.
Отговор в тема
Страница 7 от 19 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 466
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Първата ми оценка 3 по БЕЛ 20 човека от класа имат 2, 2-3 имат 3 и един 4
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на ameli
    Честито
    Нас ни тестваха първия ден по АЕ, уж да видела на къде сме с материала.. и аз да взема да изкарам 5,10 .. ии в моя защита ще кажа, че не бях заградила 5 въпроса, а ги знаех!

А по ФВС каква мъка беше неска.. направо не е истина На колко хора им стана лошо, аз паднах 2 пъти.. и 45 минути не сме спрели да бягаме! Нон-стоп.. Тая май иска да ни побърква
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Йоу ,какво стана с японският и китайският? Ако искате навитаците за азиатските езици да си разменим скайповете или да си направим отделна тема ..

같이 열심히 공부합시다!

Бях в училище в което учех само немски сега се преместих и ОО УЖАС! задължително входно по английски слава бого няма да е много трудно има от кой да препиша граматиката но ме притеснява последния въпрос който ще е да се опишем или да опишем какво правим в свободното си време аз попринцип си превеждам с гугал но след като ми разясниха че не превежда както трябва просто НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ! МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ПРЕВЕДЕ НЯКОЛКО ИЗРЕЧЕНИЯ ОТ БЪЛГАРСКИ НА АНГЛИЙСКИ МОЛЯЯ ВИИ!?! Незнам нито кое време се използва нито нищо
    Ще напиша какво ми обясни една приятелка че трябва да се пише в този въпрос а вие ако можете ми го преведете без гугал... Казвам се Ани и съм на четиринадесет години. Висока съм 165 см Имам дълга кестенява коса и кафяви очи.В свободното си време гледам телевизия, сърфирам в интернет, излизам с приятели, слушам музика. Слушам предимно Поп. Любимите ми изпълнители са Риана, защото пее фантастично и има невероятен стил и Енрике защото е много красив и прави много добри дуети и песни.Любимите ми цветове са розово,лилаво и бяло но нося предимно черно защото ме прави слаба. Любимите ми предмети са Изобразително, Литература, История и химия. МОЛЯ ВИИИ !

Казвам се Ани и съм на четиринадесет години. Висока съм 165 см Имам дълга кестенява коса и кафяви очи.В свободното си време гледам телевизия, сърфирам в интернет, излизам с приятели, слушам музика. Слушам предимно Поп. Любимите ми изпълнители са Риана, защото пее фантастично и има невероятен стил и Енрике защото е много красив и прави много добри дуети и песни.Любимите ми цветове са розово,лилаво и бяло но нося предимно черно защото ме прави слаба. Любимите ми предмети са Изобразително, Литература, История и химия.
    My name is Ani and I'm 14. I am 165 sm tall. I have got long brown hair and brown eyes. In my free time I watch TV, surf in Internet, go out with friends, listen music. I like pop music. My favourite singers are Rihanna, becouse she sing fantastic and has got great style, and Enrike, becouse is very beautiful and makes very good duets and songs. My favourite colours are pink, purple and white, but I wear black, becouse it makes me slim. My favourite school subjects are Art, Literature, Histori and Chemistry.

Това мисля, че ще свърши работа
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Казвам се Ани и съм на четиринадесет години. Висока съм 165 см Имам дълга кестенява коса и кафяви очи.В свободното си време гледам телевизия, сърфирам в интернет, излизам с приятели, слушам музика. Слушам предимно Поп. Любимите ми изпълнители са Риана, защото пее фантастично и има невероятен стил и Енрике защото е много красив и прави много добри дуети и песни.Любимите ми цветове са розово,лилаво и бяло но нося предимно черно защото ме прави слаба. Любимите ми предмети са Изобразително, Литература, История и химия.
    My name is Ani and I'm 14. I am 165 cm tall. I have got long brown hair and brown eyes. In my free time I watch TV, surf the Internet, hang out with friends, listen music. I like pop music. My favourite singers are Rihanna, becouse she sing fantastic and has got great style, and Enrike, becouse he is very handsome - това е "красив" за мъж and makes very good duets and songs. My favourite colours are pink, purple and white, but I usually wear black, becouse it makes me slim. My favourite school subjects are Art, Literature, History and Chemistry.

