.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 141
    Фен Аватара на friedpotato
    Град
    sofiq
    15 момичета, 14 момчета
    имаме скейтър, момче страхуващо се от момичета, планинар, мълчаливко знаещ химия за 10ти клас, много хора с брекети, спортисти, ездачки, тенисисти, каратистка, метъли, гангстер , един лекоатлет, волейболисти спортен клас сме :P

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Как по най-селския начин лепите етикети...ужас.
    Щях да кажа същото..уж сте един клас, пък се държите сякаш стее..и аз не знам кво ..
    Иначе в класа си имам 5-6 точни човека, с които най-много си контактувам, другите са ми някви безлични, стараем се да се търпим
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Супер фен Аватара на fenasf
    Не знам.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Вие определяте другите ама не казвате към кой спадате В нашия клас сме 23 момчета и 1 момиче момичето е яка ма е малко кифличка за момчетата имаме 5-6 чалгари 6-7 като мен дето се интересуват от яка музика филми, спорт, 2-ма рапари ;D 3-4 дет са праят на пораснали, един дебел дет са прай на интересен, един дето идва 1 път в месеца , един фешън, и общо взето сме идиоти нашия клас

Еми от момичетата има 2-3 кифли,1 дебела,1 отвратителна ,1 Jucy ,1 смъкната 2 чалгарки от момчетата 2 анфетаминови,1 футболистче ,1 мангал койтотвърди ,че е мургав не бил мелез 2-3 смъкнати и така.
    ^___^

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Как по най-селския начин кепите етикети...ужас.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

М 22 момичета и 4 мом1ета сме!!
    Момчетата: 1 неадекватен,1 лигаФ, не спира да се лига'и! ; 1 Бобър;1 дет не мърда от чина и като го питах нещо оня ден се изчерви целия :Д
    Момичетата: Половината не са от моя град,а от селата и др градове,другата половина (мойте хора) супер забавни и мн печени
    Абе забавля'аме са...

има сякви
    една зубърка дето не си признава че е учила
    има един металист скинар
    има няколко кифли
    има един досаден байкър
    някви напомпани боксьорчета има
    няколко мотористчета
    2ма мазни чалгари
    няколко спарени които се едно ги няма там свитички такиа
    един суууууупер висок дето се комплексирам от ръста си като застане до мен ...
    един дет се спиииии
    2ма РОМИ
    един дет се има няква си раничка на устата
    не се е махнала от миналата година човек :Д
    и сиг забравям някой ама общо взето тва е
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Цитирай Първоначално написано от bloodysunrise
    кво е дге?
    да ги е*ам ..

иначе .. ами в моят отвратителен клас има само 3ма свестни човека ..
    бах големи хора сме - 60-70% по - лигави от петокласници.
    начи кифли - бол.
    селяни(турци/цигани) - 90% от класа.
    зубъри са повечето .. не, НЕ умни - зубъри ..
    К'во подяволите правят в такова елитно училище д*ба..
    повечето превзети кокони, подмазвачи и пр.
    Мазни чалгари и кючекджии ..
    Де*а иде ми да си дигам задника и да се местя ...
    бах хваща ме депресията когато започне това даскало..
    Сходна ситуация с нашия клас. Като изключим ,че момичетата 5 на брой сме може и да са кифли,ама са печени и аз се влача с тях. То така,няма с кой друг. Момчетата са яко затъпели,свестни са само няколко човека другите са пълни простаци ....

Като цяло повечето не обичат да учат, но пък има шоу, когато си с идиоти в клас
    Бъди творец, но твори и простотия

Град
    BULGARIA ♥
    Хахаха...26 човека сме ...чесно казано ощя първата година се заформихме една групичка от 11 човека,които сме точно като от конкурс избрани Всеки с номера си Другите са по-странни и никои от нас 11-те няма тема за разговор с тях
    Луда и различна...Дива и красива...Обичам СИЛНО,мразя ЗАВИНАГИ..плача ТИХО..смея се ВИСОКО..отмъщавам ЖЕСТОКО.. Toва съм аз..и не ме ебе за вас !

