.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

От тази година съм в друго училище и искам съвет от вас

Тази година започвам с нов клас и ново училище... и нали се сещате как е със зайците..
    Кака според вас да се харесам на новите си съученици?

Вече първи ден .....Много много не ме приемат, всички ме гледат някак си "стерео" по цял ден седя и гледам в една точка защото ми е тъпо,не познавам никого..... Направо ужас

Супер фен Аватара на Di
    като си себе си
    не се изказвай неподготвен,прасе

Просто се отпусни. Не се преструвай на такава каквато не си. Бъди себе си. Дори да попаднеш в клас, който на пръв поглед ти се струва неприятен, не бързай да съжаляваш. Отпусни се.
    И да се пазиш от морковите утре.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Di
    като си себе си

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    АЗ също съм в ново даскало и аз също като
    теб се притеснявам..Но всъщност няма защо..
    Отпускаш се и това е..
    Как да се харесаш ли - "просто бъди себе си"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз не мога да разбера каква е тая мания да се харесваш зорлем на хората. Едни ще те харесват, на едни ще си безразличен, на трети няма да им допадаш, а четвърти няма да знаят, че съществуваш. Да не говорим, че хората си внушават разни глупости "оо, от осми клас нов живот, нови хора, яко купони". Аз пък казвам, че рядко се получава така, както сте си го представяли. Късметлии ще сте, ако оправданията ви бъдат оправдани. Отклоних се от темата, ама не ми пука. Просто знам какво се крие зад въпроса ти. Та, дръж се, както се държиш и да не ти пука, защото повече от половината хора не заслужават да те познават наистина.

Вече първи ден .....Много много не ме приемат, всички ме гледат някак си "стерео" по цял ден седя и гледам в една точка защото ми е тъпо,не познавам никого..... Направо ужас

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се опитвай да им се харесаш.Така ще започнеш да играеш по техните правила и ще изглеждаш глупаво,повярвай ми.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Аз не мога да разбера каква е тая мания да се харесваш зорлем на хората. Едни ще те харесват, на едни ще си безразличен, на трети няма да им допадаш, а четвърти няма да знаят, че съществуваш. Да не говорим, че хората си внушават разни глупости "оо, от осми клас нов живот, нови хора, яко купони". Аз пък казвам, че рядко се получава така, както сте си го представяли. Късметлии ще сте, ако оправданията ви бъдат оправдани. Отклоних се от темата, ама не ми пука. Просто знам какво се крие зад въпроса ти. Та, дръж се, както се държиш и да не ти пука, защото повече от половината хора не заслужават да те познават наистина.
    Мда. Не съществува човек, който бива харесван от ВСИЧКИ. Просто няма такъв. Напълно съм съгласна с всичко написано.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Еми върви при някой и се запознай. Поговорете си, дръж се отпуснато, запознай се и с други....Не се прави на такъв какъвто не си. Не може всички да те харесват.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на xoxi
    Завържи разговор с някой съученик, предложи да излезете някъде след училище. Започвай постепенно да опознаваш класа си.
    Ако си стоиш в един ъгъл и мислиш само как ще те харесат, бъди сигурен, че никой няма да го направи.
    Не се прави и на нещо, което не си. С тези хора ще си до 12ти клас и рано или късно ще видят какъв си наистина, така, че по-добре бъди себе си от началото.
    Не всеки може да бъде харесван от всички. Както казаха преди мен, едни ще те харесват, други не.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си