.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    ...........

!!Напишете нещо по въпроса

Вече няколко дни сле първия път имам лека болка "парене" когато пишкам....и стана така че започнах да ходя до тоалетната....давайте някви съвети и отговори....сомо без надуфки и превземаници моля....щот все пак форума е за тва за вяпроси и отговори а не за надуфкиии............
    ...........

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Момче или момиче си?

Град
    ...........

Отговор....

момиче..защо...
    ...........

Повече от фен Аватара на FreakBitch

Re: !!Напишете нещо по въпроса

Цитирай Първоначално написано от choch
    Вече няколко дни сле първия път имам лека болка "парене" когато пишкам....и стана така че започнах да ходя до тоалетната....давайте някви съвети и отговори....сомо без надуфки и превземаници моля....щот все пак форума е за тва за вяпроси и отговори а не за надуфкиии............
    Преди това не си ходила до тоалетна??
    Относно болката и паренето - нормално е да изпитваш известен дискомфорт след първия път. Но ако симптомите не отшумят до няколко дни, няма да е зле да се посъветваш с лекар. Инфекцийка, циститче.. абе все хубави работи.

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Може би не е било достатъчно овлажняването и се е протрило.. знам ли... Но попринцип, ако има парене има възможност и да има някакво възпаление. Ако продължава така по-добре отиди на лекар.

Град
    ...........

Отговор....

мерси MissDeadly .. а и на теб FreakBitch ....самоче отностно първия ти въпрос свързан с тоалетната....моля те не ми е до базици и ако обичаш дръж се малко по-сериозно
    ...........

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Кво ще рече тва, че си почнала да ходиш до тоалетната, че не можеш да стискаш и ще се напишкаш ли?

Фен
    Град
    Дряново
    Ебе най-добре върви на лекар ако до няколко дена не оправиш.......може да ти е лепнал нкоя болест. Знам , 4е пове4ето венери4ески болести са сапътствани от парене при уриниране. Не е шега работа да знаеш
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Град
    ...........

Отговор....

ее ок каква болест кота го правихме с презерватив...
    ...........

Най-вероятно е протриване тогава.. не можеш да си сигурна обаче.. боли ли те като сядаш?

Град
    ...........

Отговор....

като сядам не ме боли...
    ...........

Град
    ...........

Отговор....

ся четох и в интернет за цистита и пише че може и да мине в родължение от 5 -7 дни а на мен ми е вече 5......охх незнам MissDeadly кажи кво да правя...
    ...........

Попринцип най-рационалното решение е да идеш на лекар.. ако ти се рискува и искаш да изчакаш да отшумее, изчакай, но все пак това си остава най-добрия съвет..

Град
    Пловдив
    Мм, може да си се протъркала, ама може и друго да е Т.е може , ако си се простудила (и лятото става лесно, оголено кръстче, течение а-у) вследствие на което да имаш леко възпаление на яйчници/маточни тръби По скоро е първото, другото го казах, защото аз миналата година се подредих така
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Град
    somewhere over the rainbow
    Дам, нормално е. След първия път и на мен ми се случи ,но минава.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цистит е.. и на мен ми се случи, лекара ми изписа едни прахчета за 2 дена и ми мина..

Re: !!Напишете нещо по въпроса

Цитирай Първоначално написано от choch
    Цистит е .
    sleda ot lubovta

ами ако не е

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не искам да те плаша но тези симптоми са признак на трипер има и много други неща при които моигат да се проявяват но една приятелка също имаше парене и болка когато ходеше по малка нужда и отиде на гинеколог тогава и казаха че има трипер

Супер фен
    Град
    увас ;p
    може да си се протрила.. възбудена ли беше? или не го е мил и ти е пуснал нещо

Логично е леко да те боли и при мен беше така няма да се притесняваш... можеш да си намежеш вагината с крем здраве или Боцко при мен помогна можеш до утвора няма да ти навреди на нищо Късмет

Логично е леко да те боли и при мен беше така няма да се притесняваш... можеш да си намежеш вагината с крем здраве или Боцко при мен помогна можеш до утвора няма да ти навреди на нищо Късмет

Абе, хора, как така поставяте диагнози, без да сте лекари и без да сте видели? "Цистит е", ами ако е сифилис?
    Ходи до аптеката и си купи смрадлика, направи я на чай(на опаковката пише съотношението),прецеждаш и слагаш във вагиналния душ. Миеш се 3 пъти първия ден и още 2-3 дни по 2 пъти, ако не ти помогне, поне няма да ти навреди и ще си пробвала да се оправиш, вместо да стоиш и да чакаш да мине от самосебе си, но ще трябва да идеш и на лекар.
    Да обичаш значи да страдаш!

седни на моя и паренето ще спре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си