- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Домашни задължения
Мия чиниите, прибирам измитите и изсъхнали чинии, забърсвам кухненската маса, пускам прахосмукачка, рядко готвя, и то все някакви бързи вечери, 'щото само това мога, простирам и прибирам прането, сгъвам го. Това е, което върша в нас. В моята стая правя всичко - чистя прах, подреждам гардероби, секции, глупости, ама толко' рядко... Всеки път, когато се амбицирам да я пригодя към човешки условия, е един малък празник. ^^ Не е повод за гордост, ама аз да си кажа.![]()
Стаята ми - изцяло аз се грижа за неяПонякога е страшно разхвърлена, друг път и игла да пуснеш - ще я намериш. Гледам да се придържам към втория вид..
![]()
За другите стаи - бърша прах, понякога прахосмукачка.. Чиниите си мия само като съм самаИначе гледам да се възползвам от услугите на майка
Обичам да гладя и простирам, но рядко ми се отдава тая възможност (пере се късно вечерта, когато хъркам.. да не си помислите, че не се перем)
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Разпределяме задълженията между съквартирантите в движение. Веднъж един подрежда, друг мие чинии, трети пуска прахосмукачка, следващия път се сменяме. Но пране, простиране и готвене са ми зачислени като на единственото женско в къщиЗатова пък не хвърлям боклука и рядко ходя до магазина.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Миене на чинии, чистене с прахосмукачка, оправяне на легла, прибиране на пране, чистене на прах
Тати - готвене
Мама - поливане на цветя
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Попринцип нямам задължения освен да си оправя леглото и стаята.Голяма принцеска се пиша.
Последния път, когато имих съдовете, господарката не можа да повярва на очите си.. Грабна си телефона и ме снима. Шантавелка..![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Оправям си стаята.
Простирам.
И да мия съдове (рядкост) това най го мразя но понякога се налага.![]()
пера..чистя..мия..готвя и така
6б3З10
Чистя на заека си, слагам препарат в банята, понякога чистя стаите и рядко по свое желания мия чиниите.
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Повечето неща ги върши майка ми, баща ми не си мръдва пръста. Аз - когато мога помагам.
През 3 дни чистя целия апартамент - прахосмукачка, забърсване на подовете и забърсване на праха. Оправям миялната (понякога сестра ми), изхвърлям боклук (ако не забравя, което се случва често), простирам пране, после го сгъвам, подреждам из къщи, че майка ми се вбесява, като се върне от работа и мяза на втората световна война.
Задължително разхождам кучето. Когато съм първа смяна, вечерната му разходка е от мен. Когато съм втора - сутрешната. Сестра ми е обратната смяна, така че кучето получава по 2 разходки на ден.
Като цяло, от приятелите ми аз съм най-натоварена от към домашни задължения, но не и с най-много права. Забавно...
Иначе моята стая/легло/прочие се подразбират.
Леле аз се изкарах тука като баси късметлиятаНито чинии съм мил нито нищо..само си оправям леглото когато няма какво да правя и опразвам хладилника
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
ми като живея сама аз правя всичко но мн ме мързи![]()
не съм чистила нищо от седмица и навсякаде е....
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Аз рядко върша домашни задължения .. най-много чиниите да измия когато наш'те нямат меракили да изчистят къщата което се случва 2-3 пъти в годината..
![]()
Иначе мойта си стая си я оправям редовно /И след това пак я разхвърлям ....
, ама нали си е мойта ..
/
*сън*