- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как протече вашият 15ти септември? Разкажете ...
Както другите освен да гледам пак учители нищо хубаво...![]()
Закъснях естествено..Докато си намеря класа мина един час сигурно ;д После влезнахме в стаята говореха ни нещо и ни пуснаха и после кой от къде е
![]()
Малко депресе го раздавахахах след около препичането близо час на тва слънце, ни вкараха в класните стаи .. продиктуваха ни ужасно натоварената програма, и после целия клас отидохме на кафе .. мисля ,че последното беше най -хубавото от целия ми " празник " .
![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
На мен ми беше първи студентски учебен ден вече в 3-ти курс![]()
Общо взети нищо интересно - стояхме 1 час на лекции, после 2 в кафето и се прибрах
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ами в 05:30 реших че не ми се спи повече. Измъкнах се от леглото. Измих си събите ала бала... Направих си сандвич. Изправях си косата половин час...Събудих майка да и кажа че тръгвам. Замъкнах се до една приятелка да я измъкна от тях.
Отидохме в даскало, мотах ме се пак горе/долу половин час, намерихме си класната. Излязохме навън, където зайците вече се бях строили.
Класната и още някакъв господи обесняваха на всички деветокласници, че ни е забранено за хвърляме моркови... Програмата започна. Олеее бяха ни сложи някви супер загубени водещи (или просто са се притеснявали) Минаха мажоретките на училището, които междо другото са супер флегматични и без чувство за ритъм (поне танца им беше такъв днес). Минаха певците ала бала... Излезна новата ни директорка, която беше по притеснена и от зайците. Каза там нещо... И изпратихме зайците по класните стаи, естествено под дъжд от морковчета.
Влязохме в класната стая, пак ни дрънкаха там нещо си и ни пуснаха.
След това ходихме на кефе с едни приятелки и т.н.
Имал съм и по добриПърво ни извикаха в 9 часа във вътрешния двор!! Там гледахме как пеят малките дечица, после ни казаха имената и стаите в които трябва да влезнем !! И госпожата дойде чаак в 12 часа
поне там се запознах с 5,6 момчета и си бъбрихме и се смяхме .. също се смяхме и на лелката дето чисти защото тя малко бие акцент на селянин .. "я ела ся тука и после излез през вратата, че ми пречиш дя чистя бе ! "
И после се запознахме с класната, а след това с даскалката по Инглиш
и после отидох на билярд с приятел и се върнах в хоум
Еми добре,но страшното започва утре. Отидох навреме,лафих с приятелите малко,после почнаха едни речи от директора и кметицата. След това гледахме мaжоретки,балет,песнички,ст ихчета и т.н Класната ни говори там малко,още 2-3 учителки се представиха кои са що са,лафих малко с 1 приятелка и си заминахме ;d
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
открихме годината, бяхме в класната стая за малко, после ходихме на кафе 4мата най-сериозни човека от класа.. после хоихме да ядем с един, после ходихме на мач.. паднахме.. прибрах се, седях малко на компа, ядох и те!![]()
Доста добре. Видях бившия си,даде ми морковче(понеже съм заек в ново даскало) .. има симпатични хора.. а утре ще се запознаем,надявам се! :P
Цял ден мощно гърмежи хах
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
на даскало
кафе
на даскало
кафе
купон![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ужасно. бях на двора 50мин права и ме заболя краката и корема ме заболя и вече неиздържах и ми стана злепосле добре че тръгнахме към стаите и аз естествено последна
така си изгубих класа и си забраих и номера на стаята
влязох в някъв клас да питам каде е моя ..и още преди да питам няква ядосана госпожа ме изпъди
пред всички вика че тва не ми е клас да излизам
накрая намерих класа и влязох и всички ме погледнаха мн на криво и класната най вече. бах новата закъсняла ученичка
![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
мило дете, вашият ред е след 3-4 годиниПървоначално написано от Moxley
![]()
Аз какт0 винаги пяхПоднасях букети ..а у
Новата ми класна ме обича повече от децата си ...всички учители ме прегръщаха и целуваха...а миналата година не остана учител на който не съм му вдигнала кръвн0т0...
После с моите луди съученици...(много си ги обичам
) Като цяло мина добре
![]()
Луда и различна...Дива и красива...Обичам СИЛНО,мразя ЗАВИНАГИ..плача ТИХО..смея се ВИСОКО..отмъщавам ЖЕСТОКО.. Toва съм аз..и не ме ебе за вас !
в началото беше доооста тегаво, защото бях с приятели и с техни други приятели, които не познавах.ядохме мак доналдс, пак спечелих чашапосле пушихме наргиле, огроомно, стана ми лошо и гадно, после обаче ми мина и ми стана супер доброто настроение. после обикаляхме из центъра и за завършек вечеря със мама, татати ии сестричкатаа
ии едни семейни приятели и такам. беше яко. пък и даскалото е супер яко ремонтирано, не ми се иска да се местя другата година, ама няма как
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Малко тъпичко, ама сега![]()
Първо се срешнах с една френд и отидохме до даскало.Лафихме малко с други френд и тръгнахме да дирим класа.На петата минута (да не повярваш) го намерихмеПосле крещяхме,говорихме,смяхме се и стояхме прави към час и половина (без да виждаме нещо от програмата)Е, не е голяма загуба.Един поп ни пя,после директорите (цели трима божкеее и с техните речи
) Песнички и танците на малките, които вече знам наиизуст .. абе тея хора трябва да си обновят плейлиста
След това почнахме да гоним класа, който не щеш ли взел, че тръгнал да влиза
Настигнахме го веднага, след това малко на бегом до класната стая за чинове
Взех този, който искам
И такам държа ни класната (не ни е сменена ухууу
) После ни пуснаха и с френдките къде,къде еми разбира се в мола
И така горе-долу мина окей
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
в даскало голяма тъпотия....помагахме с една приятелка нещо на класната в учителската и не си видяхме класа въобще.
