здравей доктор Тийн имам нужда от съвет... преди време бях влюбена в едно момче това беше единственото момче което не ми пусна...преди 3 месеца той се сети за мене и започнахме да си пишем ... когато ми пишеше направо изтръпвахх .... той ме използзва не ме иска за нищо друго ... иска само секс от мен .... преди 1 месецц се разбрах ме да му духам..нямам представа защо се съгласихх но отидох ии го направихх .. след което той сии тръгнаа дори не ми каза и чао после се случи и се оказах ме вв еднаа компанияя ... той неискаше никои да разбира за това което ми кара да мисля че един вид го е срамм от мене азз нямаше да кажа и не съмм но тоии реши , че съмм казала вече на всички при коетосъштия денн ми звъня около 15 пътии .... сега мии звъни не много често ноо вв последните 3дена не е прускалл да ми се обади за да ме пита какво права ии кога ще се ебемм неззнамм защо но някак не мога да му отказвам... дали има някаф начин той да ми харесва или иска само секс от мен ?Защото азз го искамм като гадже дори седмица ми стига но искамм да го имам ....