.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен

Приятелят ми очевидно има някакъв проблем,искам да му помогн

В последно време приятелят ми има проблеми,като правим секс и често му спада и той започна много да се сдухва от това,стигна до сексолог,който му предписа антидепресанти,препоръчах му да не ги взема,но той прие едно и днес ми каза,че много му се вие свят и т.н. Не е в настроение сякаш за каквото и да е,искам да му помогна,искам да излезе от това състояние,но не знае как, казва,че няма нещо,което да го поттиска,не се притеснява от каквото и да е,а му спада,гълта лекарства и от типа на трибестан,поради което,но не знам на какво се дължи състоянието му. Вече по-рядко ми звъни,не знам какво му има,искам да го накарам да се чувства по-добре,но се чудя как...На 20 години сме.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ами по-добре да не пие лекарствата. Опитайте нещо ново в леглото...нещо по-възбуждащо може би.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

:)

Относно секса .. примерно ако го направите на някое ново местенце.. или го питай дали има фантазия с тебе и му я изпълни..Не ти се обажда защото не се:
    1.Чуства добре
    2.Не иска да се излага (като му пада така..)
    3.Не иска да се виждате
    Еми това е според мен .. не се обиждай се пак мнение Дано да съм ти помогнала

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами това е много неприятно, а казваш ходил е на сексолог, защо просто не вземе виагра? Не се обажда ,, зашото се притеснява да не да го оставиш след като неможе да го дигне.Пробвайте с виагра дано се получи а не тези депресанти където му е изписал сексолога

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Консулт не със сексолог, а с еднокринолог и андролог. Нива на тестостерон изследвали ли са? Разни "безвредни" субстанции приема ли? Щитовидната проверена ли е? Графия на глава има ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Да не би да са силни антидепресантите ? Ако е това консултирайте се пак с лекар да изпише по-слаби.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Консулт не със сексолог, а с еднокринолог и андролог. Нива на тестостерон изследвали ли са? Разни "безвредни" субстанции приема ли? Щитовидната проверена ли е? Графия на глава има ли?
    Ето на това се казва "идейно ветрило" - много добре Колега - в чисто соматичен план това е пътят....

но някой дали си дава сметка, че Мъж на 20 години в БГ да се остави да го консултира "сексолог" може да има само две причини:

- преживява вина;
    - има прекалено властен партньор.

и двете крещят една дума: "свобода", "свобода", "свобода"...............

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Виагра!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си