.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Повече от фен

Мислите ли, че е възможно ?

Смятате ли,че можете да имате чувства към човек,с когото никога не сте били гаджета,а само примерно си говорите ? Или това е просто симпатия ?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Нали, преди да си "гадже" с даден човек преди това той не ти е бил такъв? Алогичен ти е въпроса.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    е що пък да не е. в повечето пъти чувствата се преди тръгването,така че...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен
    Ха - кое му е алогичното ? Питам дали според вас могат да се появят чувства преди да ''тръгнете'' с някого или това по-скоро е ''харесване'' ? Дали може преди да сте се докоснали,преди да имате конкретен физически контакт толкова да харесате някого,че да изпитате чувства или е прекалено ?

Че то е същото ... ако имаш чувството че я харесваш ... дефакто ти пак изпитваш чувства ... това са чувства

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е чувствата са причината хората да "тръгват" т.е. те са се появили преди хората да са се сгаджосали официално т.е. точно те са първопричината хората да имат връзка.

Тъй че - да, въпроса ти е безсмислен. Недей да ми отговаряш на поста, и да се опитваш да ми докажеш как бъркам щото ще затвърдиш мнението на всички тук че си от пеперудките За момента имаш още шанс да се измъкнеш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Bulgaria
    Абе нали преди да си я хванеш за гадже требва да изпитваш некви чувства за да я искаш за гадже бее

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Авторката май има предвид някакви наистина дълбоки и сериозни чувства.... или не знам...

Та, ако "само си говорим" на дали бих могла да създам онази специална връзка по между ни. Може би ще е по-различно ако и двамата партньори допуснат другия до по-лични теми и в един момент бъде натрупана достатъчно информация, за да се познават наистина един друг. И ако отношенията ни са привидно приятелски, според мен истински силните чувства могат да се появят след като започнем да прекарваме ежедневието си един с друг и създадем многозначими спомени.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Възможно е.
    Така стана със сегашната ми приятелка.Бяхме само говорили,но имаше и още нещо.Докато се усетя и се влюбих.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Нали, преди да си "гадже" с даден човек преди това той не ти е бил такъв? Алогичен ти е въпроса.
    >>DjBelev<<

Повече от фен
    Ако под чувства имаш предвид любов, то да, според мен би могло да има, ако хората се познават и са открити един с друг на различни теми.

Вече ако става въпрос за обич, не, не бих казала, че може.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами възможно е да, защото от тук е ключа към сърцето на другия и започва постепенно да те допуска до себе си.А и няма невъзможни неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си