- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- !!Напишете нещо по въпроса
Вече няколко дни сле първия път имам лека болка "парене" когато пишкам....и стана така че започнах да ходя до тоалетната....давайте някви съвети и отговори....сомо без надуфки и превземаници моля....щот все пак форума е за тва за вяпроси и отговори а не за надуфкиии............
...........
Преди това не си ходила до тоалетна??Първоначално написано от choch
![]()
![]()
![]()
Относно болката и паренето - нормално е да изпитваш известен дискомфорт след първия път. Но ако симптомите не отшумят до няколко дни, няма да е зле да се посъветваш с лекар. Инфекцийка, циститче.. абе все хубави работи.![]()
мерси MissDeadly .. а и на теб FreakBitch ....самоче отностно първия ти въпрос свързан с тоалетната....моля те не ми е до базици и ако обичаш дръж се малко по-сериозно
...........
Кво ще рече тва, че си почнала да ходиш до тоалетната, че не можеш да стискаш и ще се напишкаш ли?![]()
Ебе най-добре върви на лекар ако до няколко дена не оправиш.......може да ти е лепнал нкоя болест. Знам , 4е пове4ето венери4ески болести са сапътствани от парене при уриниране. Не е шега работа да знаеш![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
ее ок каква болест кота го правихме с презерватив...
...........
ся четох и в интернет за цистита и пише че може и да мине в родължение от 5 -7 дни а на мен ми е вече 5......охх незнам MissDeadly кажи кво да правя...
...........
Мм, може да си се протъркала, ама може и друго да еТ.е може , ако си се простудила (и лятото става лесно, оголено кръстче, течение а-у) вследствие на което да имаш леко възпаление на яйчници/маточни тръби
По скоро е първото, другото го казах, защото аз миналата година се подредих така
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Дам, нормално е. След първия път и на мен ми се случи ,но минава.
Цистит е.. и на мен ми се случи, лекара ми изписа едни прахчета за 2 дена и ми мина..
Цистит е .Първоначално написано от choch
sleda ot lubovta
Не искам да те плаша но тези симптоми са признак на триперима и много други неща при които моигат да се проявяват но една приятелка също имаше парене и болка когато ходеше по малка нужда и отиде на гинеколог тогава и казаха че има трипер
може да си се протрила.. възбудена ли беше? или не го е мил и ти е пуснал нещо![]()
Логично е леко да те боли и при мен беше така няма да се притесняваш... можеш да си намежеш вагината с крем здраве или Боцко при мен помогна можеш до утвора няма да ти навреди на нищоКъсмет
Логично е леко да те боли и при мен беше така няма да се притесняваш... можеш да си намежеш вагината с крем здраве или Боцко при мен помогна можеш до утвора няма да ти навреди на нищоКъсмет
Абе, хора, как така поставяте диагнози, без да сте лекари и без да сте видели? "Цистит е", ами ако е сифилис?
Ходи до аптеката и си купи смрадлика, направи я на чай(на опаковката пише съотношението),прецеждаш и слагаш във вагиналния душ. Миеш се 3 пъти първия ден и още 2-3 дни по 2 пъти, ако не ти помогне, поне няма да ти навреди и ще си пробвала да се оправиш, вместо да стоиш и да чакаш да мине от самосебе си, но ще трябва да идеш и на лекар.
Да обичаш значи да страдаш!
седни на моя и паренето ще спре.![]()