.
Отговор в тема
Страница 12 от 19 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 466
    Град
    Volleywood
    Адашке ...... аз съм била така миналата година с една тройка по математика. Ако искаш изобщо не и казвай за оценката, ако искаш и кажи, че има само слаби оценки в класа, примерно, че няма 5 и 6, има една-две 4-ки и много двойки и тройки, че е било много трудно, обещай и, че ще я поправиш ..

Град
    Volleywood

Re: домашно

Цитирай Първоначално написано от cecka7409
    имаме да пишем резюме на биографията на николаи хаитов моля помагаите
    Ето ти биографията му -http://haitov.hit.bg/ . Просто избери и напиши най-важното и готово.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от SunshineGirl317
    Адашке ...... аз съм била така миналата година с една тройка по математика. Ако искаш изобщо не и казвай за оценката, ако искаш и кажи, че има само слаби оценки в класа, примерно, че няма 5 и 6, има една-две 4-ки и много двойки и тройки, че е било много трудно, обещай и, че ще я поправиш ..
    Невъзможно, класната порти всичко
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на iiordanova
    ameli - или не им казвай , или кажи , че си се притеснила и си се спекла и си оправи оценката възможно най-скоро.. (:

Град
    Volleywood
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Цитирай Първоначално написано от SunshineGirl317
    Невъзможно, класната порти всичко
    Тогава намери удобен момент, когато майка ти е в добро настроение, кажи и, че всеки има такива моменти и ще я поправиш.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ameli - 2.50 не се ли счита за 3..Аз така знам..
    Но ако няма да ви пишат тези оценки,недей да ги
    казваш на вашите..Или пък им обясни,че все още е
    началото на годината и че обещаваш,че повече няма
    да имаш ниски оценки..

cecka7409 - Гугъл !!!!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Volleywood
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Бахти,хора много сте бързи..
    Ние все още сме на преговор /По математика/..

По Китайски език правихме 2 контролни-диктовки..
    Имах около 3 грешки

Ама доволна съм де..Не се оплаквам,като за
    начало е добре..
    Китайски ли учиииш!? Баси якото :P Между другото дай да се запознаем, аз съм Сияна!

Град
    София
    Нема страшно,кажи че целия клас има 2ки и ти си от малкото,които имат 2.50!

Град
    Русе
    Хора имам 6 по Японски език
    Правихме входно по математика днес не беше трудно.Утре ще правим по ИТ дано да е лесно, че нищо не помня. Постоянно съм заета направо не знам.

Благодаря на всички за вниманието.

1 - Всичко до 2,99 е 2..
    2 - Оценките се пишат, дори вече я имам в бележника

не им казвай , или кажи , че си се притеснила и си се спекла и си оправи оценката възможно най-скоро.. (:
    Отговорът ще бъде - АЗ ТИ КАЗАХ ДА УЧИШ!! При мен притеснения не важат.. Ще се опитам да я оправя, естествено. Утре ще правим тест на всичко учено до сега, мисля, че ще се справя. А другото контролно се надявам да го върне скоро.

Тогава намери удобен момент, когато майка ти е в добро настроение, кажи и, че всеки има такива моменти и ще я поправиш.
    Майка ми НИКОГА не е в добро настроение. Както казах, при нея никакви извинения не важат.

Нема страшно,кажи че целия клас има 2ки и ти си от малкото,които имат 2.50!
    Класната ще намери начин да изпорти всичко и тогава тежко ми.

В крайна сметка реших следното - ще чакам да се натрупат солиден брой шестици и тогава да и покажа бележника. Само да не си разваля успеха повече, че ще пиша в темата Настоящи деветокласници чак.. Ще снимам диктовката за всеки случай, за да види колко грешки има, а с пейнт ще залича нещичко
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на iiordanova
    ameli - да ти имам гадната класна.. това е много гадно от нейна страна. Така няма да ви спечели доверието никога! Дано майка ти не те накаже и всичко да е окей. ((:

Хора , как беше синтактичния анализ ? Забравила съм допълнения , бла бла. А съставно именно сказуемо какво беше? Моля , помагайте. Нямаме преговор в учебника , а аз трябва да преговоря от някъде..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    SunshineGirl317 - Да,уча китайски
    Засега ми е много яко и интересно,надявам се да не ми
    се сдуха ентусиазма занапред

Иначе - Приятно ми е..Викат ми Йо

Ние петък бяхме правили входно по БЕЛ - днес ще ни
    ги върнат..Надявам се да съм се справила..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    ameli - да ти имам гадната класна.. това е много гадно от нейна страна. Така няма да ви спечели доверието никога! Дано майка ти не те накаже и всичко да е окей. ((:

