- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Полов контакт за първи път
Здравейте
Преди месец за първи път направихме секс с приятеля ми, обаче беше се получи неприятно, т.е аз не се чувствах подготвена... Но, май прекалено го възбудих и той не можа да устои на страстта си и ми го вкара и стана много неприятно, имах си разкъсванания, веднага се озовахме при гинеколожката и ме зашиха. От тогава не съм имала полов контакт, вече напълно съм възстановена, но ме е страх да има пак кръв, понвжв съм била много тясна... възможно ли е да има пак кръв, имате ли някакви мнения?
![]()
![]()
![]()
Бреййй... на тоя хуя да не му е бил желязен?
Ужас ...
Ами ако е груб е възможно пак да има кървене.Не е трябвало още от първия път да те чука ,като ненормален![]()
Получи се неприятно, нямаше насилие, май се възбуди прекалено... въпроса ми беше, понеже ме зашиха и възможно ли е да има кръв, предполагам че вече ще е по внимателен.
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
DaveDresden поне не можем да се оплачем, че е скучно. Децата си развиват фантазията във най - различни посоки![]()
Тоз ти е скъсал пyтката от eбaне![]()
Първоначално написано от sweetpunk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Интересно ми е как са те зашили ?![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ясно че от тук няма да намеря никакво реално мнение...
Интересно ти е как са ме зашили,
как, като тече кръв постоянно, няма как да не зашиват.
Ами ако тъ е друсал като циганин необрана джанка ...нищо чудно![]()
![]()
Щом се чувстваш подготвена не се притеснявайПо внимателно и няма да има проблем.И да има кръв няма да е както 1вия път.
Аз не губя нищо,губят всички,които губят мен.
{}
Уааау....... к'ви са били тея разкъсвания, че да те шият.........
Колко си проста!!!Първоначално написано от eli858