- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- плаж-надървяне
Пише FEG INC, което е компания, която излъчва К-1. Ограмоти се поне малко и ще знаеш, че думата педерас на английси е fag.Първоначално написано от hackera
Виждам, че сте банда надървени, девствени лайнарчета, които избиват комплекси в интернет. Ама избивайте... щото на живо, ако посмеете да се отворите на някой с моя акъл, ше ви избие зъбите и ше ви изнасили в устата.
Temet Nosce
벨야카
Всъщност fag означава цигара .Първоначално написано от umri
Дам....а пък думата "gay" означава хем гей,хем щастлив.Не съм сигурен само за това ли да се произнасят по един и същ начин или се писаха по един и същ начин..
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
При мен се е случвало и то не един път,но при мен "проблема" е ,че съм спасител от няколко години и за това...
![]()
![]()
Не виждам нищо нередно в това да дигнеш самолета от някоя мацкаСпоред мен ще е по-лошо ако не го дигаш
![]()
![]()
Спасението или си хвърляш една хавлия върху самолета или пък влизам в студената вода и така...![]()
![]()
Ми влизам във водатачовешко е да се случи
![]()
>>DjBelev<<
аз ходя с шорти , но пак си личи ...влизам в водата или на хавлията по корем
![]()
![]()
Йоо
Със SA и eurodicta зад монитора е много лесно. В английския има доста многозначни думи и това е една от тях.Първоначално написано от marais
Temet Nosce
벨야카
Ем случвало ми се е много пъти.....дори не само на плажа , но не се крия. Ходя си така надървен и хич не ми пука....то тва си е нещо нормално.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Голяма работа като ви стане патката...Радвайте се докато може![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Че на плажа ако не ви стане то къде тогава?В градския транспорт ли?Радвайте се че е така.Така шанса ви да впечетлите някоя мацка с "големи"размери е най-голям,а мацките гледат и то много вярвайте ми.![]()
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
до кръста - неПървоначално написано от OneInMillion
виж от кръста
![]()
![]()
то на мен дори някои мадами ми "влияят", пък на някой пич- направо не знам. На приятеля ми не му се е случвало или поне аз не съм виждала![]()
Брат стига се прави на интересен, защото не си бе .. всички разбрахме, че си в форума само за ранг, гледай си боомеранг и не дразни хоратаПървоначално написано от ToXiCtHeBeSt
По темата : И на мен ми се е случвало, но съм с шорти ;д ..
можеш бързо да се оправиш като не мислиш за тва а за нещо другоот личен опит го знам
![]()