- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стига с тази мода на ОГРОМНАТА ТОПИРАНА КОСА!
и кифла да съм със сигурност съм по харесвана от такива като вас а вие завиждате най вечеПървоначално написано от gabi7u
всеки може да си прави каквато прическа иска
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
И за кое точно да ти завиждаме бе момиче?Първоначално написано от xKiFlA
За това,че се правиш грозна ,имайки се за мис Вселена или за това,че нямаш мозък,а имаш незаслужено самочувствие?
Явно ти си точен пример за цялата тема ,която пуснах.
Правиш 5 метровия обем, 1 тон грим,лещи,изкуствената коса или удълженията,късата пола и разголеното деколте,и не на последно място ''прословутата'' физиономия на нацупените устни-дък фейс хоп снимката в огледалото.![]()
![]()
Това ли ти е красотата,затова ли си харесвана?
Е,ще ти кажа,че си много заблудена,защото не си нищо по-различно от всяка друга кифла.Ако някое момче се загледа по теб,няма да е заради естествената и морална красота ,а заради това че си си изкарала на показ задника или гърдите и иска да спи с теб.Помисли малко върху това:
Когато ти подарят подарък,той е опакован и на теб ти е страшно любопитно да разбереш какво има вътре и изгаряш от нетърпение да го овротиш,но ако ти подарят ейтака просто един парфюм,ти ще му се зарадваш,но няма да ти е така интересен,както да разбереш какво се крие в опакования подарък.Не зная дали схващаш какво казвам?
Имам предвид,че скромното момиче ,това което не показва прелестите си е загадка и предизвиква интерес,а мъжете точно това търсят.Това ,което е на показ ти вече си го видял и не ти е интересно.Така че не се надявай поведението на ''кифла''да те спаси.Не подражавам на такъв тип поведение,просто защото не става дума само за прическата.Външният вид има значение.Един човек по външния вид се познава ;
Моля,темата да се направи важна!![]()
Мнението ми е ,като на авторката,права е писна ми да срещам клоуни в училище,да ходят в цирка!!!!![]()
Наистина има някои уникално ужасни случаи и момичетата си ходят нон стоп с огромна кошница на главата. Винаги съм мразела вафличките в корените, но ако са добре прикрити не ми пречат толкова. Вие обаче вече малко прекалявате. По-добре ли е примерно едно момиче да си ходи със слепнала за скалпа коса, вместо да я тупира леко за по-добър вид? Не мисля. Аз лично си признавам без бойче също съм си я топирала, когато има лош ден или за парти примерно, но съм доста далеч от "кифла" - етикетът, който лепнахте тук.
Така че моя съвет е да се гледате вашия външен вид и да оставите всеки да изглежа както поиска...поне до следващата такава тема![]()
каква съм аз?Първоначално написано от xKiFlA
познаваш ли ме за да кажеш, че си по - харесвана?
разбира се, да - Завиждам ти. Завиждам, че няма да имаш коса след година-две.
Аз виждам, че си куха и с такива се спори най - трудно ..
Затова няма да споря мхм ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
а що ми триеш тогава постовете беПървоначално написано от gabi7u
![]()
и да..не си повече от мен нито можеш :P
айде
xKiFlA-
тва е завист и няма повече да спора. пък и момичетата си завиждаме няма значение дали сме обикновенни или кифли или квито да саПървоначално написано от ThisIsMe
като неискаш да си праиш така косата и да се обличаш..не го прави. неможе да забраняваш на никой как да ходи
ако толкова искаш да им го кажеш кажи им го лично в у-ще например ама те е страх
най мн бой da си изкараш :P
xKiFlA-
Ма мила тя ти го каза в лицето.. ТЪПА ЛИ СИ ..ДАААААА! ПОВЕЧЕ ОТ ТЪПА! никой не завижда,просто сте ужасно смешни не разбираш ли ?! нямам за цел да обиждам хората но не се сдържах,просто тая тема ми е болно място..аз не завиждам,напротив съжелявам ги и искренно съчуствам на някой от ''модерните'' момичета с къси полички, деколтета,опърпаната изрусена коса на вафли в мазните корени,20 см ток и ''марков'' гланц от левчето.![]()
как няма като умираш от ядПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
гледаш другите вместо да гледаш тебе![]()
яд те е че са харесвани
да тва ви е яд всички :P
и аз завиждам някои път на други..и не ме е срам и признавам.за разлика от вас![]()
xKiFlA-
neeDaBosS така е![]()
xKiFlA - няма да споря повече с теб,явно още не си достатъчно зряла ,за да разбереш думите ми,а и с прости хора няма да се разправям повече ,защото такива като теб нямат управия и са много под нивото ми.Опитах се да отворя очите на една ''кифла'',но явно както глупакът си остава глупак,така и ''кифлата'' си остава ''кифла''БТВ ти си една достойна кифла!![]()
Всичко хубаво !Аааа и по-леко с токчетата,че не всяка кифла умее да върви с токчета
![]()
БТВ тва за завистта ме уби![]()
Знаем,че ти се иска да ти завиждаме,но кой би завидял на една смешница?
