.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Писна ми от псевдо-гъзари!

В моя град е пълно с млади хора, които искат да причличат на мутри. Мисля, че докато момчетата се опитват да си придадат страшен образ и да причличат на биячи и тузари, а момичетата се кефят на "кучката" като образ, скромната ни държавица няма да я огрее.

Тъй като напоследък доста мисля по този въпрос, искрено се изкефих като попаднах на едно много забавно и подходящо, четиво посветено на гъзарите http://www.izbuhni.com/2010/07/blog-post_19.html

моят призив е:
    бъдете себе си
    http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Я дишай малко, бе...

"Нашата държавица" няма да я огрее и с присъствието на хора с твоите коментари и с твоето хленчене...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Сори, че се припознаваш в текста

Т'ва бъдете себе си е адското клише..К'во значи бъдете себе си? Всеки си носи маската, кой по-често, кой по-рядко

Град
    Варна...
    Я кажи, ама честно... не мислиш ли, че и сами можем да стигнем до този извод и до тези мисли, които си написал по-горе? И сега кажи, мислиш ли, че тези, които ги знаем тези неща, искаме да продължават да ни ги навират в лицето, а тези, които действително са такива, каквито ти ги описа ще се променят от поредната тема в един тийн форум? От правене на теми и от клиширани фрази тип - "бъдете себе си", държавицата ни (както ти я нарече с това отвратително умалително име..) не се е променила, няма и да се промени дори и още 20 теми да напишеш с подобен текст.

Искаш промяна? Ако наистина я искаш, ще спреш да мрънкаш и да хленчиш по форумите за такава.

леле колко злоба на куп. Опс. Съжалявам, че пак използвам клише, ама много злоба в тези българи бе. Сега очаквам вълна от отрицателни мнения. Извинявам се за поредното клиш, ама е верно че докато навсякъде гъмжи от омраза.......нататък сами го знете

Мега фен
    Супер плоско и неграмотно написан текст. И за секунда не ме накара да се засмея.
    А на тебе животът ти е едно клише.

Град
    Варна...
    Личи си колко ти е богат речника, щом успяваш само чрез клишета да изразиш мнението и мислите си... Съжалявам те, съжалявам те, защото има толкова много думи в нашия език, той е толкова разнообразен, а ти успяваш да използваш само научените и използваните многократно абзаци, фрази и думи, наречени клишета, вместо да отключиш мозъчето си и да изпъкнеш с малко ум...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не знам защо всички станаха хейтъри.

Всъщност тъжната истина е, че в този преобладаващата част от потребителите на този форум, както и автора на текста са лица до 16 годишна възраст, които нищо не са видяли от трудностите на живота и понеже са прекалено разлигавени сами си намираш хейт-ниша и фундаменталния проблем стават кифлите и гъзетата.

Колкото до фондовата борса е съвсем нормално някой да не знае какво представялва, в това няма нищо лошо. И аз още бъркам нулата и фазата и не мога да посоча 3 реки в Йордания, ама не съм умряла от тъпотия.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Не знам защо всички станаха хейтъри.
    Модерно е.

Да, има грешки (и то немалко - пич, ако ти си го писал - прегледай текста), но описва стереотип, който е налице. Преповтаря, но има смисъл човека да си изкаже мнението.

Тук обаче се нахвърлихте, все едно ВИЕ сте направили кой знае какво, че той да е този, който е лентяй, а вие сте великите деловодци. :>

Човекът е направил промяна - за себе си. Оттам се 'почва и хич не е малко това, колкото и да го омаловажавате.

*приемайки че наистина е направил някаква промяна, а не говори наизуст, защото нещо му е станало неудобно, а самият той действа в избрани ситуации по сходен начин

Град
    Варна...
    Ех... просто винаги ще има различни мнения...

Еми така е.
    Има кво да се желае още от текста (доста), но човекът си е в правото да си щрака мнението, нали?

И е по-яко да се заформи няква дискусия около иначе клишираната тема, вместо да се започне поредната хлебарница volume 2343242.

Както казах - въпросът е по-скоро в това дали крадеца не вика 'дръжте крадеца', 'щот съм се нагледал на хора, които недоволстват от нещо, а всъщност биха постъпили по същия начин ако можеха..

Град
    Варна...
    Добре, айде, съгласявам се... Но каква дискусия би могла да се заформи тук?

Какво би могло да се каже без да се стигне отново до поредното "хейтване" както каза някой по-нагоре...? По-добре ли щеше да бъде примерно, ако първоначалното ми мнение бе в защита на автора, а тази защита пък да се състои всъщност в "хейтването" на разни други хора, независимо гъзари, мутри кифли и т.н.? Каквото и да бях написала, пак щеше да има някой, който да се товари...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Добре че имаме такива борци за справедливост, които доказват, че дори неграмотното перо е по-силно от меча.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    England
    Цитирай Първоначално написано от Jazzer
    леле колко злоба на куп. Опс. Съжалявам, че пак използвам клише, ама много злоба в тези българи бе. Сега очаквам вълна от отрицателни мнения. Извинявам се за поредното клиш, ама е верно че докато навсякъде гъмжи от омраза.......нататък сами го знете
    Затова се изнесох от тази държава =)

Re: Писна ми от псевдо-гъзари!

Цитирай Първоначално написано от Jazzer
    моят призив е:
    бъдете себе си
    Ами ако това са си те? Какво да правят тогава?
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на EarthShaker
    много тарикатско плюене по улицата, прекарвайки тънка струйка слюнка през предните си зъбки, която хвърчи на далеч и издава звук „цстт”

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Само на мен ли ми е смешно, когато някой, който е направил цяла тема за оплюване на някаква част от обществото и държавата като цяло, впоследствие се оплаква, че другите били злобни?
    трагично е направо

'Ма верно, що хейтвате толкова много, ахахах... Ебати неприятелите сте.

Щом са ПСЕВДО, какво те бърка?

А статията опитах да я прочета, но ми заприлича на скеч на Комиците. Не успях.

Цсст.

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Само на мен ли ми е смешно, когато някой, който е направил цяла тема за оплюване на някаква част от обществото и държавата като цяло, впоследствие се оплаква, че другите били злобни?
    +1 :P Помислих си го същото.
    Fashion is my passion.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock

Цсст.
    Цстт*

тая дума ГЪЗАР винаги ми е била любима..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си