- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сутрин-подпухналост-избавление?
Така,вече трябва да ставам рано за училище,но като се събудя и оправя,не се харесвам как изглеждам..един вид подпухнала,заспала,колкото и да си мия очите,все така гледам,все едно са ме били,кое може да помогне да имам т.н 'освежен вид' ?![]()
Only u! <3
Лед... може да прибавиш към формичките и зелен чай![]()
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Можеш да използваш чаени торбички или лъжици за под очите когато са подпухнали![]()
лягай си по-рано?знам за какво говориш много е гадно
аз за тва сутрин ставам по-рано тегля си душ, пия едно кафенце, обличам се и най-накрая се гримирам
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
общо взето ги изредиха нещата. лягането на време е ключов момент
иначе изстудени торбички от чай съм чувала, че помагат, но не съм опитвала
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ледчета![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И аз имам същия проблем.
Не се опитвай да го замажеш с грим, става по-лошо - изглеждаш все едно си станала с вчерашния грим. Гримирай се накрая, точно преди да тръгнеш.
Веднага след ставането изпий една чаша вода или някаква друга течност (не кафе, то дехидратира), после се обличай, яж, прави там каквото правиш и през това време си пий вода пак. Ако имаш време, легни за 5-6 минути с пакетчета чай под очите (употребявани, разбира се, не сухи :Д) или с кръгчета краставица.
знам тва е непроиятно. аз за тва ставам към 5-6 сутрин и до 7:30 се оправям...а някои път лягам мн късно към 3 и така спя само 2-3 часа и после неизглеьдам добре
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!