- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как протече вашият 15ти септември? Разкажете ...
- Станах в 9 без 15, оправих се на бързо (сравнително), забрах приятелките ми и отидохме на училище в 10.
- Зайците тъкмо влизаха, а на другите им бяха обрали морковите, а ние директно ги извадихме и започнахме с целенето.
- Намерих си класа: смях, шеги, весела му работа.
- Старата класна ни е. (бива, на мен не ми преподава де)
- Качихме се в стаята, която ни бяха "дали" - набързо програмата, за новите учители (т'ва всичкото трая около 15 минути) и хайде при г-жата от 8-ми клас.
- Там зайченцата милите супер изтръпнали, едни малки такива, сдуханки.Ние се смее, г-жата ни вика "Хайде де, вас чакам" (понеже и миналата година направихме този номер), предложихме 'и да я водим на кръчма.
и така, седяхме там около 5 минути и си тръгнахме. Отидохме класа на кафе, там си изкарахме хубаво, после с моите приятелки на кафе и по центъра, ядохме, та така.. хубаво беше
![]()
Мии... отидохме, стояхме в класната стая, ходихме по класните стаи да ни обясняват.. ии така![]()
![]()
Моят пърBи учебен ден мина като Bceки друг ден (caмо дето cлушах речи ...)
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
ми отидох смях са на зайците дадох им по едно листо зеле
говорих си малко с даскалите
запознах се с новите даскали
и си заминах :Д![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Как мина ли?! Много тъпо. Не помня да съм имала по-тъп първи учебен ден. Първо трябваше да съм с униформа, защото бях асистентка за вдигането на европейския флаг. Седях там като изтукана да ме гледа цялото ПМГ и цялата френска. Не че кой знае какво внимание ни обърнаха, ама все пак... После седях, слънчасвах, накрая не издържах отидах и се преобляках. После пааак слънчасвах, качихме се в стаята програми, учители, класната и притча разказа даже... Пълна простотия. После направо се прибрах в нас щото не бях в настроение за кафета и така.. Само празни раоти.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
един час скапани речи, после в едно кафе 3 часа киснене, после в една пицария да са натъпчем кат свине там около 2 часа киснене и после разходих кучето, прибрах са и откъртих кат пън... тадаа "великото" начало
Fuck you You fucking Fuckers
Станах 8 часа облякох са излезнах да закусвам купих букет говорих с един приятел после 2 часа прави наванка докато директора дранка после в 10:30 отидохме в класната стая говорихме блабла програмата ни даде после в къщи и играх на ПЦ![]()