- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не искам на училище
значи от вчеера ме обхванало някво стаанно чувство някфо такова като се сета че утре е е 15ти и трябва да сам на училище![]()
и нз кво ми става квоо толкова като е 15ти
и мисла кво може да стане постоянно
![]()
преместиха ме в ново училище сега никой не познавам и ще съм сама и отиевам при напьлно непознати
![]()
нз що се притеснявам токова и ме страх да не стане някои гафф
например миналата година тогава замалко да припадна ако не беше еднo момче зад мен даме хване
някои ме видяха после даже се смяха някои и постояноо ме гледаха в час постояно
и сега като ида ще е по зле. не ми се мисли кво ще сстане ..на всеку 15ти става по някои гаф а на другите ме е срам да ги пиша
а тогава бяхме две с една приятелка и само нея познавах...сега и тя няма да е с мен
неискам да хода майка ми ме задъльва..как да я обеда да не хода после ще вида как да хода но неискам утреда не стане нещо и пак и да ми се смеят
![]()
И затова стана в 6:30?! Да кажеш, че не искаш да идеш?
Всичко идва от мозъка ти, сама се настройваш за лошо, пък после 'всяка година става гаф' я се отпусни и иди спокойно. Пък ако ти е толкова напрегнато просто стани сутринта облечи се и излезни някъде другаде, не е нужно да идеш в у-ще. Просто да залъжеш майка ти..
Да знаеш по-кофти ще е да се появиш на 16-ти
Пиши по-разбираемо.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Пий малко валериан да се успокоиш..![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
На тебе ти трябва да идеш на училище,защото като видях колко правописни грешки имаш и се хванах за главата.
По темата:Споко,всичко ще е ок.Само недей да казваш,че няма да спиш тая вечер.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Спокойно.. как ще мине на 15-ти си зависи до една степен от теб. Бъди сигурна, че първата седмица ще е неприятна и ще се чустваш доста awkward. Но бъди по-усмихната. Колкото и да ти е трудно счупи тая преграда и се отвори към класа. Разговаряй се с тях и още на 15-ти се запознай. Много неприятно. Не знам точно какви съветида ти дам.. успех..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
И на мен не ми се ходи,ама пак ще ми е яко.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И на мене ми се ходи, понеже учителите ни са ужасни само ще викат "Вече не сте във ваканция" и разни такива. Имаме една по математика дето само ни сравнява с другите паралелки.
всички сте така в началото на 8 клас
стегнете се
не се изказвай неподготвен,прасе
Аз като стана 8 клас ще се надявам да няма толкова брутални заешки истории, за каквито четох в темата за зайците![]()
Наистина - Ти сама се настройваш
за лошо..Недей се притеснява - мисли си,че
всичко ще мине много хубаво..
Но пък ако наистина толкова се притесняваш
да отидеш утре на училище - не отивай,
измисли нещо и кажи на майка си,че не искаш..
Или просто излез по-рано от вас и не отивай..
Но наистина на 16 септември ще е по-кофти..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На 16-ти ще е по-зле. Отивай на 15-ти, давай букета на даскалката и се чупи от там, на следващия ден се запознай и всичко ще е наред.
хей, я по - спокойно! Аз също съм нова ученичка, но нямам търпение да се запозная с новия ми клас. Мисли по - позитивно, усмихвай се приятелски на всички, ако те е срам да отидеш направо и да се запознаеш. Не се притеснявай, на всички ни е познато това напрежение преди училище, но всичко ще е наред. Отиди утре, на 15 защото ако се появиш чак на 16, всички ще те запомнят като ; момичето, което не с появи на първия учебен ден ; и може да те помислят за надута или мислеща се за нещо повече от другите. А това не е така. Затова купи цветя за даскалките, облечи си някои готини дрешки, и - право на училище. Дръж се естествено, контактувай с колкото се може повече хора и бъди уверена в себ си, защото ти можеш! Успех!![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Ако съдя по ник-а на авторката, тя май ще е 10кл.Първоначално написано от Di
Което е още по-зле де...предполага се, че е по-голяма и няма да се притеснява чааак толкова.Споко бе момиче, отпусни се, не е болка за умиране.Без паника и всичко ще е 6.
Big or small, lies are lies!
Хмм..аз пък броях дните до 15-ти и много искам да стане утре![]()
запомни,че си при нови хора и те не са стария ти клас..бъди по-уверена в себе си и мисли по-позитивно.Запознай се с някой и бъди спокойна.Всичко ще е ок.
![]()
Първоначално написано от \"SmilezZz\"
що всички казват че на 16ти ще е по зле![]()
![]()
Първоначално написано от \\\"vagarious\\\"
да 10 клас ще съм и висчки ще се познават а мене не![]()
![]()
Старият ти ник да се е Sneki ?
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
aa? откаде знаеш иметоПървоначално написано от \\\\\\\"fenasf\\\\\\\"
![]()
нямам друг ник..що?