.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Прическа??

Голям фен Аватара на a1a2b3v

Прическа??

Хмм така като се замислих днес стигнах до извода, че сигурно половин година не съм се постригвала (което си е доста, като се има предвид, че косата си е коса цъфти малко или много), таа си мисля скоро да ида на фризьор, ама незнам каква прическа да си направя. Искам да е лесно за потдържане (в смисъл да не е нужно да се изправя, къдри и така нататък), и да ми отива, като горе долу искам да си запазя дължината. Демек да се скъси само 2-3 сантиметра колкото да се оформи и нещо различно като прическа. Обаче си нямам никакви идеи каква да е тази "по-различна прическа", разгледах в чичко гугъл но нищо не ми хвана окото. Та моля за съвети какво според вас би ми отивало.

<--------------- Снимка( на аватара )
    Мерси предварително!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

подстрижи се на пластове
    мисля че и на черта ще ти отива..не знам ти си решаваш

Като отидеш при добър фризьор с него ще решите . . .поне ще ти каже дали ще ти отива
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си