Град
    Плевен
    главно са тъпи. не обръщам внимание на никой и не говора с никой

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Re: Какви ученици имате в класа

Цитирай Първоначално написано от awerw
    В моя има един дебел, двама дългучи, няколко торби, кИфЛи , и 1 фешън д'ге само тези са ми направили най-голямо впечетление
    А ти си перфектен, нали?

Смешни изказвания правите. Има нормални хора в моя клас.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Момичетата са печени и част от момчетата също, но има и друга част от момчетата те просто са.. бебета, малоумници и идиоти, но не са злобари.. аа и 2-3 читанки
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

кифли, ретарди, един дългуч (смърди на градски кенеф), гадни мазни зубъри, лъолъовци и 2-3 що годе нормални
    уелкъм ту дъ джънгъл
    Fuck you You fucking Fuckers

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: Какви ученици имате в класа

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    В моя има един дебел, двама дългучи, няколко торби, кИфЛи , и 1 фешън д'ге само тези са ми направили най-голямо впечетление
    А ти си перфектен, нали?

Смешни изказвания правите. Има нормални хора в моя клас.
    А къде съм написал, че съм перфектен те просто са си такива
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Всякви изроди

Фен
    Град
    sofia
    Много ми е гадно че се разделих с момчетата до 7ми клас , защото бяхме супер готини пичове ;xx сега в 8ми клас съм с най-тъпите на света ;xx много ми е гадно незнам какво да правяя

Град
    TaM..
    Такива КАТО ВАС И МЕН ! Кво само им намирате кусури на хората бе , то зайците от пубертета 90% процента се мислят за нещо повече и всички други са боклуци и "ретарди" "мада фака"....
    Навсякъде метал , чалкга , хаус , дебели ,грозни. Каквито са хората на улицата такива са и в даскало, не се избират по конкурс и това каква музика слушат не е фактор за приемането им в даскало( освен в някои специализирани) . Извадете си главите от задниците преди да е станало късно.
    А с тея чуждици дето толкова често ги ползвате направо сте смешни, ама то .... к'во да се прави чернилките развалиха и бялата раса.Пиис мада факас, скачайте от някои блок.
    Чакам нападките ви , ако реша че са достойни за отговор може и да следя темата . Айде живи и здрави да са тези които имат г/д нормални мнения , а не само оплювания , заради наблюдения от 1-2 дена .

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Горният пост долу-горе се припокрива с моето мнение, като изключим расистките изказвания. Сериозно, много е грозно.

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Цитирай Първоначално написано от mimssss
    амм момчетата са само 6 ;дд и са много тъпи и са някви грозни и ниски [стигат ми до рамото] само единя е по висок ма той е много грозен ;д и има само едно момче което по характер е готино ма е грозно а момичетата амии има няколко които са много тъпи ;ДД абее от 17 момичета 10 има които стаат
    а ти се изкара най готиния от класа душичка
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    в класа сме 26 човека..13 момичета и 13 момчета ,но повече се разбирам с мъжете..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Моите са си като от две години насам, но пък много си ги харесвам. Като цяло всеки се различава от другия като стил на обличане и т.н., но пък всички са супер свестни хора и стига да искаш с всеки можеш да си кажеш нещо. 29 човека сме, 18 момчета и 11 момичета.
    Момчетата ни са супер готини, малко лигльовци, но когато се налага са наистина свестни. Не може да се скучае с тях, просто не може...
    Момичетата ни са малко по - затворени и кротки, с изключение на няколко, но все пак и с тях е весело.
    Общо взето много си харесвам класа, независимо колко сме различни... Мисля, че това му е хубавото, всъщност.
    This time, this place
    Misused, mistakes.
    Too long, too late
    Who was I to make you wait?

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    31 човека сме.. НЯМА кифли, повечето от момичетата са печени, но момчетата не стават...

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Горният пост долу-горе се припокрива с моето мнение, като изключим расистките изказвания. Сериозно, много е грозно.
    Не съм расист . Просто гледай как млади българчета искат да заприличат по всичко на онея "тъмните" от клиповете по западните телевизии.Копират държание,дрехи , даже използват някви тяхни думички . Не знам в Бургас и Пловдив поне е така , за другите градове не съм компетентен.
    На това как млад , строен студент зарибява момиче и всяка втора дума му е чуждица от типа на "беиби,хоумита,хаи( high) ", направо не е смешно , а трагично.
    ЛИЧНО мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си