.
Отговор в тема
Страница 13 от 19 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 466
    Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от SunshineGirl317
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Темичката ни замря.. днес ни дадоха 141 думи + текст на изуст
    Нищо ти няма! Имам 4 страници учебна тетрадка+ЕСЕ по БЕЛ+Задачи по математика.Много съм изнервен наще решиха,че утре тряя да ходя на селото ми на гроздобер и ми казаха,преди 20 минути...Преебаха ми целия уикенд.
    Е, да ама нямаш думи !?
    И ние имаме доста думи, от учебната тетрадка няколко страници и по математика 3-4 задачи с по 5 примера.
    Не се оплаквам. Само предпочитам да пиша задачи, отколкото да уча думи

Имам 6 на държави и националности и 5 на един текст по АЕ, научен на изуст в автобуса
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Хохоо, напредватее (лека-полека) с темата като гледам
    Да се похваляяя .. имам пълноо 6 по Дооойч
    И да кажа, че господина ми по музикаа ее егати якияяя , а пък стаята по музика кърти отвсякъде
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Град
    Volleywood
    Понеделник имам входно по музика По физическо дали няма да ни дадат? Или що пък не и по изобразително ................. оох и утре колко думи трябва да пиша, лошо ми става като си помисля

Град
    София
    Понеделник имам входно по музика По физическо дали няма да ни дадат? Или що пък не и по изобразително ................. оох и утре колко думи трябва да пиша, лошо ми става като си помисля
    И аз имам утре доста да уча

Град
    Русе
    Темата е доста замряла - лошо
    Да ви се похваля, че минахме всички входни и тая седмица ще ни връщат по български литература и информационни.По математика на входното имам 6 :P и... еми май е това.За утре имах доста за учене като ме изпитат ще видим добре ли съм го научила

Мега фен
    По ФВС - нормативи - 50 М/скок дължина от място/600М - момчета или 300 момичета/медицинска топка - мяткане - 3 кила Всяка година в началото и края

Град
    Volleywood
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    По ФВС - нормативи - 50 М/скок дължина от място/600М - момчета или 300 момичета/медицинска топка - мяткане - 3 кила Всяка година в началото и края
    И тях ги правим ..

По Дойч имаме за утре (от днес) около 60-70 думи по 20 реда (5 реда ми излизат) .. тая госпожаа ;х

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    аз имам 3 страници по английски и описание на осите до 200 думи
    щото много летят в стаята и горките ги избиваме или осакатяваме
    мъжко съм

Имам домашно по литература.Трябва ми резюме на "светът на спомена и мечтанието в Скрити вопли".Помогнете, ако можете

Голям фен Аватара на rammstein123
    Нямам музика и рисуване. :Р И имам шест по немски на неща, които са учили, докато бях болна. Като гледам май само две от темата сме богоизбраните да учим този толкова велик език..
    Saatana! Vittu! Perkele!

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Нямам музика и рисуване. :Р И имам шест по немски на неща, които са учили, докато бях болна. Като гледам май само две от темата сме богоизбраните да учим този толкова велик език..
    И аз много искам да уча немски :/ обаче имам да чакам още една година. От девети клас ще го уча.
    И то заради Рамщайн хаха (като ти гледам ника май и на тебе са повлияли при избора на език ;д) Песните им са невероятни!За мене немският е най-благозвучният език,смешно ми е когато някои каже за тоя смешен гейски език френският,че бил благозвучен
    Много искам да уча немски!И като го науча да спечеля някакъв билет+бекстейдж за Рамщайн,да ги видя, да се снимаме и да им кажа на немски колко са невероятни хихихихих

Сега по математика
    - корен квадратен звучи зле,но не е чак толкова страшно колкото си мислех хах. Дано на контролното да имам 5 : )

Град
    Volleywood
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    По Дойч имаме за утре (от днес) около 60-70 думи по 20 реда (5 реда ми излизат) .. тая госпожаа ;х
    Искаш да кажеш по 20 пъти, което излиза 5 реда.
    И това е нищо. Ние имаме по около 100 думи на ден по 5 реда, понякога и повече + 3-4 страници от учебната тетрадка и някое друго съчинение + задачи по математика и по български

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    И това е нищо. Ние имаме по около 100 думи на ден по 5 реда, понякога и повече + 3-4 страници от учебната тетрадка и някое друго съчинение + задачи по математика и по български
    ее хвалете се ся кой има повече домашно аз пък утре ще бягам 50 м
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на rammstein123
    Аверв, аз пък 300, завиждай.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Имам 6 на входното по математика
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Имам 6 на входното по математика
    Браво да ти е честита и все на шестици да ти върви занапред

И сега айде като сте толкова добри по математика да ми обясните ;д
    Взехме рационализиране на корен,но нещо не мога да му схвана на домашното:

Рационализирайте знаменателя на дроба :
    9
    -(дробна черта)
    4√2
    и в отговорите има написано
    9√2
    -
    8
    А??
    И как става тая работа и защо?Тази двойка защо идва горе и как?

