.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 180
    Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Наистина, едно момиче с невероятно голям обем, може да има повече акъл в главата, от едно момиче без грам обем ..

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Не, не ми харесва. Безсмислена дискусия.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Наистина не си заслужава да се обръща внимание на тоя въпрос. Да ходят както си искат, няма да тръгна да поучавам никой как да изглежда добре - външният вид и последиците от него са си личен избор. Не може всички да сме прекрасни

Вие пък веднага нападате и обиждате. Момичето не се налага,а се изказва и съветва. Пък и според мен е напълно права. Ставала съм свидетел когато група момчета се подиграват на две момичета заради топираните им коси и многото грим. Вярно,че всеки има право да изглежда както иска,но тя е права. Всички тея глупости толкова косата,че нищо чудно,ако тя им опада някой ден...

Пс: пък и на всяка тема има някой,който все ще обижда или заяжда.Нали за това е форумът,да си изразяваме мнението...
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Супер фен Аватара на diksi
    Ооо боже пак тея кифли..Оставете ги намира де... и четох, четох - така и не видях смисъла на темата?!

Вие пък веднага нападате и обиждате. Момичето не се налага,а се изказва и съветва. Пък и според мен е напълно права. Ставала съм свидетел когато група момчета се подиграват на две момичета заради топираните им коси и многото грим. Вярно,че всеки има право да изглежда както иска,но тя е права. Всички тея глупости толкова косата,че нищо чудно,ако тя им опада някой ден...

Пс: пък и на всяка тема има някой,който все ще обижда или заяжда.Нали за това е форумът,да си изразяваме мнението...
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Не съм чела коментарите,но съм убедена,че 70% от хората ще се съгласят с тебе,но това не означава,че това,което говориме тука е реалността.Всеки е наясно,че `кифлите` с `гръмналите бойлери` принципно най-много се лансират и най-много момчета им тичат след гъза.Факт.Ставала съм свидетел как момиче с обикновена,скромна прическа като тези,които си посочила е обиждано,че не се поддържа,а мацка с огромна коса е смятана за най-готиното нещо на света.
    На мен лично ми харесва топирана коса,но в рамките на нормалното.Аз също се топирам,но никога не съм изглеждала като тези на снимките.
    И още нещо-убедена съм,че темата е направена от комплексарщина.Нищо лично.
    Fashion is my passion.

^
    ^
    ^ Горните сники приличат на кокер шпаньори, които са се ударили в няоя стена и главата им е станала плоска.

П.П. Да поясня за хората, които смятат, че нападаме авторката - всъщност се радвам, че тя е една от "нас" - момичетата, които никога няма да станат кифли и намират такива за смешни. Но - както казах - можеше да постне това в някоя подходяща тема (има ги много такива), вместо да прави нова.

Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    http://prikachi.com/images/626/2519626H.jpg
    http://prikachi.com/images/628/2519628G.jpg
    Леле като видя тия селски вафли на нечия "коса" и ми иде да им излея една кофа вода на главата.

Супер фен Аватара на diksi
    Цитирай Първоначално написано от yozii
    http://prikachi.com/images/725/2519725D.jpg

http://prikachi.com/images/812/2519812L.jpg
    Не знам за вас но на мен косите на момичетата на тези снимки ми харесват... Сега смешно е някакъв гаден огромен свръх хипер голям обем ама пък сплескани ли да ходят..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от diksi
    Цитирай Първоначално написано от yozii
    http://prikachi.com/images/725/2519725D.jpg

http://prikachi.com/images/812/2519812L.jpg
    Не знам за вас но на мен косите на момичетата на тези снимки ми харесват... Сега смешно е някакъв гаден огромен свръх хипер голям обем ама пък сплескани ли да ходят..
    Съгласна.

Не че ми пука особено кой как ходи, ама си се забавлявам със снимките, ето още една.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5318367_n.jpg

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Абе стига вече, бе! Някой преди мен беше казал , че във всеки раздел има поне по една тема отделени на тези момичета. ЕМИ СТИГА! Съвсем сериозно работата започва да ми намирисва на избиване на мега мощните комплекси. 'Щото те може да са смешни като ходят така, ама и вие не им отстъпвате с посточнното си мрънкане- каква косаааа, какво червилоооо, колко сантиметрови токчетаааааа... Ми майка му да *ба всеки както иска ще ходи бе какви сте вие, че да казвате "Момичета престанете с тея топирани коси." Ако искат голи ще тръгнат и пак ще им е през оная работа.Така им харесва => така ще си ходят. Тя ще се излага, на нея ще се смеят. Ама само мога да ви кажа, че и на вас много хора ви се смеят заради постоянното злобеене и мърморене.
    Хахах, евала. К'вото искат да си правят, ако си мислите, че тема ше ги спрее ... Оставете ги момичетата, щото и вие ставате трипер пъти по-смешни, като постоянно ги коментирате.И някой би ли ми обяснил, кво разбирате под думата ''кифла'' ...? Щото съм забелязала да наричат нормално изглеждащи момичета, с нормално държание "кифли" ... аре пийс \/ .

