- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници
първия ми ден мина мноооооооооогооо якоо мн съм доволна от даскалото и от хората както и от класната , която в същност е по математика (*) нз нз нямам думи мн се радваммм![]()
![]()
![]()
И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]
Един син с кит? И аз съм с него.Иначе немският е елементарен, няма от какво да се страхуваш.
Saatana! Vittu! Perkele!
с 4 часа немскиПървоначално написано от EsteticLoff
а тебе уцелиха ли те с моркови
![]()
добре ви е на васПървоначално написано от bloodysunrise
аз имам 7 часа англ.
![]()
Аззе утре имам 3 часа френски![]()
учителките са некви якиии.. с класът ще видим какво ще правим ;д
УСПЕХ !![]()
За утре програмата ми е убиец
1.БЕЛ
2.БЕЛ
3.Немски
4.Немски
5.Немски
6.Немски
7.Математика
![]()
еми трябваше да идеш в някой чекиджорски техникум да бухаш на струг, барем щеше да ти е по-леко
е ся от опит ли го препоръчвашПървоначално написано от Govnyo
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
МОЯТА Е АБСОЛЮТНО СЪЩАТА , ама май само с 3 часа немскиПървоначално написано от elnino
![]()
не, аз съм завършил езикова гимназия с отличие и съм печелил олимпиади по английскиПървоначално написано от awerw
![]()
обаче даваш съветитеПървоначално написано от Govnyo
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
имам брат, който учи в езикова гимназия и по цял ден говори колко е тежко в гимназията, като в същото време си прекарва дните бъркайки си в гъза и свирейки на китараПървоначално написано от awerw
това с програмата е горе-долу същото
Моята програма за утре е:
1. Немски
2. Немски
3. Немски
4. БЕЛ
5. ФКС
Няма от какво да се оплаквам ..
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
sapphire5![]()
ее ся няма как да не си кажа и мойта![]()
1. БЕЛ
2. ФИЗИКА
3. АНГ
4. АНГ
5. ИСТОРИЯ
6. МАТ
и госпожата казва "Най-лесния предмет последен"![]()
sapphire5![]()
Да беПървоначално написано от awerw
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
1. Информационни.
2. Биология.
3. Биология.
4. Немски.
5. Немски.
6. Немски.
Мен пък програмите ме кефят. И цял срок съм първа смяна.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
мойта е същата само, че с френски вместо немскиПървоначално написано от BeezyJey
![]()
хора,ХЕЛП, имам домашно ~да намеря песничката на ххарибо на немски,но..нищо,тъй че ако някой я зна или има идея от къде мога да я препиша,да каже-спешно е~цял ден търся,но...нищо![]()
^^ Съжалявам, но няма с какво да помогна![]()
Абе, я да ви питам за обективно мение...![]()
![]()
Значи, имаме униформи и трябваше днеска всички ((на които им е готова)) да я носят ии всъщност си ги носеха децата (в това число и аз) обаче, те са ни за постоянно..Аз се чудя дали утре да отида с, защото ми се струва, че никой няма да си я носи, но пък казаха, че ако сме баз ще ни връщатТа .. се чудя сега да я нося или не, защото не искам да съм единствената СЪС.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
не носинеможах да разбера много ама
![]()
sapphire5![]()
В раницата. :д Ако носят - слагаш, ако не носят - да се мачка на воля.
Saatana! Vittu! Perkele!