- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Как се чувствам ли?!
Ами УЖАСНО!!!
Първо ми намеква (дори може да се каже,че ми го каза право в очите),че иска да е с мен,но се страхува да не го нараня,както го е наранила бившата му приятелка ... Няколко дена след това ми казва,че не иска да се привързвам към него,защото на края може и двамата да страдаме ... Казах му,че нямам намерение да подтискам чувствата,които започнаха да се пораждат в мен,а той ми казва "Към 15-ти декември може да замина за Англия да бачкам ..."![]()
Като за капак снощи отидохме при едни негови приятели,които не познавах и след около 20 минутен разговор едното момче му вика "Споко брат!Аз ще я запозная с мойта и ще й кажа да ти я пази докато е на лекции в Русе,а аз ще пазя теб докато си без нея!" ...Още не ми е ясно как реши,че има нещо между нас?!Та ние дори не стояхме един до друг
![]()
Гадно ми е!!!Не заради това,че и двамата искаме нещо,но ни е страх да предприемем някакви действия ... А заради факта,че след 20 дена може да замине и да не го видя вечеПросто за последните 2 седмици той успя да заеме едно от първите места в клас "Приятели!!!" и не искам да го губя
На всичкото отгоре въобще не ми се спи,което означава,че поне още няколко часа ще размишлявам над случващото се![]()
![]()
Супер..ще си правя да ям и ще се глася да излизам...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
На средата на срока да се чувствам толкова уморена от всичко?
Гадост!
добре съм,ама ми е скучно нещо![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Добре съм и се надявам цял ден да съм
такава..
- Сега се приготвям за училище..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
сега ще ходя на дск,интересно ми е каква ще му е реакцията,като ме види днеска,дано да мине добре всичко![]()
Its School Time... навън времето е прекрасно, а трябва да съм затворен в училище ... очертава се бягство![]()
![]()
Не много добре .. Писна ми всяко нещо дами напобня за него. А колкото преди го обичах сега толкова не мога да го гледам. Изпълнена съм с омраза съм човека, за който давах всичко и най-ценното си ... И просто всичко ме разяжда отвътре!.....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
средна работа..
как може да допускам толкова тъпи грешки?! ;\
пф..
ама поне имам една шестица от днес.. и бягането от часовете ни се размина на целия класиии стоя на един от последните чинове, най-после!!!
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Чуствам се прекрасно.![]()
Днес стават 5 месеца от както сме заедно ....
Това ми е първата по-дълга връзка от седмица или две през последната 1 година.![]()
Ужасно съм щастлива... а времето мина толкова бързоо..![]()
Пък най-якото е, че точно на Коледа правим половин година...![]()
Йеп..![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
ЗлеОще съм болна и май взех да се влошавам е такова... Цяла нощ не съм мигнала заради висока температура, болки в гърлото и кашлица... Уж пия някакви неща, за да го пресека ама още няма ефект... Дано по-скоро ми мине, че направо полудявам като не ми е добре...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
спомени...оо Защо не мога да го забравя?от последния път в който го видях с приятелката му на нашето място не спирам да мисля за него![]()
![]()
ще му се обадя
Парцал..
Нямам капка сила в мен. Толкова много неща свърших днес, че нямам желание вече за нищо.
Напълнила съм шкафовете и хладилника със сладки работи, ужасно много шоколад и също толкова много плодове и прясно мляко. Като някакъв рай е, наистина![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Тъпо... цял ден обикалям като идиот и скучая.. сама.пак го видях.. кога ще свърши този ад не издържам без негоооооо
![]()
![]()
![]()
![]()
оф.. мразя се
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
тъпо,тъпо,тъпо!!!
![]()
много тъпо...
![]()
![]()
![]()
деня ми беше прекрасен,добре съм и сега ще хапна![]()
ахахаха преи малко бях прецакана с телефонно обаждане и съм екстрае не много,още ми е гадно и не знам какво да правя мамка му !
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Супер.Беше страхотен ден!!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер съм !!
Днес си накупих супер яки работи![]()
Излязах за ботуши, ама само ботуши не си купих![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
хах беше спр яко ...деня ми беше много гаден обачее беше ацката вечер![]()
![]()
нямам търпение за купона утре,иначе съм добре,може след малко да си лягам,че ми се спи![]()
Изморена... обмислях вариант за ранно лягане, но виж кое време стана... Един бърз душ и релакс с малко йога - ей това ми трябва в момента.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote