- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОБЛЕМ! СВИ*КИ! [Only girl]
Първоначално написано от BaRcEloNa4
Е не веднага бе......тя си го глътва и след това я целувам. Въобще дори не се усеща , 4е е имало сперма в устата и. Няма от какво да те е гнус , особенно ако е измила зъбите. Дори мога да ти кажа , 4е спермата е много по 4ист секрет дори от слюнката......това е най-4истото нещо в тялото на 4овекИ мен ме беше гнус преди ако трябва да съм 4естен , но това беше като бях по малък.....сега съм по широко скроен , хи4 не ме бъркат такива работи. Пове4е не искам да споря , щото ще трябва накрая да се скараме. Освен това много се отклонихме....само разваляме на мом4ето темата.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
хахаха няма да ме завлечеш в безната с тебе бе ...... не беше ли ти човека пуснал тема как приятелката му искала да го ебе с вибратор ли там кфо беше в аналаПървоначално написано от SEXTRAVAGANTE
остава и да не си ШИРОКО СКРОЕН ...... мене ме е гнус ти казах и НЯМА да се променя
![]()
Да аз бях пуснал тая тема и кво ? това не зна4и , 4е ще си дам гъзаВлез пак в темата и ще видищ , 4е съм написал , 4е не искам да го правя. Ве4е постигнах споразумение с нея ви4ко да е както преди. Не съм 4ак такъв извратеняк , споко.
п.с. И не е с вибратор , а с пенис колан !!!!![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
не ме кефи да свършват на лицето ми определено и не го позволявамв устата понякога позволявам ,ако много ми е кеф
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
SEXTRAVAGANTE споко ама виж аз кфо ти писахняма значение с пенис колан или с вибратор самата приятелка е изкала да те ебе в анала тфа ми беше достатъчно за да разбера връзката ви а ти си я целувай след като и се празниш в устата
![]()
Еее оспамихте ми темата начи :Д
Чакам женски изказвания по темата :Д Дали им е приятно или го правят само заради приятеля си
ПП: Са като се замисля ме е страх и да не я задава горката :С Като задържа 2-3 пъти после, когато свърша прелита през хола и чупа прозорци :Д
аз замалко да удава 1 да я задавиш ти е най - малкия проблем дет се викаПървоначално написано от haxo
![]()
Аз няма да сваля костюма си никога>>>> http://vbox7.com/play:37e73fee
Изцепи и се в устата. Няма лошо. На момчетата май много ви харесва това. Момиче съм и не мога да кажа, че не ме кефи. Кефи ме. За него физическо, за мен психическо удоволствие. Мисля, че приятелката ти ще се изкефи. Няма нищо гнусно в спермата.
Относно пича дето разправяше, че го било гнус да я целуне после.. Върви се застреляй, ако те е гнус от собсвения ти чеп.. отиде! Мирише ли, не го миеш? .. знам ли.. :X
Най-точното мнение.Първоначално написано от FreakBitch
ти зле ли си гръмни се .... не че мерише гнус ме е да си целувам спермата 1 вид .... като толкова иска ония да си прай свирки сам нали няма нищо бахти идиота ..........Първоначално написано от FreakBitch
А тя да лапа там и да гълта СПЕРМАТА ТИ, а ти няма да я целунеш, така ли? Голямо уважение таиш към нея .... нямам думиПървоначално написано от BaRcEloNa4
Да те е гнус от себе си![]()
![]()
Представяш ли си колко нечистоплътен трябва да си
![]()
... Като ми свършва в устата е просто божествено. Аз лично обожавам да си играя с него и да го изцеждам с устни до последната капчица
Никакъв проблем не съм имала с приятеля ми с целувките... Само за пояснение - спермата е най-чистия и най-пефектния създавам от човешкото тяло секрет (от здрав човек). А да наричаш себе си МЪЖ и да си гнуслив и то от себе си, си просто едно малоумно лапе.
![]()
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Именно.Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
Аз обичам да правя свирки, обичам да ми свършва в устата, за мен това е просто естественият начин за приключване на свирката... И въпреки, че съм разрешавала само на сегашният ми приятел да го прави, страшно много ми харесва. Той няма нищо против да ме целува после, както и аз нямам нищо протива да се целуваме след като той ме е лизал, даже напротив, това ме възбужда още повече.
кой е казал ,че ме е гнус от мене бе много си проста ма овцо ...... по тая логика си яж лайната представи си колко болна психически трябва да си ти овца .... яж си лайната бе лапе недъгаво ..... казах че съм гнуслив и няма да се променя не че ме е гнус от мене ама не ми е приятно да си целувам спермата тфа че ти си инвалид и не ти е проблем да си целуваш лайната и си стигнала дъното е тфой проблемПървоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
няма нищо лошо човек да е гнуслив и пак казвам не съм казал че е към мене а ме е гнус да целувам спермата неможе всички мурдари да са като тебе и да ползват 1 четка с зъби с приятела си или да им падне в тоалетната чиния четката и те да я изплакнат и да се мият с нея тъпа проста и СЕЛСКА пръчка си ти ..........
![]()
Лайната са ненужните вещества, които организмът изхвърля. В тях има микроби. А и лайната имат натъртваща миризма. А за спермата няма нищо такова. Тя е чисто вещество. Твърди се, че е и полезна. Сравнението е не на място. Глупости дрънкаш, дете.![]()
хахах абе дете ти дрънкаш глупости като ти е толкова вкусна спермата да минавам ли всеки ден да ти се изпразвам в устата нали толко ти харесваПървоначално написано от kremen4eto
![]()
Да бе, аз си вървя по улицата и моля всеки срещнат за спермата муПървоначално написано от BaRcEloNa4
Не съм казала, че ми е толкова вкусна, а че няма причина нито ти, нито аз да се гнусим от нея. И че няма база за сравнение с лайната. Не знам на колко години си, но по начина на мислене на 14-15. Един ден ще мислиш друго.
![]()
имаш грешка набор 93 съмПървоначално написано от kremen4eto
ти като станеш на 10 след време ще мислиш по друг начин има база за сравнение с лайната пак ти казвам като толко ти харесва освен на гаджето ти моли и приятелите ти да се цедът в чаша и да си пиеш всеки ден ти нямаш нищо против
![]()
Пич, разбрахме, че си гнуслив и тва е неприемливо за теб, ама говориш нелепи неща. Айде поспри се малко.![]()
пич ти говориш нелепи неща щом съм гнуслив значи съм гнуслив спирам с спамаПървоначално написано от DarkTemplar
само , че не казвай само на мене защото 2 те пръчки почнаха с спама 1 ви
Някъде да съм се издразнила с теб? Казах няколко неща, на които ти не обърна внимание. - 1во - че няма значение на колко си, понеже мисленето ти е на дете, 2ро - никъде не съм написала, че ми е толкова вкусна (имах друго впредвид).Първоначално написано от BaRcEloNa4
Обясни ми коя е базата за сравнение на спермата с лайната.
Аз нищо нелепо не съм казал, щото не съм се намесвал в спора ви. Това, което за теб е гадно и гнусно, може да харесва на някой друг. Окей?
Айде мир и разбирателство.![]()
на тебе мисленето ти на дете аз 1000 пъти казах , че съм гнуслив и вие започнахте да ме нападате нормално за любителки на спермата спермогълтачкиПървоначално написано от kremen4eto
![]()