- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новата учебна година 2010/2011
Хора утре сме на даскало отново влизаме в класната стая и всичко започва отначало. Искам да пожелая на всички мн шестици безкрайни усмивки мн успехи и прекрасна учебна година.![]()
![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
И аз пожелавам на всички много усмивки, шестици, приятелства и любов, а на зайците - най-мечтаните класове!![]()
I wanna be a billionaire so fucking bad
Buy all of the things I never had
I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen!
Ооо,и аз пожелавам на всички,които започват училище утре много хубави емоции,добри оценки,на зайците (и на себе си,въпреки че не съм заек,но съм в същото положение...) готини класове и всичко да им е на шест.Дори да има някакви проблеми,приемайте ги с усмивка.Айде,успехи на всички...
![]()
Fashion is my passion.
Пожелавам, най-вече да сте здрави. Много усмивки, пакости и весели шеги. Много шестици, лесни контролни и готини учители.
На зайците пожелавам да се пазят от морковите, да се чустват удобно и щастливи в новите класве...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много успехи,да можете да взимате стипендии и по-малко притеснения през тази учебна година.![]()
Абе, свястни учители да има! Другото се преживявав.
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
Учителите ще ги преглътна, но ако може съучениците да са готини хора
Пожелавам вии най-хубава учебна годинааии най-вече на зайцитее..
дори и на себе си..
![]()
Айде успешна година на всички.![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Една успешна и весела година, какво повече![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
тва е най-важното ама в моя случай не саПървоначално написано от chococookie
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Ехее и аз пожелавам на всички много шестици,приятелства,любов и късмет (sun)
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Честито! С пожелание за повече дървени и грипни ваканции.![]()
Мерси аз също пожелавам на всички успешна година ;д и да с пожелание за повече ваканции![]()
а тка, пожелаваш ни да сме болни.. мерси бе, всички ни да ни озари грипната ваканция..Първоначално написано от LoveLetter
![]()
бахти, ся осъзнавам, че тва ми е последния първи учебен ден.. майка вика "туй ся ше ти е последния бележник" и аз й викам "аа, ше имам студентска книжка"![]()
Късмет на всичкиДано учебната година мине толкова бързо, колкото ни мина и лятото..
И спря да се върти за миг земята..
И аз ви пожелавам на всички мнг успехи пред новата учебна година . . . и мнг мнг 6-ци![]()
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
и аз такаПървоначално написано от Moderatorius
![]()
аз пък ви пожелавам повече бисери и гафове на учителите през учебната година![]()
а на тия за които е последна - успех на матурите![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
охх, пожелайте ми да успея да събера всичката си воля и да УЧА здраво за изпитите. нищо не става на готово, за жалост...![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Пожелавам ти да си седнеш на задника и да си пребориш мързелаПървоначално написано от fuckme
да си научиш да станеш мн умна и да ... ддз але на кратко дано да си пребориш мързелчетуУ и да учиш здраво ..
![]()
![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !