- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Скъсана юздичка на езика.
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Скъса ми се юздичката под езика. Не боля много и сега не боли много ама се чудя, какво да правя и дали има нужда да ходя на лекар. Може ли да има някакви последствия от това и има ли от какво да се притеснявам. Потърсих в интернет и нищо не намерих и реших да питам тук. Впрочем това стана преди 1 час. Благодаря предварително.

Мисля че шанса да си глътнеш езика е по голям ...
Ани ако ще ти е по-спокойно-посети лекар! :P
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
я сподели как точно я скъса? Да не е от пиърсинг нещо...
Fuck you You fucking Fuckers

Еми малко тъпичкоПървоначално написано от N0_feAR
. Гаджето нещо на майтап ли не знам ми засмука езика и то не се усети колко силно и по едно време го усетих как се къса и плюх кръв 5 минути и след това само лекичко боли. Не мисля , че е от голямо значение.
Мисля, че така имаш шанс да си глътнеш езика по-лесно.Смисъл, тая юздичка малко или много го е държала и сега като я няма..И все пак - само мисля.Нито съм чел, нито ми се е случвало, нито съм чувал да се е случвало на някой.
Първоначално написано от eliyiy

няма си глътнеш езика изчакай да зарастне
ОДИН!!!
Казах, че ще става по-лесно, не че ще го глътне на момента.Първоначално написано от darkPaladin
няма такова нещоПървоначално написано от TykaSePisheNick
ОДИН!!!
Абе вие луди ли сте, ще си глътне езика
ТОва е супер страшно, не го говорете
иначе според мен ходи на лекар, нищо не губиш освен малко време
Възможно е.Просто споделям наблюденията си върху тая юздичка.Първоначално написано от darkPaladin
и аз мисля че таралежа е птица щото като го ритнат лети ама не съм правПървоначално написано от TykaSePisheNick
не плаши момочето
ОДИН!!!

Между другото вчера аз си сцепих така езика ;x правихме малко орал и като си вървяхме половин един час след това лафим си и усетих как ми се цепи нещо под езика яката ме заболя нито кръв нито нищо и ся се е срастнало седи едно такова странно неопредело там дето е било сцепено в момента е едно бяло свързано и не знам кво да го правя че и стяга като говоря моля помогнете ако можете ;x
Shte vi zasen4ime shtoto sam pi4
не знам какво да правите ама само за инфо когато нещо в устата зараства става бяло ...знам от опит
Сцепил ти се е езикът?? Трябва да има кръв ако е така...на мен ми се случи,когато бях на 10 и се наложи да го шият с упойка в болница(после седях с конци цял месец)
Ако няма кръв надали е сериозно...но все пак не съм спец.
П.С: това твойто не е сцепен език със сигурност.
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Посети лекар задължително, според мен.

Абе вие сте ебати филмарите, щяла да си гулта езика по-лесно, да въряла на лекар.Вие досега не сте ли си я късали...