- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как протече вашият 15ти септември? Разкажете ...
Първо ме наваляха някакви използвачки от миналата година, изслушахме 50-минутната реч и песента на попа ...
Влезнахме в стаята, всичко се подреди повече от перфектно, дадох няколко букета и това е ...
Love is everything!
Амии супер мина...видях си момчето което харесвам![]()
плика със учебниците ми се скъса и едвам ги носех.... видях си приятелите и такааа както обикновено
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от EsteticLoff
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Първоначално написано от AlMiNaToRa1
Абсолютно същото беше и при нас...само като изключим №6 и №4![]()
как да мине..
отидох за малко,и после с половината мацки от класа се мотахме![]()
Нищо специално..
От утре се почва..
:/
Амии бях меко казано РАЗОЧАРОВАНА от новите ученици ,но като цяло беше добреДоволна съм от новия ни класен ,доволна съм и от учителката по химия и физика
И стана така : отидох ,седях там ,излезнах с едни мои съученички ,говорихме си ,видяхме се и се прибрах
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
За късмет не седях, както предните години 1 час на двора. Отидох, без излишни приказки ни пуснаха вътре, казаха ни програмата за 10 минути и айде.![]()
Нас ни бомбандираха с моркови като луди...нали сме зайци сега...ама другата година е наш ред!![]()
Не се запознах с никой от класа.Повечето явно се познават от преди...абе не останах доволна.
скучно
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
супер беше .Новият клас са супер печени .. класната е н1Мн се кефя ,че ще ходим с мн як клас на екскурзия
Общо взето -супер малко новите учители са ми странни ама ще свикна
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Еми сега в новото у-ще всичко беше нормално а толкова се притеснявах . .. 60% познавах учениците имах и доста познати и фр от самото у-ще ..
хахах . . .. ще видя утре как ще мине като сме зайчета и ще ни хранят с моркови :дд
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
Отидох там,видях,че повечето момичета са станали по-грозни и от преди,видях класната(беше си направила невероятно тъпа прическа),видях новата директорка(беше облечена в стил 1965).Утре съм втора смяна,не си знам програмата,но не ми и пука,щото утре отивам с една тетрадка.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Оооо , супер бешеДиректорката нещо се обесняваше отново , но никой , ама абсолютно никой не я слушаше .. естествено..
Поговорих си с класаа , когато влизахмe по стаите ни пуснаха малко Rammstein.. нали тaкова все пак сме немска гимназия.. хъхъ
Ще имаме много нови учителии и ще сменяме постоянно кабинети.. + т'ва ни преместиха в друга стая.. но общо взето беше хубав ден , весело си е на даскало
![]()
Ами.....стояхме прави на двора,докато малките пееха песнички и директорите изнасяха речи..след това се качихме в стаята,поговорихме с класната и всеки откъдето е ......![]()
Ходих в черно, в тон със събитието, закъснях малко и пропуснах началото, не видях нищо от идиотските им народни танци и пеене, понеже бяхме много назад (не че исках), влязохме най-накрая в новата стая, седяхме 3 минути и си тръгнахме. End of story.
ЗЛЕ ЗЛЕ ЗЛЕ
И аз ще почна да изброявам о.О:
1. Докато се довлека до училище трябваше да изчакам 3 мутриси в метрото да минат, че да мога да се нагъчкам в шибаното метро. То бива и овци, ама тея са бахти подивелите идиоти.
2. Половината от класа ми са станали некви 5метрово гиганти, а аз се едно съм се смалила о.О - поне момчетата са си махнали тъпите мустаци :Д:Д:Д
3. Тъпата директорка дрънка половин час некви глупости, а микрофона ѝ май беше изключен и нищо не се чу - ама се едно пък някой седи да я слуша о.О
4. 3 тона моркови изсипахме върху тия зайци - а тея новите зайци баси и мутантите - момичета, момчета, 'сичко живо 8 клас са некви глигани о.О - к'во ядат не знам, ама са баси грамадните ...
5. Нашокаха главата на директорката с един морков
6. СЕДЕМ нови предмета - е б и му майката просто О.О - ще сме с харпията по химия, с някъв нов по история, дето за първи път стъпва в нашето училище - а той някъв висок 2 метра, широк още толкова, като скала изглежда, с физиономия на ония кучета с обърнатите очи ... зле
7. Програмата - пълен фейл - от зле по - зле ...
Поне после си изкарахме добре и чакам да дойде утре, че поне да ги видя тия новите учители, дето ще ми преподават, щото е яко зле положението .. Пфу.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
отидох с мотор, след това изпих три хапчета "Сталон" и изчуках приятелката си, която има 6 цици щото е генетично по-добра, след това директора дойде и ми стисна ръката и ми даде медал и след това с трима приятели играхме хоро голи
ии аз т`кааПървоначално написано от DieselBlood
![]()
![]()
awerw♥
Много се уморих бе хорааа...
Станах в 6:00, за да си направя косата. Бързах за влака, после ходих на другия край на кафе, после се върнах до училището. Краката още в 9 ми бяха 'мазало', когато отидох вече бяха почнали гледах зайците, радвах им се на тях най-много. Видях се с класа, но се напрегръщах само с някои. Беше вълнение наистина. Хубаво. После ходихме на 'главната', където в минута покрай ПРЕТЪПКАНОТО кафе минаваха по 100-200 човека. Беше пълна лудница. Даже едното кафе го бяха затворили та всички се бутаха в другите 3, които бяха и едно до друго .. та КИФЛИ BOW.. Някой се бяха направили все едно си отиват на бала, абе думи нямам. То бяха прически, гримове, токчета, рокли... после център, и влака. Върнах се премазана. На всичкото отгоре и проблеми имах.. абе повече очаквах. Исках честно да си кажа, да си влезна в класната стая. Но нищо поне видях любимата си учителка по БЕЛ, която миналата година се пенсионира. Много тъжно ми стана ;[
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами отидох до новото ми даскало преди да влза се спънах два пъти и като влязох още 1 / 2.. Замеряха ме с моркови,някой дружелюбно ми предложиха моркови и така.. Намерих класна,клас.. Не съм много очарована , запознах се с няколко човека от класа и от даскалото ... Видях няколко познати интернет лица и така ..общо взето не беше нищо специално
![]()
ла-ла-ла
Лично за мен мина перфектно.Запознах се с едно момиче и още едно познавах от преди (незнаех,че ще ми е от класа,но като разбрах много се зарадвах
) ии такам.Всичко беше супер.Най-хубавия ми 15-ти септември.
![]()
За малко да закъснея, защото така се бях заплеснала сутринта, че ако не ми бяха звъннали, щях да закъснея още първия ден![]()
Стояхме на двора 100 часа, заболяха ме краката, не си усещах коленете и ми беше станало много топло.
Радвам се поне, че класната стая не е на последният етаж, та няма да ми се налага да изкачвам всички стъпала. Запознахме се с новата класна, дадоха ни програмата (която ме ужаси), разясниха ни някои неща и айдеее.. кой от къде е.
После цял ден се размотавах с една съученичка, едва преди малко се прибрахме. Разказвахме си за лятото, обсъждахме разни неща.. добре мина деня!
Като цяло хубав 15ти септември беше![]()
И спря да се върти за миг земята..