.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 141 от общо 141
    Предимно кифли , фешънчета , дебелаци и глупаци които се мислят за много големи

ЕДИТ : да не забравя и зубърите които се подмазват на госпожите

Мега фен Аватара на Dagichka
    момичетата - 3 от тях са ми приятелки, пичове са и сме една групичка, останалите са отделна групичка обединяващи кифли, чалгарки, злобарки, селянки в едно.. ;д
    момчетата - всичките са супер пичовете, 20 са и простоо ;д <33 е има един дето не говори почти никога, но и той е пич; има 3-4ма дето цялото даскало ги обича, а пък аз най-много си ги мачкам хихи.. таа така :Д

В моя клас са всее едни ЗВЕЗДИИИИ... Направо..!!!

Пфф, и моя клас е единн .. Има само 3, 4 свестни момичета, останалите само те оглеждат или те обсъждат цял ден, а пък момчетата ....

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs Виж мнението
    Чалга мада фака Поне са точни пичове,това им го признавам
    ..............................

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Моят клас ...
    От момичетата - една зубърка , две задръстенячки , останалите са ок ( ама голяма част от тях се правят на готини )
    От момчетата - Простаци с една дума ..всичките ! Оригвания , ебане на чина И то м/у момчетата ( т.е приличат на гейове )
    Като цяло - Не е лош класа , ама културата ни е под всякаква критика ;dd

Само хулигани и пияници.

Супер фен
    Амии класа ни е доста голям, 30 човека сме ... има един гей, (не само един, ама тоя май най - изпъква)дето се мисли за много фешън, а носи един суитчър от 2 - 3 години...има 5 - 6 кифли, някои от които ме дразнят супер много, има един отворен дето се мисли за бог и за най - великия лидер и приятелите му, има една торба чалгаджийка с прекалееееено високо самочувствие, 1 - 2 неадекватни, няколко пича, подмазвачки, лицемерки (колкото искаш), предателки, гаднярки, които само чакат да ти забият нож в гърба, след като си им дал цялото си доверие...мм е има и няколко свестни момичета, които са УМНИ, не зубъри...двете приятелки. (е, не само те надявам се) Ии общо взето тва са...

Две момчета си имаме..със сигурност не са особено готини,но пък са симпатични да си говориш с тях.
    Момичетата...ами имаме там една групичка от 5-6,които нали уж"елита",но по-скоро тези,които се броят за зубъри ни дискриминират DDDD Каним ги на купони,екскурзии организираме те не щат.Засега няма някакви караници,скандали и простотии.Като цяло бива.

Има един-двама, които ме дразнят, но останалите са супер Момичетата са едни такива добрички , а момчетата са .. еми нормални Класът ми наистина е много хубава и дори ми тъжно , че в 8ми клас няма да е същия..

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Аз клас нямам,щото завърших.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Предимно селяни, които се мислят за ултраготини. Останалите са някви супер смотаняци, ни един свестен няма.

Кифли и малоумници,нямащи нищо общо с реалността.

Супер фен Аватара на Anonys
    Интересно ми е тука вие как ги ръсите, а те ви ръсят на друго място.. хахах.
    Иначе в моя клас има умни момичета, правещи се на шматки, за да впечатлят някого или нещо. Правят се на глупачки и "кифли". Има 1 кифла в моя клас, но тя е в положението си, тъй като е претърпяла много подигравки и тем подобни. Има 2-3 готини момичета, от които 1-та е лисица и е голяма лицемерка, но все още никой-нищо не е видял. Има момчета - 4-5, които са пълни простаци и гледам ако кажат нещо за мен да си получат заслуженото. Има 2 момчета, които не учат и имат около 50 двойки. Правят се на интересни и търсят внимание. Има няколко момчета, с които си допадаме и създаваме приятелство. Има момичета, които са шматки по природа, има 2 момичета, които зубрят, едната е мноооооооооого задръстена, не се къпи и т.н. (няма много приятели, всъщност няма), другата е селянка от на майка си ........... и е дошла в нашия клас, а всъщност е много задръстена, прави се, че е живяла в София и говори с някакъв странен диалект от на майка си ............. . Това е общо взето.. Пълна скръб

Мноо скапан клас имам. Малко сме свестните хора...

Супер фен Аватара на someonerandom
    То много ясно,че в целия форум сте събрани най-отбраното общество,всеки от каймака на училището си и единствен или един от много малкото нормални хора в класа си.100%.
    Нормален си ми е класа.Хората са готини като цяло(с 2-3 изключения макс),въпреки че някои са малко по-затворени.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си