Мисля, че така е още по-добре.
    I wanna be a billionaire so fucking bad
    Buy all of the things I never had
    I wanna be on the cover of Forbes magazine
    Smiling next to Oprah and the Queen!

Цитирай Първоначално написано от happygirl17
    Бях в училище в което учех само немски сега се преместих и ОО УЖАС! задължително входно по английски слава бого няма да е много трудно има от кой да препиша граматиката но ме притеснява последния въпрос който ще е да се опишем или да опишем какво правим в свободното си време аз попринцип си превеждам с гугал но след като ми разясниха че не превежда както трябва просто НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ! МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ПРЕВЕДЕ НЯКОЛКО ИЗРЕЧЕНИЯ ОТ БЪЛГАРСКИ НА АНГЛИЙСКИ МОЛЯЯ ВИИ!?! Незнам нито кое време се използва нито нищо
    Ще напиша какво ми обясни една приятелка че трябва да се пише в този въпрос а вие ако можете ми го преведете без гугал... Казвам се Ани и съм на четиринадесет години. Висока съм 165 см Имам дълга кестенява коса и кафяви очи.В свободното си време гледам телевизия, сърфирам в интернет, излизам с приятели, слушам музика. Слушам предимно Поп. Любимите ми изпълнители са Риана, защото пее фантастично и има невероятен стил и Енрике защото е много красив и прави много добри дуети и песни.Любимите ми цветове са розово,лилаво и бяло но нося предимно черно защото ме прави слаба. Любимите ми предмети са Изобразително, Литература, История и химия. МОЛЯ ВИИИ !
    Не мисля ,че госпожата я интересува ,че черното те прави слаба и ,че Енрике е много хубав .. да си учила ,мойто момиче ,без тоя английски никъде няма да стигнеш.Сядай си на гъза и учи!!!
    А и , ameli ,не знам дали нарочно си го написала грешно за да не си помисли госпожата ,че е много умна ,ама имаш супер - смешни грешки.

Мега фен Аватара на iiordanova
    happygirl17 , има излишна информация - черното те прави слаба , примерно.

ChoiYoNa - изразяваш се малко грубо в последния си пост.

Аз днес съм се отдала на релакс и съм си оставила за утре мноооого домашни , уроци и т.н. Плюс това тази седмица ще ми е доста напредната - входни , изпитвания. Вие правихте ли някакви входни ?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аз ше прая на 30 по мат иначе домашното винаги си го пиша петък или събота и да ми останат дни да почивам
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на iiordanova
    Хора ,помагайте спешно!

Какво учихте по Информационни технологии в седми клас ? Някой , ако има учебник .. да каже , ако може поне заглавията на важни уроци.
    Ние по Информационни в седми клас нищо не правихме , само играхме на компютрите.
    Моля Ви , помагайте !

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Хора ,помагайте спешно!

Какво учихте по Информационни технологии в седми клас ? Някой , ако има учебник .. да каже , ако може поне заглавията на важни уроци.
    Ние по Информационни в седми клас нищо не правихме , само играхме на компютрите.
    Моля Ви , помагайте !
    И ние такаа - само таблици правихме
    Помня само, че бяхме учили какво е хакер и кракер - друго не помня :Д
    Утре имам входноо, ама се ще изкарам 3 поне - Ай хоуп соу
    и ще имам контролна по Немски за 1ви път Много ме е страх
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от adelina1996
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    My name is Ani and I'm 14. I am 165 cm tall. I have got long brown hair and brown eyes. In my free time I watch TV, surf the Internet, hang out with friends, listen to music. I like pop music. My favourite singers are Rihanna, because she sings fantastic and has got great style, and Enrike, because he is very handsome - това е "красив" за мъж and makes very good duets and songs. My favourite colours are pink, purple and white, but I usually wear black, because it makes me slim. My favourite school subjects are Art, Literature, History and Chemistry.

