- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Висок ли съм за възрастта си/
аз сам 186см. на 14 години и само като ги погледна отгоре направо изтиватземи ги стреси малко
Абе,много си добре даже.Изобщо не им обръщай внимание...и то за ниските как няма да си висок?Те че имат комплекси![]()
xKiFlA чувствай се официално предупредена по точка 2
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Аз съм на почти 14 и съм 1.83 и виждам че като си висок е голяма превилегия и в спорт и в кфо ли не така че никога не съм имал комплекси за това
Това с "Как е времето горе ? " и аз съм го правила,
ама те знаеха,че е просто за смеха..
И не се обиждаха..
- Иначе не им обръщай внимание..
Супер си си,споко..
Ние момичетата тъкмо такива момчета харесваме..
Високички![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ами, ти си го написал... няма к`во да добавям..Първоначално написано от L0ST
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Имам един познат, който е на 16 и е 193 .. той от малък си тренира де, но все пак .. никой не му се подиграва, повечето даже му завиждат.
chefk0
Пфф, аз какво да кажа, като съм на 13 и съм 1.85, ама това е друг въпрос!
Първоначално написано от chemist9009
![]()
Да не ти пука кво ти говорят другите.Радвай се че си висок.Някои хора това искат(като мен).
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Correct !
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първоначално написано от chemist9009
![]()
![]()
![]()
А иначе по ли щеше да ти е яко да си някакъв нисък (като тия дето те обиждат)? Казваш им: Ей градински гном я млъквай да не ти дам 1 конски ритник !
И ние имахме един ей тей кат теебе Bикахме му "Кочана" щот беше Bиcок кат цареBица ...
Тей cтанаха работите, че ceга Bcички почти cме по-Bиcoки от него
Проcто беше израcтнал по-бързо от наc :]
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Ако не лъжеш за ръста и ако си печен си евентуално мое гадже..Да не ти пука кфо ти говорят.![]()
оффф.. моля те т`ва да си висок е предимствомомичетата си падат по такива младежи
особено аз ..слабост са ми
![]()
Тва е като да ти се ебават, че ти е голям хуя![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пич не си прекалено висок , нормален си.Аз на 14 бях 1.80 .. сега съм на 15 и съм 1.82![]()
споко!готино е да си висок!приеми го като предимство!!!![]()
!ROCK & ROLL!
и защо да си висок .. според мен си напълно нормален.
Колкото по - високо е момчето, толкова по добре ..
дори по всички филми, описанието на желания мъж започва с 'висок, строен ..'
ами какво да кажа аз? Момиче съм .. 178 съм ( е нямам проблема с подиграването, понеже на мен и си ми ходи височината) .. но като дойде въпросът с намирането на приятел .. Код червено! Всичко мъжко затапено към земята ..
Ти знаеш ли как такива като мене( и много други) дирят високите момчета под дърво и камък? Дори и нисичките.
Показвай, че се гордееш със себе си и им дай да разберат, че се чувстваш добре в тялото си.
Не се снишавай. Бъзикай се сам със себеси( в границите на нормалното де.)
И сега най-хубавото предимство ..
всички момчета се кефят здраво на дълги крака, нали? Полза обаче няма когато тези на момичето са по -дълги от на момчето..
Да.Ти. МОЖЕШ. да имаш такова гадже!
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
аз съм на 16 и съм 1,95 , никой не ми се подиграва по скоро всички ми завиждът![]()
един съученик от бившия ми клас беше 1.85 миналата год а беше на 13 сега сигурно 1.90 станал, но не съм го виждал скоро. а сега в новия ми клас има 1 момче дето 1.90 ги има на 100% на 14 е .
Глупости. Съвсем нормален си си!
Аз имам един приятел дето на 14-15 беше над 1.80, сега е на 19 и 100% е около 2 ветра ама не му дреме. А и при него цялата работа беше там, че техните са спортисти и са супер високи, той също тренираше футбол и беше вратарче и оттам дръпна многоВсички си го базикахме и му викахме "Ей маркуч" и подобни ама той не се връзваше и си се хилеше с нас щото знаеше, че се е*аваме
Може и твойте хора да не ти се подиграват, а просто да се базикат, но ти да го приемаш по друг начин... Ако си много кльощав просто тръгни на фитнес или на някакъв друг спорт и ще видиш как за 2-3 месеца ще станеш супер
![]()
БТВ въпросният фр, за който говоря от няколко месеца ходи на фитнес и мога да ти кажа, че в момента изглежда страхотно нищо, че е 2 метра![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аве вие вместо да се радвате, че сте високи мъже ми мрънкате тука.
Да нормално е и няма НИЩО лошо, в това да си висок дори е +![]()
![]()
Продавам Apple Iphone 3GS Replica с 2 сим карти. - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=357641
[quote="maimunata9"]Висок съм 1.77-8 (макс. 1.80) та искам да попитам нормална ли е височината за възрастта ми на 14 съм .. секи неска в дск ми се ебава ей го тоя щръкналия нз си ко "как растеш толкова бързо" и подобни измислшлиотиниплс кажете кфо да направя[/quotе]
Не се притеснявай. Аз съм на 14 и съм 1.90 скоро не съм се мерил това е от миналата година .. след 2 год им умръзва![]()
ХАХА точно ама комплексари навсякъде няма отърванеПървоначално написано от Chacho
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Бъзикат те....мен пък ме ебават че съм прекалено нисък...
споко пич Тва че по бързо си пораснал нищо не значи и да нормално е