- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви ученици имате в класа
При мен.Няколко олигофрена,които изглежда не са дорасли,за да преценят поведението си според ситуацията.Други момчета,които още си играят с бакуган.Няколко много заядливи нърд-а.Нашата си групичка - 4 момичета сме си и сме нормални и не,не визирам кифли.Няколко момичета,които ходят на карате,слушат само рок и т.н.,абе леко са си особени.И това е общо взето-малък клас сме.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
1 Умно момче,което с никой не контактува.
Най-добрата ми приятелка
1 МНОГО миризлив.
1 дето имаше дълга коса и не я поддържаше-ся се е постригал
2 пекани
и 2 мата ми най добри приятели ..
а и едно момче с проблем с слуха[/u]
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Какво означава "пекани",дори и е грешно написано.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
хаха..какви ли не![]()
Имаме 2-3 които реват за тройка![]()
групичка от 5 кифли според които аз мойте приятелки сме загубенячки (странно защото всичките момчета казват че сме най-печени)
3ма метъли ( хихи плюс мен, въпреки че не винаги се обличам като такава) ии общо взето всички сме малоумни.. :P стадо идиоти
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
Ми.. според вас какво мога да очаквам от 21 момичета и 5 момчета..![]()
Тоя дето ходи на даскало 2-3 пати в седмицата да не сам аз хДДПървоначално написано от NerZhul
![]()
![]()
Sex is:
Like Nokia - Connecting People
Like Nike - Just do It
Like Pepsi - Ask for More
Like Samsung - Everyone is Invated
Like Me - Too good to be TRUE!
сякви.. 26 човека сме и всички сме тотаааално различни![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Едни и същи сме си от 6 години![]()
Главно ЛИЦЕМЕРИ, ПОДМАЗВАЧИ, НАДУВКИ !Добре, че има няколко по-свестни, с които мога да изляза извън училище. Е, разбира се, имам и други приятели. И слава на Бог- ваканциите прекарвам в родиня си град, където и съм отраснала, с хората които се познавам от малка
![]()
В Белгия почваме на 1ви септември.. новият ми клас повечето повтарят, 2 от момичетата са от миналият ми клас, има един много дебел нърд, втори нърд, който не говори, момче на 24 год :О, което е било спряло с училище и сега решава, че пак иска да ходи.. само 5 момичета, една от които лесбийка, 18 момчета. 2-ма много готини пича, 3-4 пушачи на тревица, едно странно високо момче с мустак ..Това е класа ми. Другите са неутрални.
Мммм имаме 5-6 пичета, които обаче не са кифли. Просто са много хубави. След това идват 4 тихи като водата зубърки, но и те са печени момичета принципно. 6 момчета, покъртително вдетинени. 3-4 пълни олигофрена, като те са от пичетата всъщност, така че не са нова групаИии към 4 неутрални, които не са чак толкова отличаващи се със поведение или външен вид, но пак са много печени... Абе, като цяло чудесен клас си имам
![]()
ехее темата ми се е разрасналапишете, пишете, нека има
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ох, ми една-две кифли, ама маалко по-нормални кифли![]()
2-3-ма нацепени, няколко безлични.. и другите някфи шантави сме![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Aми в класа сме 20-момичетаима 3-4 не добре подържани...но са хубави za тва говоря с тях :P също едно момиче което не млъква зад мен
не сме разделени на групи...момчета си нямаме и Не искаме! най хубавия клас
Класа ми беше отвратителен с малки изключения!![]()
![]()
![]()
Надявам се сега в новото училище да ми е готин :P :P
За този клас не знам.Предния беше съставен от:кифли,кифлевчовци,препи вачи,гадняри,подмазвачи,ли цемери,малоумници,тъпанари и тъпанарки.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
моя клас... чалгари, повече от половината.. един непродумващ,
една луда фенка на бобърчо, 5 неопределени момичета, и мене ме пишат зубъра на класа.. чудя се кога ще разберат разликата между зубър и умен човек..![]()
абе същите айляци отпреди 7 години, дето си обърках чина![]()
Кифли, зубари, лицемери, гадняри ..![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Мързеливи, гадняри, лицемери, ученолюбиви, неутрални, свестни!
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Попринцип са свестни...малко не им отговарят действията на годините,но това си е тяхна работа.Общо взето прекалено предсказуеми и нормални...ще ми се да имаше повече бунтари и непукисти
Последно редактирано от cellardoor : 04-21-2012 на 18:43