- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви ученици имате в класа
Същите идиоти като от преди 4 години. 7 метъла (ей ме и мен), 2ма аниме фенове, 4 чалгарки, няколко неопределени индивида, 1 момче, което мълчи от 4 години както на учителите, така и на нас и като изключим него общото определение на класът ни според директорката е "изключително нетърпим и превъртял клас", който няма да го бъде догодина (ей ни на пребъдехме).![]()
Хехе, а къде сте вие толкова мацки в един клас, пък малко момчета?Първоначално написано от mimssss
Ние пък сме 25 момчета и 2 момичета, които са *puke*![]()
Изглеждат ми....
момичета-надути,отворени...
момчета-зубари,много високи,много ниски...
ми 7 Момичета - 13 Момчета ..
Момчетата са някви печени ама има и някои дето много им знае устата.Момичетата всичките са много свястни и представете си НЯМА КИФЛИ мада фака ? !
Хора много , Човеци малко !
същите пацуликато изклучим 2 тъпачки които изкараха нервите на учителките още от 1вия ден
![]()
всякакви...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Имаме 2-3ма дебели ... странни са и 2мата ...
Имаме 5-6 пича...
Имаме 3 момичета ... и 3те не са много фред ... ама може и по зле :Д
Остатъка са духани ... само ги бъзикат ... и почти никои не говори с тях
Ужас вс са простаци има само 3-4 готини човекаа за момчетатааа просто без коментар
All i need is.....BEER
Ем от момичетата имаме една кифла ( само една),повечето са много забавни и готини,има отворени,има и малко по-срамежливи.Две-три само са такаа .. задръстени леко,но може пък просто още да не са се отпуснали.Момчетата не са първа хубост,но всички са много забавни и печени
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Здр, аз съм нова в тоя форум! Той много ме кефи, много е як и свеж... Е, сега за темата... Моя клас е супер - пичове - 1, кифли - 2, кокони - 3, маниаци - 10, зубъри - 1, готини - останалия класТия коконите, едната дойде тая година и малеее, само за колко важна се мисли, ходи със класа ни враг
Ходи наперено, а само като и се скарат в клас, тя тихичко цвили извинете
![]()
Много ме дразни Даниела, иначе да си призная се облича готинко, но сори от първия ден не е нормално
Може би може да сме приятелки... но почти целия клас не й обръща внимание. Има една Грета, която също е нова
Много е смотана, дебела и глупава. Мисли си, че е фешън кат носи плей-бой дрехи, но
е много смешна, сланинките и се развяват. Еми, това е, което исках да кажа... ББ
![]()
защо почти всички имате нещо пртив кифлите и чалгата :х
Ми.. Загореляци като цяло.Относно момичетата.. Срещат се двете крайности. По средата няма.
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
ФУЛ С МЕТЪЛИСТИ ^^![]()
Има и една курва ама ше вийм' кво ще стане.
![]()
![]()
Metallica! <3
Аа.. класа много си го харесвам10-12 момчета и 16-18 момичета ;д
Има само 2 аутсайдери.. единия ми се струва бавен ли, какъв е.. другата е .. все едно не съществува. Не знам притеснена ли е или просто си е такава![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
По скромни впечатления от 15 до сега: 1 фантом, който не се вясна на 15 ,2 кифли с елементи на к*рвалък, 6ма шутове, останалите 18 ми се сториха нормални![]()
Оооо в моя ги има всякви![]()
![]()
![]()
:зубъри,смотаняци,натегачи, кифли,лигли(който са ми BFF) май има и още ама не се сещам!
![]()
Всякакви...тревомани,балери на,актриса...един фешън,кифли...ммм...абе тъпа работа.
по слушане на музика:
5 рапъра, 3 метъла, 2 хип хопа и 16 чалгаджджий![]()
чалга WIN
по обличане:
1емо, 5 фешъна и др нормални
инъче олигофрени и тъпаци с две думи има тук там някое зубърче
и две курви
11кл съм
Как ги определяте толкова бързо и какво имате впредвид под задръстеняци още първите дни ?!
Не знам какво се има в предвид под задръстеняк, но някои 'типажи' се разпознават много лесно: 2 кифли са от миналия ми клас. Познавам ги добре, 6 шута веднага се проявиха в часовете. Така че мненията се предполага да са първи впечатления за 'зайци' и изградено мнение за хора, които са били няколко класа заедно.Първоначално написано от vitapol
1. В клас сме 18 момичета и 3 момчета...
За момичетата:
В класа ми има около 4-5 кифли![]()
/поне на мен ми изглеждат такива/...
Всички се правят,не знам си и какво още..![]()
Има и нормални типове...
За момчетата:
Двамата са адски тъпи типове..
Мислят се за най-великите в цялото даскало
и се дразнят с всеки...
А третото момче е много тихо,срамежливо и скромно..
Много добър ученик..
Това е....
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Такаам почвам![]()
Едно футболистче(бе бива),трима волейболисти(готини момчета :P единия още не се е отпуснал ама ще го видим
),двама смотльовци,един дебел,един фешън,един забавен
,двама дребни ,дето не говорят :х,един пич
,двама клоуни (заради които се хилим по цял час
),един обикновен и един метъл с коса почти до кръста
![]()
За момичетата(най-после стигнах до нас :Д)
Една метълка,една мъжкарана във всяко едно отношение :х,една зубърка :х,три неутралнииии 4 нормални,готини момичета(и аз :P )
И т'ва еИначе се очертава да сме як клас,да не кажа най-якия
![]()
![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
nc![]()
You kicked me when I was down .. Fuck what you say, just don’t hurt me, don’t hurt me.. no more .. ______
- Eminem ft. Lil' Wayne - No Love ♥