.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 141
    шматка, хакер, кифла, кифла, цигане, гей, устатко, някав никав, няква никва, няква откачена, сладурана, увца, побойник, няква дет са смей кат луда, някав дебеланко и неква крава :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Супер фен Аватара на Runaway11
    Момчетата - пълна скръб...не ми се обеснява. По тъпи същества от тях здраве му кажи. Много рядко се заговаряме. Момичетата биват. Напоследък някои здраво ме нервят но като цяло класа става. Тъжно ще е да се разделим тази година...

Имам всякакви хора от класа
    гъзари, пушачи, футболяги, баскетболисти, фитнес манияци, биячи, мафиоти, общи(по-скоро Криса Общата), две дебели и една миризлива

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    Пловдив
    Ами общо взето пичаги,разбираме се..ама нали знаете,във всеки клас си има черни овце и келеменца.В нашия е едно гейче грозно гнусно.Дългуч,БРЪСНЕ си веждите,има коса,по-дълга от на повечето момичета в класа,ужасно лигав и НАДУТ.Има подмазвачки,2-3 кифли,1-2 айтсайдери,няколко ужасни непокисти и тва е.Абе,справяме се :]

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Момчетата са много лигави, момичетата ме кефят, защото не са кифли...

Фен Аватара на FirkinF
    Град
    София
    Значи в осми клас мнението ми за класът ми беше - супер якията клас.
    В девети клас се измени - абе, богами, как съм могъл да мисля че класът ми е готин, много са зле.
    В десети клас - ебахти скапаният клас, такова нещо никъде другаде няма.
    Сега ще видим в единадесети как ще се промени мнението ми.

Давам обобщение за хората ътре, после ще напиша по-подробно.
    Старият ми акаунт е kalashnik.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Тъпи!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

К'ви ли не ... Пушачи, венорежещи се Аутсайдери, кривогледи, дебели, слаби, мустакати, неутрални, тъпи, много тъпи, дразнещи ...

Фен Аватара на FirkinF
    Град
    София
    Като започнеме от стадо мишки, минеме през кобила, която обожава виното, продължим през месокомбинатка, и леко завием в ляво докато достигнем Канабисоград, там да изпием няколко бутилки водка докато се възнесем в царството небесно и да бъдем напудрени от "херовимките" на св. Петър с един тон грим, а в допълнение някой ни сложи няколко фитнес тежести и паднем в казана с ракията на пияниците, тогава ще стигнете до МЕН.
    Старият ми акаунт е kalashnik.

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    ^
    Иначе не си харесвах предния клас.Но не са лоши , просто не са мой тип, нямахме общи интереси, държали са се меко казано отвратително и т.н.И въпреки всичко всички си имаха и добри страни, така че не смятам да ги обиждам и разделям на какви ли не, а и все пак съм прекарала 7 години с тях.За това време останах с впечатлението, че повече от тях се правят на интересни, но ако наистина ти се случи нещо лошо, ще те подкрепят.А за новия клас не знам, предстои ми да разбера.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Повече от фен
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Горният пост долу-горе се припокрива с моето мнение, като изключим расистките изказвания. Сериозно, много е грозно.
    Не съм расист . Просто гледай как млади българчета искат да заприличат по всичко на онея "тъмните" от клиповете по западните телевизии.Копират държание,дрехи , даже използват някви тяхни думички . Не знам в Бургас и Пловдив поне е така , за другите градове не съм компетентен.
    На това как млад , строен студент зарибява момиче и всяка втора дума му е чуждица от типа на "беиби,хоумита,хаи( high) ", направо не е смешно , а трагично.
    ЛИЧНО мнение
    Обичам да си ходя с по-широките дрехи(е не 2 номера по-големи) и харесвам музиката на така наречените "тъмни", но това не значи, че искам да приличам на тях и в никакъв случай да копирам държанието и чуждиците.
    Иначе по темата - до 7-ми клас всички бяха тотални отрепки с 1-2 изключения. 3/4 от момичетата се разкурвиха рано рано, а другата част бяха някви отцепени. Сега си видях списъка с новия ми клас и хората, които познавам са пекани, за другите ще видим.

Всякакви индивиди има в моя клас. Абсолютно всякакви.

Момичета - 10 броя
    2 - умни, но не зубъри, стабилни като хора
    1 - умна, красива, добра, свястна, забвна, много харесвана от момчетата, понеже е ПОЧТИ перфектна
    1 - супер превзета, надуфка, красива, аве голяма й е работата
    2 - по-малко надути, умни, но се праят на прости, за да са готини
    1 - преписвачка, подмазвачка, лъжкиня, измамничка, мафиотка, дебела, клюкарка, добър подбор на дрехи
    1 - клюкарка, нахална, неблагодарна, прай се на забавна
    1 - кифла, умна, стабилна, майтапчийка, красива
    1 - мега естествена, непукистка, красива, забавна, емоционална

Момчета - 13
    1 - пълен злетак
    3 - пичове, стабиляги, готини
    2 - философи, професори, сичко знаят
    1 - висок, зеленоок, нормален някъв
    1 - чужденец, ама не е глътнал 1 глътка алкохол в това число и бира, не пуши, не пие, не изневерява и не говори нашия език
    1 - бъбрив, леко агресивен, аутсайдер, не е хубав
    1 - хилав, праи се на пич, мълчалив, баскетболист, красив
    1 - общителен, готин, никъс, добър вкус за обличане, натегач на даскалите, добър ученик
    1 - мързелив, нахален, плочки, зле в даскалото, общителен
    1 - красив, готин, плочки, забавен, много го харесват момичетата, непукист

Ей тва ми е пълното подробно описание на класа. Някъде там съм и аз!
    :P

Град
    in Middletown.. ^^
    общо взето най-откачения клас, повечето са мишки, кифли и лигавета, хората с високото самочувствие с лопата да ги ринеш !

2-3 свестни, с които да се разбирам и тва е..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Па тъпи, остри, кифли, банички, дълги, къси, момчета, момичета, квот са сетиш!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    in Middletown.. ^^
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns

За кво си говорим ;д

Една кифла, един побойник, един фантазьор, един запален по мотори, един дет в седмицата идваше по 2-3 пъти на даскало, един маниак на тема футбол, 2 двойкарки, 2 зубарки, и общо взето това е

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Само аз ли виждам всичките си съученици като напълно нормални и не ги деля на зубъри, кифли, готини, футболисти и т.н. ;ддд

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    най-точното мнение в цялата тема
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на Concussion
    Брей, големи определения вадите... а вие към коя графа спадате, към "пичовете" сигурно? Или не, вие сте толкова над нещата, че вас никой не може да ви определя какви сте.

Голям фен Аватара на reperw
    зубари има бая около 7,метали има 2,кифли няма, повечето са някфи свестни ама са затворени...трудно се общува с някой ама бива горееееее долуууууу

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Целия клас сме си супер-много задружни.А освен една кифла дет всички я мразят.

1 Умно момче,което с никой не контактува.
    Най-добрата ми приятелка
    1 МНОГО миризлив.
    1 дето имаше дълга коса и не я поддържаше-ся се е постригал
    2 пекани
    и 2 мата ми най добри приятели ..
    а и едно момче с проблем с слуха [/u]
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Какво означава "пекани",дори и е грешно написано.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    хаха..какви ли не
    Имаме 2-3 които реват за тройка
    групичка от 5 кифли според които аз мойте приятелки сме загубенячки (странно защото всичките момчета казват че сме най-печени )
    3ма метъли ( хихи плюс мен, въпреки че не винаги се обличам като такава ) ии общо взето всички сме малоумни.. :P стадо идиоти
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си