- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Здравейте! Проблем с ануса
Хай! Здравейте на всички. Аз съм педерас и не ме е срам. Правя секс по често от някои момичета даже. Проблема е, че.. като ме ебат повече от 2 пъти на ден после ме боли корема. Какво става тука? Плс помогнете. Той я вади, дупчи ме и след това съм като в цикъл деа![]()
П.С да празнят се в мен ама още не съм бременен. това ми е проблем също ама до ся никой гинеколог не ще да ме приеме.
На какво си днес?
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
в сми? нищо ми няма
Ти на генеколог ли ходиш?Първоначално написано от EbatMeVGuza
![]()
ООООООООоо мили модератри заключете тая малоумна тема.
защо а малеее :@ Е къде да ходя педерaс съм деба баща му
хахахаха, тва явно е гейския вариант на лафа за майката.Първоначално написано от EbatMeVGuza
![]()
![]()
Излез от филма.
Е за какво ходиш там да ти прегледат яйчниците и матката ли?Пич на тая простоия няма кой да ти се върже.
вече се чудя да се смея ли да плача ли хД![]()
Е къде да ходя :@ Те и без тва не искат да ме приемат. До сега само ме гонят гинелозите явно нищо ми е немало. Ама бали са ме.. един път масторазбирахс краставица. Тя ми се счупи в дупето и после не можах да я извадя. Ходя при гинеколог той пак вика, че съм наред. Изсрах я след тва на пърчета
![]()
Ако няма какво да правиш не го прави тук.Никой няма да впечатлиш с тези простотии дето ги пишеш.
П.П.Смени си дилара.
Ти си пичка. Разбери ме. Аз мисля като жена щот съм пеерас. Моля ти се!!! Кажи ми кво да правя?!?!? Отгоре на всичкото е го гаджето ми иска секс сега на вратата чака. Моля побързай!
оф някой няма ли да заключи темата и да го банне най накрая
И аз това се питам.Първоначално написано от VampirePrincess93
Вие сте болни омфг...
Ха ти ли го казваш?Не ме разсмивай.Първоначално написано от EbatMeVGuza
Ето ти един сайт който ще ти помогне
Link
\Първоначално написано от Ice_b0x
/
Мн сте лоши. Ще ме чукате всичките![]()