.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 180
    Супер фен Аватара на ThisIsMe

Стига с тази мода на ОГРОМНАТА ТОПИРАНА КОСА!

Не Ви ли писна на някои момичета да си правите ''5 метра'' обем на косите??? То е красиво да е леко топирано ,но на какво прилича това

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:N...886875.jpg&t=1

ами това?
    http://gal4.ineogen.ro/galleries/soc...930_00_600.jpg

http://i.actualno.com/club.bg/files/...26706ad39b.jpg

Ежедневно срещам момичета с подобен тип прически.И то в училище
    Каква изкривена представа за красота имат повечето днешни девойки.
    Защо просто не си направите една нормална красива прическа -по-естествена.
    Къса- http://hotnews.bg/uploads/tinymce/da..._kysa_kosa.jpg

Средна- http://www.venera.bg/images/hair.jpg

Дълга- http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:F...237nj1.jpg&t=1

Не е задължително да подражавате на някого.Най-малко на фолк ''певиците''.Просто правете прически,които смятате че наистина ви отиват ,за да не сте подигравани като момичетата които съм посочила най-горе.Косата е красива ,когато е жизнена,а когато я третирате топирайки я и пръскайки с толкова лак,просто не знаете колко вредно е всичко това за косата ви.Не се учудвайте ако след време тя има такъв вид- http://images.ibox.bg/2010/07/22/znd...ck/519x470.jpg .
    Знам,че си е ваша работа колко и как ще се топирате,но моето мнение е че многото обем стои грозно.Не целя да ви обидя,но защо след като всички целите да сте различни,си правите този обем ,типичен за чалгаджийките?
    Зная,че всеки има различна представа за красотата,но не смятам че
    прически от типа на ''гръмналия бойлер'' могат да се наречат красиви,защото както вече казах,не само че се изтощава косата,но и е грозно и предизвиква отвращение в някои случаи.Бъдете уникални,а не да си правите дадена прическа ,само защото тя е на мода.Важно е дали ви отива,а не дали е актуална.Така е и с дрехите.
    Това е моето мнение.Има ли хора тук,които мислят като мен?

Да не говорим за това ...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Сигурна съм, че 60% от форума ще са съгласни с теб.

Ама нали знаеш, че няма как да си наложиш мнението, че една тема няма да накара който и да било да престане да прави каквото си знае.

Това не е мода, а както ти каза "изкривена представа за красота". Както и маймуницата, на която се пише, както и безполезните "очила" на линийки, не знам как им се казва.

и мен много не ми харесват ама пък кои сте вие да ги съдите ?
    като им харесва да си ходят тъй
    ...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Fx1
    И аз това си мислех. Периодично се пръква няква дето се мисли за перфектна и решава да отваря дебати колко са тъпи/грозни/смешни кифлите и подобни, след като е повтаряно и преповтаряно и прави опити да "отваря очите" на хората.
    Гледай си у твойта паница, какво те бърка на кой на колко метра от главата му стърчи косата?

Град
    Пловдив
    Демокрация. Всеки с правата си. Отдавна не се отнасям грубо с косата си, стига ми топирането от бала, а то беше съвсем малко, 5 часа не мога да я среша после... Естествено рошавия стил си е мой. Така си ми е гот. Но в никакъв случай не нападам топираните мацки. Не съм най-разбиращата, това,че на мен не ми допада, нищо не значи.
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от tfk94
    и мен много не ми харесват ама пък кои сте вие да ги съдите ?
    като им харесва да си ходят тъй
    Излишно предупредих,че само изказвам мнение.Никого не съдя
    Казвам го за добро,не за да се правя на интересна ,готина или някоя перфектна.
    WaterLilly не съм перфектна и никога няма да бъда,просто защото перфектни хора няма.Перфектни са само куклите Барби,с които си играех ,като по-малка.Те са блестящи ,уникални и перфектни.Те никога няма да се набръчкат,косите им ще са вечно красиви и руси.Но ние хората не сме кукли и всеки си има недостатък,аз също.Но просто ми е странно как нормални момичета мислят тези прически за готини.Всеки си има вкус,ама от добър до лош има разлика А и как да не ми прави впечатление Днешните млади момичета (не всички) сами се правят грозни.Виждам ,че понятието ''естествена красота'' скоро съвсем ще загуби смисъл и ще се замени с
    ''Пайнер'' Как може фолк-певицата Андреа (например) да се превърне в идол на днешното поколение?Че ,с какво е тя нещо повече от нас?
    За това,че си показва силиконовия бюст,за това че се снима гола в списания???Нека вместо да се снима гола пред цяла България,извърши едно наистина добро дело,тогава и аз ще я поздравя!Всички те са еднакви.Вече не останаха жени от тях,които умеят да пеят добре и да радват публиката,та за това започнаха да показват и продават телата си,но за жалост и това няма да им помогне,защото падат още по-ниско.