Мисля, че така е още по-добре.
    А така още по-добре

^ И да добавя аз - Enrique не Enrike :P

охх аз на ден имам 4 часа френски а в четвъртък даже имам 5 първата ми оценка на контролното по френски беше 4 ;д утре ще правим входно по бел

EsteticLoff - и аз утре имам контролно по немски .. и адски много ме е страх Иначе правихме входно по български .. беше многоо трудно (сигурно утре ще ни го върне ) По физическо беше някакъв ад .. 55 м ги избягах за 9,0 сек и имам 3-ка ! То не е смешно, ноо .. .
    Вие как сте по физическо ? . .

Цитирай Първоначално написано от persii
    EsteticLoff - и аз утре имам контролно по немски .. и адски много ме е страх Иначе правихме входно по български .. беше многоо трудно (сигурно утре ще ни го върне ) По физическо беше някакъв ад .. 55 м ги избягах за 9,0 сек и имам 3-ка ! То не е смешно, ноо .. .
    Вие как сте по физическо ? . .
    Късмет ти ):
    Пфф ние пък правихме входно по мат - беше лесно, ама не знам дали госпожата ще ми зачете 1-2 задачи По бг е във вторник - ужааас, мразя го тоя Бг
    Иначе по физическоо - не искам и да си представям кво ще бъде - досега карахме само 2 часа в ства, ама от сряда Сигурно още 1вия час господина ще ни накара да тичаме в оня кър и аз както не съм играла 2 години .. Абе се ще го изтикам някак си ФВС-то

А и , ameli ,не знам дали нарочно си го написала грешно за да не си помисли госпожата ,че е много умна ,ама имаш супер - смешни грешки.
    Някои съм ги оставила нарочно, но повечето са от невнимание Успех на всички за контролните.

А в 7 клас учихме Word, Exel, Powerpoint, конфигурацията на компютъра и ОС и малко интернет

Лоол - ние учихме предимно Ексел - правихме таблици, пишехме някви неща и оцветявахме
    Помня, че в един от 1вите часове правихме диктовка в Уърда

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    здрасти
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    хай
    мъжко съм

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Хайй и от мен..
    Направо вече не ми се ходи на
    училище..Не ми е мястото тук - оня ден
    едно момиче ме пита с какво се пише Образование:
    С "О" или "У"..Направо ужас..
    Не знам как ще изтърпя цели пет години в това
    тъпо даскало или не,даскалото е яко - ама повечето
    от учениците не стават

А и тази седмица сигурно ще правим входно по ИТ, а пък
    аз не знав даже какво представлява това входно ниво..
    Никога не съм правила - някой ако може да ми обясни..

По математика все още правим преговор - но сигурно до
    края на седмицата ще направим..

Това е засега..

ChoiYoNa - Тука сме бе..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Нз,дали е нормално...но още не си говоря с никой от класа.Само си казваме по две-три думи и то нещо за даскало.А пък другите се познават от преди и ... хич не ми се учи.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sunisup
    Нз,дали е нормално...но още не си говоря с никой от класа.Само си казваме по две-три думи и то нещо за даскало.А пък другите се познават от преди и ... хич не ми се учи.
    И аз съм така..Те се познават,а аз не познавам никого..
    И си говоря само с две-три момичета..
    УЖАССС...

Град
    София
    Хааа и на мен вече не ми се ходи на даскало Как ще издържаме до юли не знам....

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Хааа и на мен вече не ми се ходи на даскало Как ще издържаме до юли не знам....
    Ще се пръснем от яд направо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си