Хора , как беше синтактичния анализ ? Забравила съм допълнения , бла бла. А съставно именно сказуемо какво беше? Моля , помагайте. Нямаме преговор в учебника , а аз трябва да преговоря от някъде..
    Ми съставното именно е напрмер "е учен" "е готов" съставното глаголно е "започвам да уча" "трябва да уча"

Град
    София
    Змея по математика,каза в понеделник за сряда да си направим таблица с всички точно корени до 500 Отделно даде 5 корена,дето просто като ги видиш Каза,че в сряда цял час ше изпитва

@ameli, тъй като доколкото знам и ти си в първа, ще ти дам няколко съвета. Кажи й веднага, другия вариант е да не й даваш бележника супер дълго време, а тя все ще ти го поиска. Обясни й, че правите диктовките, за да придобиете някакъв тренинг, да свикнете да записвате правилно непознати думи. Кажи й, че оценката не ти влиза в дипломата и догодина най-вероятно ще ви е друг преподавател, който няма да се интересува какви оценки си имала, ако целия клас се е представил кофти не пропускай да го споменеш.
    П.С.:Ако не си си намерила 3-те части на Opportunities мога да ти бъда дилър

Алоха! Щом днес съм на линия, значи все пак е минало добре. Благодаря отново на всички, че взеха проблема ми под внимание.

Ето и как стана
    Първо - изключвам компютъра 40 минути по-рано и се пъхвам в леглото да чета. Майка ми идва и пита дали има проблем с компа, понеже не се отлепям от него до последната възможна секунда И аз с тъпа физиономия казвам, че няма нищо. После измъквам листа и я питам колко имам, като съм закрила оценката. Тя каза 4.. естествено, аз съм си за толкова После и го показах и се изпарих. И каза да я поправя до края на седмицата и да уча повече.. не знае, че е вписана.. правихме вече 2 контролни, надявам се да ги върне до края, че да е доволна. Така де, мина в пъти по-добре, колкото очаквах. Те я бяха предупредили, че в началото подгответата имат много слаби оценки

sundayy - Да, от първа съм. Ако не бях нямаше ли да ми дадеш съвет Мерси и на теб за предложението, миналата година нямах нито един подпис.. демек бележника не и е най-важното, което да ми иска
    За сега имам само първата, понеже я поръчвахме общо + тетрадка. Но ако имаш други предложения, по възможност по-неписани ще е супер Ти от там ли си?

На входното по математика имам пълно 6 . Утре чакам още някое входно да ми върнат.

sundayy - Да, от първа съм. Ако не бях нямаше ли да ми дадеш съвет Мерси и на теб за предложението, миналата година нямах нито един подпис.. демек бележника не и е най-важното, което да ми иска
    За сега имам само първата, понеже я поръчвахме общо + тетрадка. Но ако имаш други предложения, по възможност по-неписани ще е супер Ти от там ли си?
    Ахаха, не бе, щях да ти кажа, ама като си минал през това и си е друго. Иначе за бележника и аз я карах почти така, ама все пак знае ли човек, ще се сдърпате нещо, тя ще каже да си дадеш бележника и мъка!
    Иначе коя ти е класна? В учебниците съм писала само с молив по принцип, ако искаш мога така да ти ги дам, все пак съм гледала да са верни
    Ако искаш, прати ми едно ЛС със скайпа примерно

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    днес имам 4ка ударих десетката
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    София
    Опази боже утре имам математика

Град
    Volleywood
    Колко думи имам по английски ужааааааааас И математика имам и аз .. ужас

Темичката ни замря.. днес ни дадоха 141 думи + текст на изуст

Град
    София
    Нищо ти няма! Имам 4 страници учебна тетрадка+ЕСЕ по БЕЛ+Задачи по математика.Много съм изнервен наще решиха,че утре тряя да ходя на селото ми на гроздобер и ми казаха,преди 20 минути...Преебаха ми целия уикенд.

Град
    Volleywood
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Нищо ти няма! Имам 4 страници учебна тетрадка+ЕСЕ по БЕЛ+Задачи по математика.Много съм изнервен наще решиха,че утре тряя да ходя на селото ми на гроздобер и ми казаха,преди 20 минути...Преебаха ми целия уикенд.
    Е, да ама нямаш думи !?
    И ние имаме доста думи, от учебната тетрадка няколко страници и по математика 3-4 задачи с по 5 примера.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    имам 5 по гео
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си