От както се преместихме в Испания, единственото хубаво нещо е, че сме заедно цялото семейство... Само, че какво семейство...
Баща ми се е променил страшно много... Някак си имам чувството, че се е озлобил или нещо от този род... Сега с него сме скарани, но защо... И аз самата не знам. Въпроса е там, че постоянно ни вика... И на мен, и на майка ми (макар и не толкова често), а също и на брат ми... Но като цяло аз съм най-потърпевша... Сега като ми е ядосан ми вика дори за най-малкото нещо... Прави забележки на абсолютно всяка крачка, която правя... Когато пък се скара с мама ии тя му се разсърди, на другия ден й се извинява и отново са сдобрени... Но колко пъти съм плакала заради неговото държание... И сега отново... Щом реши, че е в настроение няма равна... Угажда ти за всичко, но това е по-скоро затишие пред буря... След два дена става същия злобар и всичко се повтаря отново и отново... Сега, като е в почивка и не ходи на работа, по цял ден е на компютъра... Когато аз седна да си попиша с приятели и щом той каже да ставам, трябва да ставам на минутата... А когато искам аз да седна трябва да чакам с часове... И накрая аз съм била наглата...
Не знам какво да правя вече... Мама е на работа почти по цял ден и когато се пребирам унас, само той си е вкъщи и брат ми, който е по-малък от мен... Ако съм пропуснала да направя нещо маловажно още от вратата ме пита какво съм правила и защо не съм го направила...
Не знам вече... В училище имам пробели с езика, трудно ми е... Най-добрата ми приятелка и момчето, което обичам са на 3000 километра от мен... Единстения начин е да седна на скайп, за да ги чуя. Иначе се виждаме през ваканциите...
И когато се пребера вкъщи пак идват всичките проблеми... Не знам колко още ще издържа... Той не дава да му се направи забележка... Нали е перфектен... Вече се двоумя дали го обичам или го ненавиждам...
Моля Ви помогнете ми... Не знам към кой да се обърна за помощ...

Благодаря на всички, които прочетоха историята ми до край...