- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стига с тази мода на ОГРОМНАТА ТОПИРАНА КОСА!
Не, не ми харесва. Безсмислена дискусия.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Наистина не си заслужава да се обръща внимание на тоя въпрос. Да ходят както си искат, няма да тръгна да поучавам никой как да изглежда добре - външният вид и последиците от него са си личен избор. Не може всички да сме прекрасни![]()
Вие пък веднага нападате и обиждате. Момичето не се налага,а се изказва и съветва. Пък и според мен е напълно права. Ставала съм свидетел когато група момчета се подиграват на две момичета заради топираните им коси и многото грим. Вярно,че всеки има право да изглежда както иска,но тя е права. Всички тея глупости толкова косата,че нищо чудно,ако тя им опада някой ден...![]()
Пс: пък и на всяка тема има някой,който все ще обижда или заяжда.Нали за това е форумът,да си изразяваме мнението...
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Ооо боже пак тея кифли..Оставете ги намира де... и четох, четох - така и не видях смисъла на темата?!
Вие пък веднага нападате и обиждате. Момичето не се налага,а се изказва и съветва. Пък и според мен е напълно права. Ставала съм свидетел когато група момчета се подиграват на две момичета заради топираните им коси и многото грим. Вярно,че всеки има право да изглежда както иска,но тя е права. Всички тея глупости толкова косата,че нищо чудно,ако тя им опада някой ден...![]()
Пс: пък и на всяка тема има някой,който все ще обижда или заяжда.Нали за това е форумът,да си изразяваме мнението...
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Не съм чела коментарите,но съм убедена,че 70% от хората ще се съгласят с тебе,но това не означава,че това,което говориме тука е реалността.Всеки е наясно,че `кифлите` с `гръмналите бойлери` принципно най-много се лансират и най-много момчета им тичат след гъза.Факт.Ставала съм свидетел как момиче с обикновена,скромна прическа като тези,които си посочила е обиждано,че не се поддържа,а мацка с огромна коса е смятана за най-готиното нещо на света.![]()
На мен лично ми харесва топирана коса,но в рамките на нормалното.Аз също се топирам,но никога не съм изглеждала като тези на снимките.![]()
И още нещо-убедена съм,че темата е направена от комплексарщина.Нищо лично.
![]()
Fashion is my passion.
^
^
^ Горните сники приличат на кокер шпаньори, които са се ударили в няоя стена и главата им е станала плоска.![]()
П.П. Да поясня за хората, които смятат, че нападаме авторката - всъщност се радвам, че тя е една от "нас" - момичетата, които никога няма да станат кифли и намират такива за смешни.Но - както казах - можеше да постне това в някоя подходяща тема (има ги много такива), вместо да прави нова.
Леле като видя тия селски вафли на нечия "коса" и ми иде да им излея една кофа вода на главата.Първоначално написано от bonbonche005
Не знам за вас но на мен косите на момичетата на тези снимки ми харесват... Сега смешно е някакъв гаден огромен свръх хипер голям обем ама пък сплескани ли да ходят..Първоначално написано от yozii
Съгласна.Първоначално написано от diksi
Не че ми пука особено кой как ходи, ама си се забавлявам със снимките, ето още една.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5318367_n.jpg
Хахах, евала.Първоначално написано от bebe7o
К'вото искат да си правят, ако си мислите, че тема ше ги спрее ...
Оставете ги момичетата, щото и вие ставате трипер пъти по-смешни, като постоянно ги коментирате.И някой би ли ми обяснил, кво разбирате под думата ''кифла'' ...? Щото съм забелязала да наричат нормално изглеждащи момичета, с нормално държание "кифли" ... аре пийс \/ .
Аз пък никога не съм си правила нищо с косата освен да я къдря..еми извинявайте ама кво е тва '' Сплескани ли да ходят'' еми има си специални продукти,а не да си късат косите,но наистина тяхна си е косата.
Want you to make me feel like I’m the only girl in the world
Like I’m the only one that you’ll ever love
Like I’m the only one who knows your heart(music)
АЗ ПРЕДЛАГАМ НА КОГОТО ТЕМАТА НЕ МУ ХАРЕСВА ДА НЕ ПИШЕ!!!!
Искам да отбележа и че всекидневното изправяне също е вредно и заедно с тупиране тип самосвал се получава една пернишка трагедия...
Освен това, тоя вид кифли не целят да са КРАСИВИ, а СЕКСИ. Някои от тях много добре знаят, че това е грозно, но са толкова отчаяни, че правят всичко за да съблазнят некой пич без мозък, но с ланец.
ПП: Снимката горе, къдравата, УЖАСНО МНОГО МЕ КЕФИ!!!
А КОЯ си ти да казваш с ква прическа да ходим?
Топираната коса изглежда мн по хубаво от НЕтопирана :P
просто има някои като теб дето завиждат че немогат да имат ..и тръгват да обиждат останалите![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Точно тая форма дето косата се получава като 'квадрат' е най хубавата и в тва се състои топиеането :PПървоначално написано от bebchoOoOoOo
като не ви харесва не пишете и обиждайте![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
...най-доброто решение
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Първоначално написано от bebe7o
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
И на мен не ми харесват тези така да се каже прически и най-вече топирана коса , вафлички в корените и вдигнато назад кифленско бритонче , което също е топирано , но всеки има собствен вкус и глава на раменете и решава как да ходи по улиците .
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
и аз не харесвам чак такъв обем но всеки прави каквото си иска нали.. ?бас държа че половината момичета които са писали тук се правят точно така ...!!! защото едно 60% от тийновете 13-18 че и нагоре по-големите си правят така косите ......
![]()
epic failПървоначално написано от xKiFlA
защо да не може да има топирана коса, бре?![]()
ръце ли няма, или гребен?
ай трай.
кифла ..
ПП: момче ви го каза как е най - добре ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
На мен ми харесва лекият обем .. но тези на снимките определено не знаят кога да спрат с топирането ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_