- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Велико Търново преди...
~30 години...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N4lgw9UYn3k[/youtube]
Какви са чисти и спокойни улиците...Ако имате такива подобни клипове давайте.![]()
да му стане мъчно на човек за комунизЪма
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Какви 30 години. Търново няма нищо общо дори с това, което беше преди 10 години. Днес минах от там, изобщо не можах да го позная - то едни магазини, едни чудесии, строежи, блокове.. отвратителна история...
А беше невероятен град...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
83~85-та е клипа.Това със строителството е така при всеки по-голям град,ако има кой да налива пари...![]()
Градът е един от най-хубавите в България!
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
къде са магазините леле![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
СмЕрт за комунизма! Да живее демокрацията! Иначе забавно е по улиците да се виждат само едни и същи коли - Москвичи, Трабанти и Жигулки... а рейсчетата естествено са само Чавдарчета.![]()
^![]()
Велико Търново ми е любимия град.Всеки път като отивам там ми е супер яко ...Искало ми се е толкова пъти да се разхождам с дни и нощи по улиците и по Царевец,а вечер да отида някъде на високо и да гледам колко е красив града и как свети...![]()
Eee друго е да го гледаш ти , друго е на снимкаПървоначално написано от Bianc0
![]()
Търново и сега ми е в Топ 3 на най-любимите градове у нас.
активизъм/превенция; писане; музика
Градът е един от най-хубавите в България..
Красота...там е част от сърцето ми(не става въпрос за момче)Първоначално написано от Bianc0
![]()
няма дупки, дупките са символ на демокрацията![]()
няма нищо общо ...толкова е било пусто а сега .... но е многоо красив град обожавам гоооо бих останала да живея във вт
![]()