Цитирай Първоначално написано от Fx1
    Ееее, защо си хвърлих някаква играчка микроскоп, която си вършеше работа, можеше да си видя моя косъм.

Иначе отчасти съм съгласан с теб-супер противно ми е да гледам такива кифличин, ама пък и ми е кеф да гледам как стават за смях. Има едон момиче, което си умирам да го видя с нормална коса и без грим. Лелеее.
    Но всеки си има глава на раменете, да си прави каквото ще.

Пфф, всеки да с ходи както си иска. Това , че на теб не ти харесва няма да промени момичетата да се топирват .. Друг въпрос, че половината не знаят как. Затова са и толкова смешни Има хора, на които не им отива .. Всеки с вкуса си. Спрете да съдите хората!

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от YourBlackDahlia
    Пфф, всеки да с ходи както си иска. Това , че на теб не ти харесва няма да промени момичетата да се топирват .. Друг въпрос, че половината не знаят как. Затова са и толкова смешни Има хора, на които не им отива .. Всеки с вкуса си. Спрете да съдите хората!
    Пффф....абе ти сляпа ли си ?
    Авторката никого не съди,а си изразява мнението на какъв език да ви се обясни ,че не можете да схванете целта на темата?
    И на мен ми е ужасно противно да съм заобиколена от оскубани кокошки.Дано се осъзнаят все някога ,иначе мъжете ще се принудят да станат гейове

Мега фен Аватара на lenito_sf
    искат да се правят на по- големи но и това да искат.. като си топираш косата, не значи, че си топираш и мозъка.. за жалост.
    Но не можеш да наливаш акъл, че е тъпо, грозно и т.н.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    На мен пък повечето топирани коси ми харесват и ако можех и аз щях да се топирам. Наистина, едно момиче с невероятно голям обем, може да има повече акъл в главата, от едно момиче без грам обем .. човек не бива да се съди по това как си прави косата, как се облича и т.н. Защо отвори нова тема? За да изкажеш мнение?! Мнения по въпроса има 100000 в още толкова теми, и там можеше да изкажеш мнение, а не да отваряш нова, поредна и безмислена тема.

Супер фен Аватара на Di
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на Di
    не се изказвай неподготвен,прасе

Голям фен
    Град
    София
    На тия топираните, аз им казвам: прости путки заспали.

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    На мен пък повечето топирани коси ми харесват и ако можех и аз щях да се топирам. Наистина, едно момиче с невероятно голям обем, може да има повече акъл в главата, от едно момиче без грам обем .. човек не бива да се съди по това как си прави косата, как се облича и т.н. Защо отвори нова тема? За да изкажеш мнение?! Мнения по въпроса има 100000 в още толкова теми, и там можеше да изкажеш мнение, а не да отваряш нова, поредна и безмислена тема.
    Ти май си от вторите .
    който търси - намира . ^^

И аз не харесвам огромните гнезда на главите на някои "барбита".. Но пък и не е хубаво да си без никакъв обем.. Обема трябва да си го има, но в умерен вид - http://photos-235.friendster.com/e1/...603990604l.jpg << това не е много умерено, но само това успях да намеря.. И без лак за коса пак може да се постибне обем.. Им много по-безвредни пяни с които не е нужно да се сресваш срещу косъм и да приличаш на баба яга, за да имаш достатъчно обем за една ежедневна мпическа..

Град
    Шумен
    тук пак снимките, които сте пуснали са съразмерни косите отзад и отпред.
    В моето училище ако дойдете ще се хванете за главите.
    Косата отгоре тупирана буквално към 20 см. над главата.Отгоре! но отзаде - косата залепена за главата, мазна и никакъв обем. на всичкото отгоре това което се тупира - русо. Другото кафяво.
    Другата се тупира на квадрат. Косата и има ъгли Всмисъл не знам дали си го предствавяте, ама косата отгоре тупирана на доста голяма повърхност (като масичка) и по краищата има ъгли и така косата се спуска надолу ..

danibebi ъ ъ ъ .. определено момиче, което не мисли за косата си и не осъзнава какво и причинява( а ако осъзнава не прави нищо по въпроса) няма как да има повече сиво вещество от нормалнокосите момичета.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Кой каквото иска да прави! И на мен са ми много антипатични тези индивиди, но нямам никакво право да им казвам какви да са!

