- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Суупер приятно си прекарахме, радвам се, че тоя път бях сериозна и не се отказах в последния момент, както редовно обичам да правя.Няколко индивида днес успяха да ми вдигнат самочувствието и да ме накарат да си виря носа по-високо и от преди, та да, явно още ме бива.
И при баба и дядо си изкарах хубаво, отдавна не ги бях виждала. Радвам се, че днес си съчетах нещата и успях да огрея навсякъде. Супер ми е... весело такова, енергично.
За днес май толкова ще бъде, и без това съм капнала. ЕВЕНТУАЛНО след около 2 часа ще ходя да пия бири със С., ама... евентуално. Предпочитам май да си взема един душ и да изгледам някой хубав филм, и да си почивам, отколкото да изляза с него и да се правя на ударена всеки път, когато почне да ми се прави на много влюбен.
![]()
Чудовищно скучен ден, тъпо ми е, няма жена до мен, гладен съм, прави ми се нещо, А НЯМА К'ВО ......![]()
![]()
facebook.com/mrrrrrrr
Спуках се от хамалско бачкане, но съм доволен.
+ 1Първоначално написано от Jumbie483
Уникааалноо![]()
Ох..изморена съм..излизаме ние с една приятелка с нагласата да си останем някъде в квартала,а обиколихме града..![]()
Не го видях и ми стана гадно..
С майка се скарахме,ама така ще е като е ПРЕКАЛЕНО притеснителна..![]()
Сега слушам "Нека бъде лято"..спомени..:P
нямам търпение да го видя в Понеделник..спи ми се,напоследък не се наспивам
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Супер тъпо ми е, че майка ми ми го направи тоя номер. Писна ми постоянно да е недоволна, да не я разбирам и да не мога да и угодя. С'а ще ми се насере цялата седмица, 'щото постоянно ще мисля как сме се скарали.
Иначе тоя пич изглежда готин. Следващата седмица сигурно пак ще го видя.![]()
тоя идиот о6е не ми е пратил филмa
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
3 in a row and it keeps gettin' better
Охх,дано всички е окей ! И никой да не бъде нараняван ......... дано дано дано дано дано дано дано всичко да е окей .
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Супер беше хубава вечер,като изключим напразните тревоги... :P![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
много тъжна и отегчена от живота ... ако става чудеса едва ли щях да съм в това положение ..
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Скарах се с приятелите си, но не е свършил света.
Иначе сега в момента ... не съм в особенно добро настроение. Предполагам заради късният час
и аз така.. луда работаПървоначално написано от GD
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Свалих си медицинската обеца и си я сложих наново преди малко, и съм супер горда от себе си.След малко се обличам, оправям си косата и излизам.
![]()
Днес се чувствам ужасно, просто отвратително! Хремава съм, боли ме гърлото и изобщоо...![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
сънен...боли ме главата и ми се губят някои моменти от снощи![]()
Засега съм добре..правих си кола маска на краката и такам..сега слушам музика..след малко ще чистя,ще се приготвям и за утре за даскало..после ще изляза..:P
притеснено ми е.![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!