- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В каква държава живеем!
Останала съм с впечатление, че в България средно ниво няма - или сме богати, или сме бедни, а тези, които са горе-долу посредата са доста малко. Факт е, че на по-бедните им прави по-голямо впечатление проблема с децата от домовете и т.н. И когато могат помагат. Аз също (не че се хваля), но винаги, когато съм имала възможност го правя. Но го има и другия момент. Авторе/Авторке, постави се на мястото на въпросния фармацевт. Ако и ти разполагаше с финансовите възможности, с които и той, дали щеше да се замисляш за сираците? Дали нямаше да си купуваш скъпи коли и да живееш в палат просто щото можеш да си го позволиш? Нали си чувал/а лафа "Дупе знае 2 и 200"? Ама са много малко тия, които успяват да намерят точното предназначение на парите и да боравят с тях правилно. По мои лични наблюдения в 90% от случаите там където има много пари, нещата никак не са розови.В случая не знам този как си изкарва парите и дали е по честен или нечестен начин, но не мисля че някои има право да го съди за това къде ги влага. В крайна сметка са си негови, независимо как ги е натрупал, и само той може да си решава за какво да ги дава. И не отричам, че ако и аз имах неговите пари също щях да си купя скъпа кола и да живея в лукс. Не че някога съм го искала или ми е било мечта, но при положение, че мога да си го позваля, защо не? Българите сме си малко егоисти в това отношение и трябва да свикваме с това. Не е правилно, но за съжаление е така - въпрос на оцеляване е. Ако имаш пари си живееш като лей, ако нямаш се мъчиш. Жалко, но факт
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!