- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОБЛЕМ! СВИ*КИ! [Only girl]
Преди да започна ще кажа момче на 21 съм и от 3 години някаде вода редовен полов живот.
Проблема ми е следният. До сега съм стигал до по интимни моменти с около 7 момичета и когато ми правят сви*ки или свърша след се*са така съм свършвал главно в лицето им или в устата им. Но от много време вече имам сериозна приятелка, която още в началото на връзката ми беше споделила, че това и е неприятно и аз понеже много я обичам ест. не съм го правил. Ама нз как явно ми идва от вътре (мъже) от време на време си подмятам подобни закачливи намеци. И след месец примерно тя взе, че се съгласи. Лошото, е че според мене въобще не и харесва, но се съгласи, защото много се обичаме и си правиме доста компромиси, обаче вече ми се струва малко брутално и се чуда на момичетата, които им свършват така, ЗАЩО ГО ПРАВЯТ? ЗАЩОТО ВИ ХАРЕСВА ИЛИ ЗАЩОТО ОБИЧАТЕ ПРИЯТЕЛА СИ И ИСКАТЕ ДА МУ ДОСТАВИТЕ УДОВОЛСТВИЕ ?
ПС: мс за отг и се извинявам ако има такива милиони теми, но нямам време да разгледам 80 000 теми
Не съм момиче , но ще дам отговор.Момичетата не им е кеф да им го бутат в устата , те не получават удоволствие от това, но го правят, защото обичат приятелите си,ако искаш да и се реваншираш ближи я , ти се сещаш къде![]()
![]()
![]()
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
Що пък да не обичат, аз лично обичам да ближа приятелка ми и да и оставям удоволствие.
ОМФГ , прочети ми по добре мнението![]()
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
Еми да и аз ти отг, защо да не им е кеф и да го правят само заради приятелите си. Много момичета са ми споделяли, че им харесва да прявят сви*ки, но въпроса ми е малко др дали им харесва да свършват в устата им или по лицете, което лично мене малко ме съмнява ама ...
Кое те съмнява?
Нищо съмнително няма.Всяка е индивидуална сама по себе си и харесва различни неща.
що да не им харесваПървоначално написано от haxo
като и се изпразвам по лицето и прая един вид крем
а в устата против кариеси трябва да са доволни
![]()
Първоначално написано от ImSoInLove
после поне миешли си зъбите като се целувате
![]()
Първоначално написано от ImSoInLove
![]()
пп пича ако е решил да се изпразва на гаджето си в устата или на лицето сигурно не е гнуслив аз съм МНОГО гнуслив и на тея дето съм се изпразвал на лицето и в устата не съм се целувал повече с тях![]()
Първоначално написано от BaRcEloNa4
Приятелят ми е същия,ако не си измия зъбите не иска да ме целуне (след свършване в устата ест)![]()
нормално ти трябва да си някъф обитак един вид ако иска да те целуне без да си измиеш зъбите аз не бих те целунал ако ще с 10 пасти за зъби да си измиеш зъбитеПървоначално написано от ImSoInLove
![]()
е чак пък толковаПървоначално написано от BaRcEloNa4
![]()
айде стига че оспамихме темата![]()
как чак пък толкова
абе зависи от човека начина на живот и т.н.
ако е някъф мурдар много ясно , че не го ебе дали си си измила зъбите![]()
Пффф зна4и тя може да се абстрахира и да ти гълта децата , а ти не може да я целунеш тей ли ? Не е ли малко егоисти4но.....аз ако съм едно моми4е и някой не иска да ме цунка само заради тва , 4е съм му гълтала ,ще се разсърдя. Аз ли4но след като се изпразня в на мойта сладурана устата си я целувам след това...от какво да ме е гнус. Тя спермата си я моя...да не е на комшията.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
значи ти нямаш никфо мъжко достойнство усещане и т.н за мене си измислен герой
може да е егоистично но съм ГНУСЛИВ и не смятам да се променя
![]()
Етоо има всякакви хорамен лично целувка по бузата след свирка не ме устройва
![]()
Аве първото което е не знаеш сигурно зна4ението на думата "достойнство" па си тръгнал да ми говориш. Тука достойнството няма нищо общо. Зна4и по тая логика и приятелката ми няма достойнство ? Кат си гнуслив няма да им се празниш в устата , щото после ако посегне пи4ката да те целува рискуваш да се убиди. Един вид тя може да се прави на парцал да ти направи кефа , а ти една проста целув4ица в знак на благодарност не може да дадеш......тва ми е мисълта.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
абе смешен научи ти значението на думата достойнство ! като не те притеснява да я целуваш след като ти гълта спермата си прай сам свирки мърша ! нали нямаш проблеми давай духай си сам и пак ти казах да егоизъм се вика ама кфо да прая мене ме е гнус
а и нали чу , че им харесвало бе те не се правят на парцал като ми гълтат спермата ......
Barcelona.......Зна4ението на думата достойнство е: Положително качество на човек, което се основава върху правилна самооценка, съзнаване на качествата и самоуважение и т.н. Синоними са вторитет, престиж, тежест, чест. За какво достойнство ми говориш ти.......няма нищо общо с това , 4е след свирка целувам приятелаката си от уважение и благодарност. Правя го защото не ме е гнус , а и плюс това тя си го заслужава. Исках само да ти кажа , 4е ако така отказваш да целуваш рискуваш да не полу4иш свирка втори път. Тва си е твое решение.....аз просто си изказвам мнението. Няма нужда да ме убиждаш.
уикипедия абе манПървоначално написано от SEXTRAVAGANTE
аз 54 пъти ти казах , че ме е гнус пък че рискувам да не ми направят свирка нали живота е риск
има много общо ако уважаваш себе си един вид си лапаш кура ти викаш , че я целуваш веднага като и се изпразниш ..... мене ме е гнус и след като си измие зъбите
![]()