.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82
    Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София

Как протече вашият 15ти септември? Разкажете ...

Разкажете ...
    Love is everything!

Град
    Плевен
    сега отивам

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    във филма ..
    както винаги едно и също... отидох и се върнах, нищо специално

Who's next!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    както винаги едно и също... отидох и се върнах, нищо специално

Град
    Варна, моретоо :)
    Еххх... сега бях на първия ви учебен ден, ученици Радвайте се просто на моментите в даскалото, защото са най-хубавите... толкова много ми се ходи, но ... вече връщане назад няма

ем тази година бях в ново даскало... отидохме първо в класната стая запознахме се и после на двора 30 мин и си отrдохме

Все едно сме се събрали в махалата на седянка.
    1.Учителите клюкарстваха,то не бяха шушукания, то не бяха мимики, жестове, то не беше захаросано поведение.
    2.Учениците...липсваха.Поне 30% от тях.Имах чувството че съм в друго училище.
    3.Директорката странно какво беше пила, пушила, шмъркала и един господ знае какво...едва се държеше на краката си, но както винаги гледаше с един ледено студен и празен поглед.Нищо не разбрах от речта и, освен че видиш ли учениците били като цветята. И през цялото време четеше, явно нищо не може да влезе в празноглавата и тиква.
    4.Кмета,по-точно кметицата дойде да покаже новия си тоалет явно, каза само"Скъпи ученици, уважаеми учители и родители...бля...бля..успех пез новата година" и тва е.
    5.Класната-същата като миналата година, още от първия ден взе да се прави пак на важна.Тая година тва, тая година онова, ама няма да е като преди, ама еди си какво...Ама я си....чети дневника...
    6.Училището - ебаси, по чиновете беше пълно с прах, а кофата в стаята беше пълна с отпадъци Странно кой е преявал и препивал там лятото
    7.Програмата-Е НЕ!Най-невъзможната програма,пълен ужас.
    Натряскали са ни някакви тъпи ЗИП-ове!Зле зле зле!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Ми..не много хубаво
    Макар че втора година вече съм в тоя клас пак бях някакъв неуверен и сдухан
    Може да седя до един социопат, защото всички други си намериха дружки, а моята фр вече не живее в Бг и напусна класа

Голям фен
    Ми нормално..Ново даскало, нови хора.Запознах се с класа.Класната ми се вижда няква печена.Цяла година 1 смяна У Ж А С.
    Хора много , Човеци малко !

Можеше и по добре .. плюнчиха се 30 мин после и 15 мин и класната .. апък за съучениците - всеки се мисли за най-важния и най-вървежния , ама да то бързо ще премине.. :P

Още не съм отишъл.2-ра смяна ftw

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

беше уникално :P само където ми беше студено
    Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Еххх... сега бях на първия ви учебен ден, ученици Радвайте се просто на моментите в даскалото, защото са най-хубавите... толкова много ми се ходи, но ... вече връщане назад няма
    стига лъга хората
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Значиии.. Тази година ще е яко.. Има 2 пекани българина в моя клас, 6 пекани испанчета и другото лиготинки.. Ммммм има една яка първокурсничка, дето ш ми хапне морковчето с това пиърсингче.. Програмата е яка.. по - яки учители.. Кво ти пука майна.. Беше яко.. Аз през 2 минути питах класния.. Свърши ли? Може ли да си ходим? ... Най - пекания от класа съм аз.. И директора когато водеше лекцията кааза.. Да не правите глупости, не може да извършвате психическо и физическо насилие върху другите и гледаше мен.. странно защо.. Ще е яко и ще е по - лесно.. Не съм се виждал със старите даскали.. и сега като видя 20 годишната ми учителка по физическо ш си я гушна..
    ОоОоОо брат и нова българка.. Ебахте му.. Не съм ли късметлия по дяволите... Утре ш бъга секси... И такос... Всичко е толкова яко и нереално.. Ще е по - лесно от миналата година.. програмата ни е много по - лека.. Аууу...
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Мега фен Аватара на ameli
    Dr3amy - по-лигаво и дребно не успя ли да го напишеш?

Моят 15 мина добре. Като изключим факта, че "приятелките ми" ме зарязаха и трябваше да ходя пеша сама.. добре поне, че са в други класове да им се правя на сърдита

Отидохме, строихме се.. някакъв поп ни плямпа, директора представяше новите учители.. и после влязохме. Нямаше дъжд от моркови, което беше добре В класната стая класната ни говори, пробва и на английски, но ние я гледахме като извънземно и се отказа

Даже не се запознахме класа Сичките се изпариха на бегом като каза, че сме свободни. Само с няколко човека поговорих и това беше. После отидох в старото си училище да ги видя, но бяха свършили.

По-страшното е утре Успех на всички зайци, а големите не прекалявайте с морковите
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Ами нов клас, нова госпожа...половин час и повече стояхме отвън да слушаме тва дето сяка година го приказват едно и също...после още половин час с госпожата в стаята (най-хубавата стая в даскалото) :P ....бла бла..още от утре си започваме сериозно с ученето на езика и..така...общо взето-УЖАС!

УЖАСНО !
    Отидох закъсняла естествено седях половин час да им слушам тъпотиите .. после с класната сичко окей .. После ми стана зле,щях да повърна на сред Враца .. после да припадна .. ревнах от болки в корема .. абе мани,по ужасен 15 Септември не съм имала ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Dr3amy - по-лигаво и дребно не успя ли да го напишеш?
    Мога, сто ? Ко давас?
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Супер фен Аватара на spopi
    Ми добре общо взето като всяка година.Директорката се с същата реч научих е наизуст за тези 5 години.Нови ученици се едно.Класната пак почна да вика.

Град
    Пловдuв
    Мм нищо интересно .. целиха ни с моркови мен не ме уцелиха .. :P
    Класната говореше някви неща. . бла бла
    Мислех си , че всички ще ги е срам , а още от първия ден викахме.. даскалката едва ни укроти

Едното ми чаве закъсня и звъннах на другото да ме земе. Бях си с мойте си чавета. На другите изобщо не им цепя басмата - не ме кефят.

И се скарах с една бЕсна шофьорка
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    И такам отидох аз и татко веднага се беше наместил и той там се пак имаше и деца с родителите си и аз бях сам и се чудех ко да прая имаше едни с табели ама бяха от другата гимназия и по едно време една госпожа ме опъти накъде да се престроя и забелязах че всички са поне по двама май и се пак стоях прав 30 мин и не бях закусвал и докато стоя нещо като камшик ме шибна по гърба а то бил морков и после влязохме и повечето объркаха стаите но аз не след това оправихме се с класната и в наща стая имаше едно момче от А клас и му викам излез бе ама той срам ли го беше неще и като дойде директора така го опъти чее

И това е накратко
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на Reall
    Тази година не закъснях. Отидох си при класа, поговорихме. Директорката започна да говори, някакви хора пееха фалшиво, влязохме в училището и се настанихме по стаите. Класната ни пак я смениха. Тази поне е по-забавна. Програмата ни е повече от ужасна. Това е.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Ми както винаги почнахме в 9ч, директорката се изказваше 20мин, после ние влязохме последни ест, после класната ни каза предметите и даскалите и програмата и тва е а програмата ми е супер гадна, отново имам 16 предмета като миналата година

Повече от фен Аватара на Hristova
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    отново имам 16 предмета като миналата година

Аз 17

Можеше и по-добре, заболяха ма краката да седя права и на слънце.
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си