Аз пък никога не съм си правила нищо с косата освен да я къдря..еми извинявайте ама кво е тва '' Сплескани ли да ходят'' еми има си специални продукти,а не да си късат косите,но наистина тяхна си е косата.
    Want you to make me feel like I’m the only girl in the world
    Like I’m the only one that you’ll ever love
    Like I’m the only one who knows your heart(music)

АЗ ПРЕДЛАГАМ НА КОГОТО ТЕМАТА НЕ МУ ХАРЕСВА ДА НЕ ПИШЕ!!!!
    Искам да отбележа и че всекидневното изправяне също е вредно и заедно с тупиране тип самосвал се получава една пернишка трагедия...
    Освен това, тоя вид кифли не целят да са КРАСИВИ, а СЕКСИ. Някои от тях много добре знаят, че това е грозно, но са толкова отчаяни, че правят всичко за да съблазнят некой пич без мозък, но с ланец.

ПП: Снимката горе, къдравата, УЖАСНО МНОГО МЕ КЕФИ!!!

Град
    Плевен
    А КОЯ си ти да казваш с ква прическа да ходим?
    Топираната коса изглежда мн по хубаво от НЕтопирана :P
    просто има някои като теб дето завиждат че немогат да имат ..и тръгват да обиждат останалите

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Другата се тупира на квадрат. Косата и има ъгли Всмисъл не знам дали си го предствавяте, ама косата отгоре тупирана на доста голяма повърхност (като масичка) и по краищата има ъгли и така косата се спуска надолу ..
    Хаха, аз си го представям, щот и в нашето даскало има една такава квадратна коса И е една от най-надутите кифли в училището, веднъж се преби с 12-сантиметровите си токчета пред всички, хаха беше много забавно
    Точно тая форма дето косата се получава като 'квадрат' е най хубавата и в тва се състои топиеането :P
    като не ви харесва не пишете и обиждайте

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

...най-доброто решение

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Супер фен Аватара на fuckme
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Абе стига вече, бе! Някой преди мен беше казал , че във всеки раздел има поне по една тема отделени на тези момичета. ЕМИ СТИГА! Съвсем сериозно работата започва да ми намирисва на избиване на мега мощните комплекси. 'Щото те може да са смешни като ходят така, ама и вие не им отстъпвате с посточнното си мрънкане- каква косаааа, какво червилоооо, колко сантиметрови токчетаааааа... Ми майка му да *ба всеки както иска ще ходи бе какви сте вие, че да казвате "Момичета престанете с тея топирани коси." Ако искат голи ще тръгнат и пак ще им е през оная работа.Така им харесва => така ще си ходят. Тя ще се излага, на нея ще се смеят. Ама само мога да ви кажа, че и на вас много хора ви се смеят заради постоянното злобеене и мърморене.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

И на мен не ми харесват тези така да се каже прически и най-вече топирана коса , вафлички в корените и вдигнато назад кифленско бритонче , което също е топирано , но всеки има собствен вкус и глава на раменете и решава как да ходи по улиците .
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

и аз не харесвам чак такъв обем но всеки прави каквото си иска нали.. ? бас държа че половината момичета които са писали тук се правят точно така ...!!! защото едно 60% от тийновете 13-18 че и нагоре по-големите си правят така косите ......

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    А КОЯ си ти да казваш с ква прическа да ходим?
    Топираната коса изглежда мн по хубаво от НЕтопирана :P
    просто има някои като теб дето завиждат че немогат да имат ..и тръгват да обиждат останалите
    epic fail
    защо да не може да има топирана коса, бре?
    ръце ли няма, или гребен?
    ай трай.
    кифла ..

ПП: момче ви го каза как е най - добре ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мега фен Аватара на Hilary_
    На мен ми харесва лекият обем .. но тези на снимките определено не знаят кога да спрат с топирането ..

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    На мен ми харесва лекият обем .. но тези на снимките определено не знаят кога да спрат с топирането ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си