.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Мога ли да си купя противозачатъчни без лекарско предписание

Могат ли да се вземат противозачатъчни ( питам конкретно за Ясмин) без лекарско предписание?

Желателно е да се консултираш с лекар.не се знае как ще ти го приеме организма.Може да има лоши странични ефекти.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

А на всякаква възраст ли могат да се приемат или има граници?

Това доктора ще ти каже.Аз съм на 15 и ги взимам и нямам никакви оплаквания.

Отразиха ли ти се на теглото?

Изобщо.Даже свалих някое друго килце.

anonymous708973
    Guest
    Всъщност напълняването е рядко срещан страничен ефект.
    Николета Лозанова даже слабее с противозачатъчни (е, в комбинация със стриктно меню, разбира се)...
    За Ясмин не знам, аз пих Три Регол без предписание.

ЕЕ.. супер. Четох че помагат за акнето и омазняването на кожата и косата. При теб подейства ли?
    Явно ще трябва да посетя гинеколог, но ще ми е за първи път и се притеснявам да говоря за тези неща. Точно заради това потърсих помощ тук.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Когато става въпрос за здравето ти, притесненията са напълно излишни. Отивай на доктор.

Сега ще потърся информация и за тези Три Регол, но четох че Ясмин уш били най сигурните.

Напълняването е често срещан ефект при старите хапчета.А Николета Лозанова слабее чрез пластичния хирург което е по-вероятно.От хапчета слабее ама във вътрешната част на главата.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Недей приема такива хапчета без лекарско предписание.Отиди на гинеколог и той/тя ще ти каже какви хапчета са подходящи за твоя организъм.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Пловдив
    Може, но не го прави. За да нямаш нежелани реакции на организма (най-честото е качване на килца) иди на гиннеколог, той ще ти изследва хормоните и оттам ще прецени какво да ти предпише.
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    Изобщо.Даже свалих някое друго килце.
    Аз пък обратното, малко се понадух като ги почнах.
    После от неядене се оправих де
    Като ги пиех май бях на 14-15 , имах разни странични ефекти - вестибуларни нарушения, задържане на много вода в тялото, кървене . Ама в този момент пиех антибиотици, антиалергични неща, някакви билкови за дископатия + чат-пат мента-глог-валериан, витамини разни , събираше ми се една шепичка хапове , може да е било и от тях
    Отиди първо на лекар да си поговорите и тогава ги купи. Без рецепта ми ги даваха, бтв.

Град
    Пловдив
    4 вида съм пила (по здравословни причини) 3 от тях ме напомпваха, водата ,дет я пиех ми се лепеше 4-те ми сваляха кръвното, найс, а? Честно казано досста мазохистично си е, карам си на презервативи
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    4 вида съм пила (по здравословни причини) 3 от тях ме напомпваха, водата ,дет я пиех ми се лепеше 4-те ми сваляха кръвното, найс, а? Честно казано досста мазохистично си е, карам си на презервативи
    Това е много гадно, да решиш да минеш да стриктна гладна диета и пак да пълнееш
    Надявам се само майтапа да не е бил много неуместен и да си се оправила, каквото и да ти е имало ^

Град
    Пловдив
    О, аз обожавам да се бъзикам с проблемите си, няма да седна да рева де Некадърни лекари....чак ме изкараха,че рак имам (хормоните ми са побъркани) ама се оказа друго пия си АпченцЪта и съм си супер

за да не е съвсем офтопик:
    ако ще купуваш гледай да са най-слабо дозираните и ги вземи от малка квартална аптечка. Да знаеш,че по време на първите 10 хапчета не си много предпазена, тряя се натрупат в организма

Мерси многоо.. Дано да се справя, но ако отида при гинеколога на мама той е мъж и е малко гадно.. а аз не ги знам кой добър и кой не..

Цитирай Първоначално написано от midnight2010
    Мерси многоо.. Дано да се справя, но ако отида при гинеколога на мама той е мъж и е малко гадно.. а аз не ги знам кой добър и кой не..
    Не се притеснявай, щом майка ти се е доверила на него- значи проблем нямаш.

Град
    Пловдив
    Иди при мъж! Жените гинеколози са по-гадни. Една приятелка не съм чула да е доволна.... Мъжете са по-внимателни просто. Лекарската тайна би трябвало да те предпази от знанието на майка ти :Д

Много ви благодаря.. много ми помогнахтее

Иди при мъж! Жените гинеколози са по-гадни. Една приятелка не съм чула да е доволна.... Мъжете са по-внимателни просто. Лекарската тайна би трябвало да те предпази от знанието на майка ти :Д
    Просто мъжете сме по-добри във всичко.

Град
    Пловдив
    Душиче златна мъжка, не навлизай в този спор, моля Да си мислим,че е майтап. Хората са хора, без значение от пола. Във всичко си има и добри и некадърни и от двата пола

Интересно защо няма уроложки
    Ох да имаше някоя млада 25 годишна кака Уроложка, всеки месец щях да имам някакъв "проблем" с патлака

Душиче златна мъжка, не навлизай в този спор, моля Да си мислим,че е майтап. Хората са хора, без значение от пола. Във всичко си има и добри и некадърни и от двата пола
    Тва е тъжната истина мили дами, няма кво да се лъжем. Което не променя фактът, че се нуждаем от вас.

Да не забиваме в тая посока, че някой с червен ник ще дойде да се сопва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си