.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Избелване на зъби

Здравейте, някой избелвал ли си е зъбите и как по точно? Чела съм за едно гелче Plus White 5 minutes speed gel, но съм чувала различни мнения за него. Ако някой е наясно с това колко пари струва, какви са другите начини за избелване, моля да пише

Супер фен Аватара на katericArofl
    За др начини при зъболекар -слага се силиконова отливка се едно, която пасва на зъбите и някакъв гел.. може и още нещо да се прави, но не помня. За цена питай специалист..

и аз много искам да знам за този гел, но мисля, че е нещо от порядъка на 40-60 лв.
    А по принцип съм си избелвала зъбите със сода за хляб
    и със Пърл Дропс -паста за зъби.
    При нея резултатите бяха очудващо добри за 3-4 седмици с 2 тона по-бели зъби.И мисля, че ще повторя отново

Супер фен Аватара на katericArofl
    Честно казано каквато и паста да ползваш, ако си миеш зъбите по 4-5-6 пъти дневно.. абе след всяко хранене ще има ефект :P

Със сода за хляб се изтърква емайла на зъбите и изобщо не е полезно, колкото до пастите за зъби сега използвам тази на Blend a med 3d white pearl и съм доволна, но искам да са още по бели :d

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от cvetelinaaa
    Със сода за хляб се изтърква емайла на зъбите и изобщо не е полезно, колкото до пастите за зъби сега използвам тази на Blend a med 3d white pearl и съм доволна, но искам да са още по бели :d
    Ползвала съм я,понеже четох някои негативни мнения и бях много скиптично настроена,но от 2 измивания-за 3/4 дни ми се задържат бели.А иначе аз преди един месец си купих от чужбина ето тази паста,препоръчаха ми я много хора и наистина избелва адски много,все едно с козметична процедура: ,но в България сигурно я няма.. ама все пак потърси. Аз я взех за $14.42
    • Обичай,за да те обичат! •

Ще потърся тази паста, ако я видите в някой сайт, дайте линк да си я поръчам, че едва ли ще я има в България.

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    За др начини при зъболекар -слага се силиконова отливка се едно, която пасва на зъбите и някакъв гел.. може и още нещо да се прави, но не помня. За цена питай специалист..
    първо зъбите се почистват чрез ултразвук, после се полират и се правят тия силиконови отливки и с гела си действаш сам..избираш си и цвета на новите зъби,но най-хубавото е, че зъбите се заздравяват супер,защото се използва флуор(или фрор ли нещо такова)което е доста полезно
    на мен ми струваше 200 лева,но ефекта е прекрасен
    не се изказвай неподготвен,прасе

До 10 дена чакам зареждане точно на тези пасти и на този избелващ гел. Който иска повече информация да ми пише на лично.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    от зъболекарката ми знам,че за избелване на зъб взимат 10 лв на зъб 24 зъба по 10 лв... УАУ!! малко скъпо идва това удоволствие,но на тези които ще им свалят брекети скоро(като мен) ще се радват на бели зъби за мн малко пари )

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    http://shop.ccaindustries.com/images...etail/7610.jpg

тоя комплект е много добър, обаче го няма в Б-я
    цената беше нещо от порядъка на 30$ не повече, ако имаш познати в Америка.. да помгат иначе няма смисъл да поръчваш от сайтове
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от hugelipsskinyhips
    и аз много искам да знам за този гел, но мисля, че е нещо от порядъка на 40-60 лв.
    А по принцип съм си избелвала зъбите със сода за хляб
    и със Пърл Дропс -паста за зъби.
    При нея резултатите бяха очудващо добри за 3-4 седмици с 2 тона по-бели зъби.И мисля, че ще повторя отново
    И аз преди няколко години си търках зъбите със сода, обаче откакто чух мнението на един зъболекар и спрях моментално! То това нещо ти изтънява зъба до такава степен, че все едно си търкаш зъбите със шкурка! Специалисти го казват!
    По темата: Този гел точно не го знам колко струва, обаче ако си избелиш зъбите при зъболекар трябва да имаш много добра хигиена на устата и плюс това, ако си се наканила вече, по-добре отиди при някой много добър специалист, а не там където и по-евтино!!!

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    ^да, така се разрушава емайла на зъбите, губи им се блясъка
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

аз съм пробвала със сол, но незнам дали има ефект, защото не беше редовно
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Фен
    Град
    Sofiq
    не е полезно хич даже нито със сол нито със сода .. избелва се емаила.. начина е или при зъболекър или с тези нови пасти ноо са доста скъпи

Супер фен Аватара на Shia
    С паста за зъби можеш да се избелиш до 2-3 тона от сегашния ти цвят на зъбите.За наистина белия холивудски ефект ти трябва ЗЪБОЛЕКАР

Като за начало започнете да ходите 2 пъти в годината на почистване.

Най-добре се избелват зъбите със Zoom лампи само при зъболекар, но това е доста скъпо!

anonymous708973
    Guest
    Само не видях това в профила ти колко струва.
    14 долара за паста бая ми се виждат, мисля да си взема тая Пърл Дропс?
    Аз от два-три месеца се мия с Blendamed 3D White Pearl, но не с тая цел, чиста случайност, просто такава имахме вкъщи. Сякаш наистина са по-бели.
    А когато реша да ги чистя щателно, слагам на четката за зъби сол и лимонов сок и просто си измивам зъбите с тях, после с нормална паста. При мен няма негативен ефект, но аз от малка имам убийствено здрави зъби.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Още някакви предложения има ли някой тук? Нещо много ми се ще да си избеля зъбите, но не мисля, че ще мога да отделя 200лв. Вчера попаднах на един гел - писалка за около 60лв, който пишеше , че избелва зъбите за 5 мин. Не държа да са бели за 5мин, може и за 5 седмици да се избелят, но важното е да има ефект и да няма много вредно действие върху зъбите ( ясно, че ще има някакво ). Та, ако някой може да препоръча нещо, което НЕ Е сол, сода или подобни домашно-избелващи. Имам предвид и избелване не с 2 тона, а значително, така че не мисля, че обикновена избелваща паста ще свърши работа. Пък и съм чела , че само Аквафреш има някакво макар и малко избелващо действие.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Най-добре си е при специалист или в домашни условия с шини.Цените започват от 150лв нагоре,но ефект наистина има,като съдя по усмивката на леля ми.Друг вариант са лентичките,които избелват с 2-3 тона.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    http://www.hollywoodsexysmile.bg/
    Май ще пробвам това, звучи обнадеждаващо и една жена в друг форум пише , че е доволна. 8 нюанса за 14 дни, определено е примамващо
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

аз също съм пробвала със сода ии ДА наистина протрива емайла на зъбите и ако се ползва е добре най-много 1 седмично... а колкото до паста за зъби има една нова която от скоро я има в БГ Британска е като бях ходила в Лондон си я купувах в нея има доста сода,но и доста съставки предпазващи от повреда на зъбите дори стоматолога ми я препоръча казва се Brilliant Sparkle мойте зъби нямат голяма нужда от избелване но с нея направо сиаят наистина има огромен ефект а я ползвам едва от седмица

Аз ползвам Whitestrips на Crest. Това са избелващи ленти. Много съм доволна и цените варират от 60 до 90лв, в зависимост от това колко бързо искаш да се избелят.

Ходи за избелване при зъболекар.Също така и си купи хубава избелваща паста за зъби.Аз ползвам Microsilver на LR.
    Така изглежда пастата :
    http://www.lr-fashion.com/?p=1&id=2&...r=1&info<br />

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си