- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не знам колко още ще издържа...
От както се преместихме в Испания, единственото хубаво нещо е, че сме заедно цялото семейство... Само, че какво семейство...
Баща ми се е променил страшно много... Някак си имам чувството, че се е озлобил или нещо от този род... Сега с него сме скарани, но защо... И аз самата не знам. Въпроса е там, че постоянно ни вика... И на мен, и на майка ми (макар и не толкова често), а също и на брат ми... Но като цяло аз съм най-потърпевша... Сега като ми е ядосан ми вика дори за най-малкото нещо... Прави забележки на абсолютно всяка крачка, която правя... Когато пък се скара с мама ии тя му се разсърди, на другия ден й се извинява и отново са сдобрени... Но колко пъти съм плакала заради неговото държание... И сега отново...Щом реши, че е в настроение няма равна... Угажда ти за всичко, но това е по-скоро затишие пред буря... След два дена става същия злобар и всичко се повтаря отново и отново... Сега, като е в почивка и не ходи на работа, по цял ден е на компютъра... Когато аз седна да си попиша с приятели и щом той каже да ставам, трябва да ставам на минутата... А когато искам аз да седна трябва да чакам с часове... И накрая аз съм била наглата...
Не знам какво да правя вече...Мама е на работа почти по цял ден и когато се пребирам унас, само той си е вкъщи и брат ми, който е по-малък от мен... Ако съм пропуснала да направя нещо маловажно още от вратата ме пита какво съм правила и защо не съм го направила...
Не знам вече... В училище имам пробели с езика, трудно ми е... Най-добрата ми приятелка и момчето, което обичам са на 3000 километра от мен... Единстения начин е да седна на скайп, за да ги чуя. Иначе се виждаме през ваканциите...
И когато се пребера вкъщи пак идват всичките проблеми...Не знам колко още ще издържа... Той не дава да му се направи забележка... Нали е перфектен... Вече се двоумя дали го обичам или го ненавиждам...
Моля Ви помогнете ми... Не знам към кой да се обърна за помощ...![]()
Благодаря на всички, които прочетоха историята ми до край...
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]