Их ://

По езика - а аз си мислех,че моите 50 думи са много Вие ме разбихте бе ;д

А преди малко си научих и урока за хрущални риби.
    Големи простотии

Някъде някой каза за бягане - дам аз днеска бягах 300. Леле какво е станало с мене!Не съм във форма,ама въобще :/ Миналата година 300 ги бягах за 63 с., а днеска за 67 о.О Много съм зле срам ме е :/ На последната обиколка почна да ми причернява.Ох трябва да се погрижа за здравето си(казах го все едно съм на 60 ;д). Трябва да започна пак да карам колело и аеробиката.

ау мисля,че схванах нещо

значи един друг пример
    6 =
    -
    5√3
    разлагаме 6 на прости множители 2 и 3, а тройката отдолу а слагаме на втора(корен ) при другата
    ииииии
    2√3
    -
    5

хохохахахххаха
    големи обеснения
    но поне според това на задната страница отговора е верен хах

Обаче кажете и за това другото

9
    -(дробна черта)
    4√2

Голям фен
    ^ Я виж може да е така ама не съм сигурна.

http://prikachi.com/images/90/2575090Y.jpg
    Хора много , Човеци малко !

По физическо се изложих тотално!!
    Дългия скок по принцип не си го мога, бягането поне 4-5 връзвах. Тая година - нищо Че госпожата ми е и писала 2 отсъствия, при положение, че съм с екип, не закъснявам, не отсъствам, внимавам в часа, правя всичко.. Ще се разправяме с нея

Рационализирайте знаменателя на дроба :
    9
    -(дробна черта)
    4√2
    и в отговорите има написано
    9√2
    -
    8
    за да махнеш корена отдолу, го умножаваш (корен по корен)

9
    -
    4√2

умножаваш по корен от 2(дробна черта) корен от 2. Получава се 1, тоест не променяш задачата. Демек умножаваш по 1. 9 по корен от 2 = 9корен2 / 4.корен от 2.корен от 2 (махаш корена, става 4.2 =

6
    -
    5√3
    Пак умножаваш по корен от 3 върху корен от 3. Верен ти е отговора иначе

Не мога да обяснявам, но пък в решаването ме бива. Излагация ще е ако на контролното изкарам някоя четворка

Да ви се похваля - почти болна съм Ако тая патка ни накара да бягаме пак в 8 ще я набия
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Момичета направо не ви блазя с тооолкова много думи по английски На нас тая ни дава най-много 10 думи по 3 реда обаче ни дава многооо страници в Workbook Иначе по математика и ние сме до рационализиране на дроб за сега тея корени ми изглеждат лесни ама ще видим
    Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]

Нда 20 пъти исках да кажа :Д
    Иначе аз говорих само за Дойча и ние отделно имаме по мате и Бг, ама верно на вас ви е по-гадно

Град
    Volleywood
    За утре имам само към 50-60 думи, 2 страници от учебната тетрадка, 3 пъти препис на един текст и кратко съчинение
    Иначе днес ни върна диктовките от вчера и нямам грешки! Вчера свършихме 5-ти юнит /2 модул/ и днес имахме контролно, мисля, че нямам грешки, но да видим!
    Хора, как само по 40-50 думи имате бе Аз 50 думи вече за 50 минути свикнах да ги пиша

Aloha!
    Всеки ден правим контролно на думите и имам вече 3 шестици
    Утре ще правим входно по БЕЛ.. да, чак сега. + Учене на изуст един диалог по АЕ и стихотворението по Литература.

Сега се изкъпах и си направих косата с бира .. от скука, нямаше какво да правя Та.. седи на .. клечки. След малко ще кача 1-2 снимки да кажете дали да я мия или така да се показвам на училище

Пс.: Много хубави момченца си имаме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си