после се разхождахме и бяхме на кафе. Изгубих си портмонето, в което имаше 25 кинта...уотевър...яд ме е за портмонето, и за парите де..
след това бях на рожден ден, детски при това, на братовчедка ми.. ;д
вечерта отидохме навън с момичетата,защото всички момчета се бяха изсипали на РД на едно момче от класа. И се напихме заради мойто портмоне и заради училище.
После се видяхме и с момчетата.
После се прибрах.
После си легнах,защото бях много зле.
И така. Беше много доволен 15ти...като изключим парите ми.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
М нищо особено завъртих се за 15мин. и от там отидох на кафе с 2 съученички.. от там се прибрах и брат ми дойде ме взе за плаж ;д
Вечерта излязохме с приятеля ми и ходихме на гости на една приятелка на по бира ;дд
... Живей с мечти, а не със спомени ...
`Айде и аз да с разпиша с 3 дена закъснение ;д Пълна ебавка беше 15ти..да им имам и тържеството, и всичкото..Викат ни в 8 и 30, почваме един час по-късно, новата директорка говори и никой не я слуша, "тържеството" беше под всяква критика...Зайците ни бяха някви супер подплашените, събрираха ни морковите, не ни даваха да ги целим..абееОтгоре на всичко два часа трябваше да чакаме класната да си оправи документацията, класа, естественно се разделихме на обичайните групички, цялото даскало се изсипа в Плейграунда /кафето до училище/, стояхме, лафихме си..та, видяхме си класната, пълния ужасТ е, клонинг на старата, програмата ни е меко казано ужасна, всеки ден са ни натряскали по 3-4 разказвателни предмета, 7 часа, 2ра смяна, цял ден на даскалоо, баси -.- После ходихме пак на кафе някои хора, мотахме се ии така..Общо взето, не сме особенно очаровани, както се очакваше
![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Около 2 часа имаше тържество, поне 10 човека изнасяха речи, излизаха талантите на даскалото - брейк, някакви латино танци, народни танци, певци, забавно беше. След това ни викаха по класните стаи да ни дадат програмата там, и ние зайците да се запознаем с класа и класната. И толкова![]()
...
Ми интересно мина като цяло отидах там 1 час по раностоях и си киснах после са насъбраха хора намерих си новия клас стояхме там 1 час киснахме слушахме някви говорят .... После в класната стая и кафе и така мина деня..Само един гаф стана един маняк от другия клас му разлях кафето вурху него
![]()
извиних му са там и така след малко го гледам идва кам мен и ми жика ела да ти кажа не6то и аз са навеждам леко да го чуя и като ми са оригна но ухото ...... И КАТО МИ СА ОТКРИ
![]()
![]()
![]()
Отначало беше страшноНе познаваш никой, не знаеш как ти изглежда класната, абе притесних се. После открих някои хора от бившия ми клас, говорихме 5 минути, после се появиха и някои от моя профил и отидох при тях. След около 10 минути лутане най-сетне открихме къде се строява класа.
После дойде директора /тогава изобщо не го виждах, после от клипчета разбрах как изглежда/. Един нисичък с мустачки, по-приятен е от предишния. После като почнаха едни речи от знайни и незнайни. Някакъв от Народното събрание, общинари и всички решиха да се изредят да казват речи
Не разбрах какво търсеше шефката на социалното подпомагане при нас, но и тя врътна една хубава реч...оффф. Поне класната е супер яка и мъжката част от даскалото завиждат на господин Христов за нея
![]()
Отидох сутринта,срещнах приятелчетата си и си приказвахме.Изслушахме речите на директорката и няколко песнички изпяни от зайчета(всъщност повече си клюкарствахме,отколкото да слушаме.. ;д).Имаше и дъжд от моркови(задължително е така всяка година,странно че 8 клас не забелязах морковчетата).След това се събрахме няколко човека и отидохме в Борисовата градина(Ариана по-точно) да караме водни колела!Разхождахме се,приказвахме си.. после компанията се разделихме,изпратих едно момиче до тях и така... След това също си прекарах готино - ходейки срещнах няколко бивши учителки и съученички съвсем случайно!
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
емм,ест позакъснях..бях посрещтната с "Добро утро,пиянице",както ми беше обещано xDD
Директорката си каза мъдрата реч,един пич почна да ни пее нещо в стил Red Hot Chili Peppers,а друг пич дрънкаше на китара,после обърнаха на чалга и тълпата пощуря xDD
..нова класна,изглежда свястна,пък ще видим :]]
събрахме се 10ина човека и си направихме разходка до НДК,после и до Борисовата..и такам :]]
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]