Супер фен Аватара на Djuff
    Всеки за себе си.Нали те са смешните и грозните, не ти?Това си е тяхно решение те искат да се правят на маймуни.Всеки си решава как ще изглежда.Дали ще е като гъз дали ще има нормална коса дали ще е без коса...всеки си я прави както иска и разбира се, другите имат право да си изкажат мнението, но само толкова.Не може да кажеш 'стига с тия прически' само защото на теб не ти харесва.Нека да се правят както искат, гледай си твоята паница.
    Решили са, че е модерно правят се 13 годишни на 'какички' и си мислят, че са уникални.Всички искат да са различни и уникални, но това 'различие' и 'уникалност' ги прави едни и същи.

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Другата се тупира на квадрат. Косата и има ъгли Всмисъл не знам дали си го предствавяте, ама косата отгоре тупирана на доста голяма повърхност (като масичка) и по краищата има ъгли и така косата се спуска надолу ..
    Хаха, аз си го представям, щот и в нашето даскало има една такава квадратна коса И е една от най-надутите кифли в училището, веднъж се преби с 12-сантиметровите си токчета пред всички, хаха беше много забавно
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    и аз съм против .. няма значение от възрастта, виждала съм всякакви момичета/жени с "ОБЕМ" .... противно е чак ... ама няма да ги променим .. всеки си има "разбиране" (макар и изкривено в някои случаи) .. но както каза някой не можем да ги спрем да се правят както и на каквото/когото искат...

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Не ви ли омръзна да намирате някое качество в "кифли" като тези от снимките и да пускате тема за него...
    Май постоянно мислите за тези момичета, пишете теми за тях във почти всеки раздел.
    В Любов е темата "Расте ли броят на кифлите..." - ами ще расте като постоянно ги критикувате и обсъждате. Колкото повече пишете за тях по форумите и ги карате да се осъзнаят, толкова повече те ще продължават да са такива на принципа "На мен ми харесва и не ми пука какво мислят другите", защото мислят, че изглеждат красиви така. Нали знаете - ако забраните на някои нещо, той задължително го прави.
    В Училище и приятели имаше преди една тема "Облеклото на момичетата 13-16 години." И там започнахте с кифлите и гевреците. Защо никои по-голям не каза "Харесва ми, че много момичета се обличат цветно и хубаво, аз не мога да ходя така на работа вече", ами веднага коментарите бяха "Минипотници, къси поли, малолетни *****". Темата можеше да бъде хубава, ако не бяхте започнали да пускате снимки там, които между другото нямат нищ общо с раздела на темата, понеже момичетата бяха снимани във вкъщи или по улиците, не в училище.
    А и всъщност кифлите са много по-малко отколкото си мислите. Струват ви се повече, защото като видите момиче с топирана коса, 3 слоя фон дьо тен и други, веднага си мислите накъде отива младото поколение... А като видите нормално момиче нищо не ви прави впечатление.

Ако наистина искате хората да не са като тези, описани в тази тема, спрете да говорите и пишете за тях. "Убий глупака с мълчание". Те сами ще се усетят, че нещо не им е наред, след като нормалните момичета и момчета гледат ей така - - огромните им коси и ги взимат на майтап.

Авторката - кажи честно, какъв беше смисъла на тази тема. Всички знаем за тези индивиди все пак. И ако не искаш никой да съдиш, напиши това в някоя подходяща тема - има ги доста - вместо да правиш нова.

Спирам да коментирам тази тема, понеже колкото по-малко коментари, толкова по-малко теми.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Абе стига вече, бе! Някой преди мен беше казал , че във всеки раздел има поне по една тема отделени на тези момичета. ЕМИ СТИГА! Съвсем сериозно работата започва да ми намирисва на избиване на мега мощните комплекси. 'Щото те може да са смешни като ходят така, ама и вие не им отстъпвате с посточнното си мрънкане- каква косаааа, какво червилоооо, колко сантиметрови токчетаааааа... Ми майка му да *ба всеки както иска ще ходи бе какви сте вие, че да казвате "Момичета престанете с тея топирани коси." Ако искат голи ще тръгнат и пак ще им е през оная работа.Така им харесва => така ще си ходят. Тя ще се излага, на нея ще се смеят. Ама само мога да ви кажа, че и на вас много хора ви се смеят заради постоянното злобеене и мърморене.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си