- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви ученици имате в класа
15 момичета, 14 момчета
имаме скейтър, момче страхуващо се от момичета, планинар, мълчаливко знаещ химия за 10ти клас, много хора с брекети, спортисти, ездачки, тенисисти, каратистка, метъли, гангстер , един лекоатлет, волейболисти спортен клас сме:P
Щях да кажа същото..уж сте един клас, пък се държите сякаш стее..и аз не знам кво ..Първоначално написано от TheNewReligion
Иначе в класа си имам 5-6 точни човека, с които най-много си контактувам, другите са ми някви безлични, стараем се да се търпим![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Не знам.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Вие определяте другите ама не казвате към кой спадатеВ нашия клас сме 23 момчета и 1 момиче момичето е яка ма е малко кифличка
за момчетата имаме 5-6 чалгари 6-7 като мен дето се интересуват от яка музика филми, спорт, 2-ма рапари ;D 3-4 дет са праят на пораснали, един дебел дет са прай на интересен, един дето идва 1 път в месеца
, един фешън, и общо взето сме идиоти нашия клас
![]()
Еми от момичетата има 2-3 кифли,1 дебела,1 отвратителна ,1 Jucy ,1 смъкната 2 чалгарки от момчетата 2 анфетаминови,1 футболистче ,1 мангал койтотвърди ,че е мургав не бил мелез 2-3 смъкнати и така.
^___^
Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
М 22 момичета и 4 мом1ета сме!!
Момчетата: 1 неадекватен,1 лигаФ, не спира да се лига'и! ; 1 Бобър;1 дет не мърда от чина и като го питах нещо оня ден се изчерви целия :Д
Момичетата: Половината не са от моя град,а от селата и др градове,другата половина (мойте хора) супер забавни и мн печени![]()
Абе забавля'аме са...![]()
има сякви
една зубърка дето не си признава че е учила
има един металист скинар
има няколко кифли
има един досаден байкър
някви напомпани боксьорчета има
няколко мотористчета
2ма мазни чалгари
няколко спарени които се едно ги няма там свитички такиа
един суууууупер висок дето се комплексирам от ръста си като застане до мен ...
един дет се спиииии
2ма РОМИ
един дет се има няква си раничка на устата
не се е махнала от миналата година човек :Д
и сиг забравям някой ама общо взето тва е![]()
![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Сходна ситуация с нашия клас. Като изключим ,че момичетата 5 на брой сме може и да са кифли,ама са печени и аз се влача с тях. То така,няма с кой друг. Момчетата са яко затъпели,свестни са само няколко човека другите са пълни простаци ....Първоначално написано от gabi7u
Като цяло повечето не обичат да учат, но пък има шоу, когато си с идиоти в клас![]()
Бъди творец, но твори и простотия
Хахаха...26 човека сме ...чесно казано ощя първата година се заформихме една групичка от 11 човека,които сме точно като от конкурс избрани![]()
Всеки с номера си
Другите са по-странни и никои от нас 11-те няма тема за разговор с тях
![]()
Луда и различна...Дива и красива...Обичам СИЛНО,мразя ЗАВИНАГИ..плача ТИХО..смея се ВИСОКО..отмъщавам ЖЕСТОКО.. Toва съм аз..и не ме ебе за вас !
главно са тъпи. не обръщам внимание на никой и не говора с никой
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
А ти си перфектен, нали?Първоначално написано от awerw
Смешни изказвания правите. Има нормални хора в моя клас.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Момичетата са печени и част от момчетата също, но има и друга част от момчетата те просто са.. бебета, малоумници и идиоти, но не са злобари.. аа и 2-3 читанки![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
кифли, ретарди, един дългуч (смърди на градски кенеф), гадни мазни зубъри, лъолъовци и 2-3 що годе нормални
уелкъм ту дъ джънгъл
Fuck you You fucking Fuckers
А къде съм написал, че съм перфектенПървоначално написано от sladkish_14
те просто са си такива
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Много ми е гадно че се разделих с момчетата до 7ми клас , защото бяхме супер готини пичове ;xx сега в 8ми клас съм с най-тъпите на света ;xx много ми е гадно незнам какво да правяя
Такива КАТО ВАС И МЕН ! Кво само им намирате кусури на хората бе , то зайците от пубертета 90% процента се мислят за нещо повече и всички други са боклуци и "ретарди" "мада фака"....
Навсякъде метал , чалкга , хаус , дебели ,грозни. Каквито са хората на улицата такива са и в даскало, не се избират по конкурс и това каква музика слушат не е фактор за приемането им в даскало( освен в някои специализирани) . Извадете си главите от задниците преди да е станало късно.
А с тея чуждици дето толкова често ги ползвате направо сте смешни, ама то .... к'во да се прави чернилките развалиха и бялата раса.Пиис мада факас, скачайте от някои блок.
Чакам нападките ви , ако реша че са достойни за отговор може и да следя темата . Айде живи и здрави да са тези които имат г/д нормални мнения , а не само оплювания , заради наблюдения от 1-2 дена .
Горният пост долу-горе се припокрива с моето мнение, като изключим расистките изказвания. Сериозно, много е грозно.![]()
а ти се изкара най готиния от класаПървоначално написано от mimssss
душичка
![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
в класа сме 26 човека..13 момичета и 13 момчета,но повече се разбирам с мъжете..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Моите са си като от две години насам, но пък много си ги харесвам. Като цяло всеки се различава от другия като стил на обличане и т.н., но пък всички са супер свестни хора и стига да искаш с всеки можеш да си кажеш нещо. 29 човека сме, 18 момчета и 11 момичета.
Момчетата ни са супер готини, малко лигльовци, но когато се налага са наистина свестни. Не може да се скучае с тях, просто не може...
Момичетата ни са малко по - затворени и кротки, с изключение на няколко, но все пак и с тях е весело.
Общо взето много си харесвам класа, независимо колко сме различни... Мисля, че това му е хубавото, всъщност.
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
31 човека сме.. НЯМА кифли, повечето от момичетата са печени, но момчетата не стават...![]()
Не съм расист . Просто гледай как млади българчета искат да заприличат по всичко на онея "тъмните" от клиповете по западните телевизии.Копират държание,дрехи , даже използват някви тяхни думички . Не знам в Бургас и Пловдив поне е така , за другите градове не съм компетентен.Първоначално написано от the_best_f
На това как млад , строен студент зарибява момиче и всяка втора дума му е чуждица от типа на "беиби,хоумита,хаи( high) ", направо не е смешно , а трагично.
ЛИЧНО мнение![]()