.
Отговор в тема
Страница 14 от 19 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 466
    Град
    Volleywood
    И аз имам 3 шестици по английски
    Ние пък имаме 5 момчета само и тооооооооо какви ....

Мега фен Аватара на ameli
    Пък ние цели 12 Завиждай!
    Аз за другите говорех, ама и наще не са за изхвърляне
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ние пък сме класът с най-мн момичета в училището а тук мн ги бъркам някой са зайци, а ги мисля за 9-ти клас поне еаси
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Юпи, най-накрая си махнал оня аватар
    И ние сме най-големия клас, с най-много момчета. Поне сред зайците..

Учителя по музика ми предложи да пея в училище.. демек някъв хор Не ми се занимава с подобни глупости, а го познавам от много одавна и ще ми е трудно да откажа. Смятам да отида 1 път да видя що за народ има и какво пеят и ще мисля Вие ако бяхте на мое място как бихте се оправдали
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Юпи, най-накрая си махнал оня аватар
    И ние сме най-големия клас, с най-много момчета. Поне сред зайците..

Учителя по музика ми предложи да пея в училище.. демек някъв хор Не ми се занимава с подобни глупости, а го познавам от много одавна и ще ми е трудно да откажа. Смятам да отида 1 път да видя що за народ има и какво пеят и ще мисля Вие ако бяхте на мое място как бихте се оправдали

Gr

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А пък моят клас се състои 18
    момичета и 2 момчета...И то какви,мале
    мале..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    А пък моят клас се състои 18
    момичета и 2 момчета...И то какви,мале
    мале..

само 20 човека сте в клас о.О...ние 27, 19 женски и 8 момчета....готини са ама само за приятели....и нищо повече...а иначе как върви китайския...мн мн мн ли е труден???

dechkou, неска в автобуса имаше един хубав и на връщане до нас вървяха Бе не са лоши, вие нямате вкус Ich habe kein Wort (разбрах гоооо!!)

SmilezZz, ти нямаше ли да ни преподаваш? Докъде стигнахте 8-
    )

dechkou, неска в автобуса имаше един хубав и на връщане до нас вървяха Бе не са лоши, вие нямате вкус Ich habe kein Wort (разбрах гоооо!!)

SmilezZz, ти нямаше ли да ни преподаваш? Докъде стигнахте 8-
    )

ее не съм казала,че са лоши а не съм ги разглеждала задълбочено...а а днес с тоя автобус едни препядствия претърхяях ;дддд ъм....айде пускай снимките с бирааа...че ми е мн люббопитно как е станало....

Систъра ме разубеди.. ама пиши в скайп да ти ги пратя

Град
    Volleywood
    Аз от горните класове момчетата си ги знам от доста време ама .. Йо, на китайски ли ще ни учиииш, искам и аз :P

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    SmilezZz, ти нямаше ли да ни преподаваш? Докъде стигнахте 8-)
    Доста напред..Започнахме да се учим как се пишат йероглифите...

dechkou - Не е много трудно,поне засега..
    SunshineGirl317 - Окейй
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Русе
    Имам 6 по литература на едно съчинение
    и още една 6-ца по японски, а в понеделник пак ще правим контролно дано и там да имам 6.Днес сигурно ще ме изпитват по биология.Другата седмица ме очакват контролно по японски, математика и химия + редовното ми изпиване по биология и така.На нас по японски не ни дават много думи, но непрекъснато правим всякакви упражнения за четене и правене на диалози ама непрекъснато ви казвам.Днес имаме фвс разваля ми хубавия ден, но какво да се прави.След час тръгвам за училище, така че спирам да пиша.

Мега фен Аватара на iiordanova
    При мен няма нищо ново. ((:
    Имам доста за учене , но слава богу не е всеки ден.
    И днес е петък , супер! Някак като дойде петък и .. голяма радост , голямо нещо.

Чакам петъка единствено, за да се видя с приятелката си, на която не и стигна бала за моето училище, и House + CSI

Неска правихме контролно по математика на корените. Дано да нямам под 5 И коремни.. направих ~90, а тя ми писа ~60 Все е 6 де, ама друго си е..

А-у. В училище има 2ма.. единия с уникални очи.. като мине все го зяпам Другия с много сладка усмивка и весело детско излъчване Поне ми е забавно.. даже не ми се прибира вече :P

Айде, че рекламите свършиха

Ние на корените ще правим , ама не знам кога. Май другата седмица. Искам да изкарам 5 или 6.. Помагайте , давайте тестове , задачи , при вас какви задачи имаше ?

Всеки си имаше отделен тест.. не бяхме на групи демек. Какви задачи - еми обичайните

Цитирай Първоначално написано от IvUsHkA
    Имам 6 по литература на едно съчинение
    и още една 6-ца по японски, а в понеделник пак ще правим контролно дано и там да имам 6.Днес сигурно ще ме изпитват по биология.Другата седмица ме очакват контролно по японски, математика и химия + редовното ми изпиване по биология и така.На нас по японски не ни дават много думи, но непрекъснато правим всякакви упражнения за четене и правене на диалози ама непрекъснато ви казвам.Днес имаме фвс разваля ми хубавия ден, но какво да се прави.След час тръгвам за училище, така че спирам да пиша.
    Няма как по японски ,все пак е съвсем различен език и трябва да свикнете хубаво с него ,не е като италиански или испански все пак .. Учи ,учи , как искам и аз да имам къде да уча (на самообучение съм)

леле тая година ще е някво супер яка то само английски, математика и БЕЛ ааз да се похваля днес бягахме на стадиона 300 метра и аз бях най-бързата за първи път
    ние ще имаме контролно за корените в петък, а пък мене ме изпитаха вчера и имам 6
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Ние сме 29 човека, 21 момичета останалите момчета.
    Имам една 5ца по английски, но тя е още от втория час, утре, т.е. в понеделник ще правим контролно, дано се справя, но по принцип ми е лесно past simple =/ По математика входното, отсъствах, естествено не по моя вина, върнаха ме за униформа, като бяха казали, че крайният срок е до 31 .. то беше преди 2 седмици входното де, ама да си кажа .. иначе миналата седмица правихме контролно 15 човека на корените /по желание/, още не са ни ги върнали
    Да съм казала, че отказвам се?!

heeyyy и от мене кво става хорааа,та и аз да се присъединя ;д Тая седмица беше суперска 6 по физика,6 по биология,6 по химия,английски и 5 по мат ;д;д човек да не повярва взех та се стегнах тая година ; х . Та ако има някой дръг спортист в форумчето да пише ;д;д май аз съм единственото футболистче тукс

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1ty
    heeyyy и от мене кво става хорааа,та и аз да се присъединя ;д Тая седмица беше суперска 6 по физика,6 по биология,6 по химия,английски и 5 по мат ;д;д човек да не повярва взех та се стегнах тая година ; х . Та ако има някой дръг спортист в форумчето да пише ;д;д май аз съм единственото футболистче тукс
    в форума няма
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

HELP! Помогнете ми с тая задача , не знам как се решават !

2+корен от 3 върху 2 - корен от 3

Какво е условието? Съмнява ме, че няма нищо написано, освен "решете".

Условието е - рационализирайте знаменателя на дробта..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си