- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подходяща ли е 90 дневната диета за 14 годишен?
Wtfff..Ми или няма да ядеш в училище или ще си носиш нещо свястно за ядене от къщи.. /аз предпочитам първия вариант../![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
И аз съм съгласна с вас,че никаква диета не бива да спазваш на тази възраст. Сега си в периода на най-бурен растеж и имаш огромна нужда от храна,за да се развиваш правилно. Ако искаш да отслабнеш ограничи сладки неща,захар,чипсове и повечето пържени неща. Яж повече плодове и зеленчуци(поне 5 различни вида).Пий много вода и най-важното:движение,но трябва да си упорит/а и непреклонен/нна. Дори да ти се дояде нещо се въздържай. Позволявай си по нещо сладко,но най-много веднъж в седмицата. С упоритост ще успееш . Стискам палци![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Ами както споменах в горното мение,не ям сладко и мазно.Ям често и по малко,след 7 часа вечерта не ям.Всеки ден ходя да играя баскет.Закусвам плодове към 8 часа.Към 11 часа ям.Към 2 часа пак хапвам.Към 4:30 ям отново и вечерям в 7 часа.Надявам се да постигна нещо
14 години и диета- НЕ! Спираш газираното намаляш максимално хляб кроасани вафли и всякви такива! И пиеш много вода ! Това му е майката!
!ROCK & ROLL!