Моля те не си придавай такава важност!Не ти отива!
Малко безсмислена тема ми се струва![]()
Който иска да се топира - нека го прави, НО умерено и равномерно ;D
P.S. И на мен не ми харесват тези с 10 см обем и квадратна коса ... но нали на тях се смеят ... не на вас![]()
@xKiFlA
дай снимка да те видиме дали верно си чаааак толкова точенаШото много говориш - OK няма лошо ако си П$Ч$А, ама ако си няква гадна и говориш толкова много
![]()
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Да,но по този начин посрамват женския пол.Мъжете ще се правят на гъзари,а сред жените не останаха истински дами?Знам,че колкото и да ми се иска да е обратното,кифли и курви винаги ще има.Просто ми е жал ,че момичетата и жените днес пренебрегват естествената красота.Това е!Първоначално написано от mecheeeee
Според мен посрамват само себе сиА по този начин ние другите изглеждамe по-добре
а и нали знаеш , че мъжете са с к**ви врeмeнно , колкото да ги минат ... и никой умен няма да си хване някоя такава за сериозна връзка , защото знае че няма да е само с него
ии може ли някой да ми даде определение за "кифла"![]()
Първоначално написано от mecheeeee
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
начина по коийто пишеш доказва тва което пишаПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
xKiFlA-
petersl55 не си съгласен ли ?!![]()
Първоначално написано от petersl55
Shit GOD!Първоначално написано от xKiFlA
по-тъпа няма на къде.
Затова ли ти трия постовете?
ми няма цитирам километрови постове, че и тъпи я!
+Обзалагам се, че си някое пъпчиво, дебело и дебилно хлапе, което си няма работа и избива комплекси ..
Искам снимка. И искам я истинска!
щото ще разбера дали е твоя. Има начин и аз го знам..
аз лично .. ми не ти завиждам, не. И капка даже.
Имам си сериозен приятел, прекрасни нетопирани приятели И мъжко внимание дори в излишък. ..
и да .. разбираш ли - От теб съм повече.
Като личност- морално извисена, с недеградирало мислене.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Първоначално написано от ThisIsMe
Е, това изказване.. просто беше мега глупаво. Значиииии по вашата НЕУСПОРИМА логика, всичко живо, което има топирана коса е сраааааам и позор за женския пол. Аааааа и да не забравя!!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всяка една с топирана коса трябва да носи къса пола, 20 санта ток и деколте до пъпа.ВЕЛИКИ СТЕ!!! Официално мога да съобщя, че в скоро време по-ограничени постове не бях чела. Ми случайно да ви е минавало през мозъчето, че не всички са такива? Че като си с топирана коса не означава, че си с къса пола или деколте?? Ама 'що ли питам... То просто е нещо като тенденция напоследък всички хора да се слагат под общ знаменател. А на всичкото отгоре мога да ти кажа, че съм виждала момичета, които не са топирани, гримирани и т.н., които МНОГО повече посрамват женския пол. Едва ли някой ще прочете какво съм написала, и едва ли някой би поразсъждавал върху него и все пак.. Всеки с мнението си.
ПП: За да не кажете, че аз съм една от тея "кифли" , заради това което съм написала, във форума съм пускала мои снимки.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
завиждам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wtfff на кое да ти завиждам бе моме?! на простотията ли... слез на земята
![]()
Първоначално написано от neeDaBosS
На мен ли говориш?
![]()
Абе ти тъпа ли си или ДА?Първоначално написано от bebe7o
![]()
Кой ти говори само за обема ?
Имам предвид и съм посочила цялата комбинация - къса пола,отворено деколте,1тон грим,+топираната коса,високия ток и нацупените устни-това е смешно и за мен посрамва женския пол.
Никой не казва,че само като си топираш косата или само като сложиш токчета си кифла?ООо Боже...хорската простотия няма граници.
Сеедно тези които си носят високи обувки са срам за женския пол??Ти нормална ли си изобщо?
Такава пък тъпота бива ли?
КАТО НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО КАЗВАМ НЕ ДАВАЙ ГРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ БЕ МОМЕ!Смешна си!
Първоначално написано от ThisIsMe
Yessssss, ето я първатаааа![]()
![]()
Айдееее нямам търпение да видя просто още колко ще кажат, че съм тъпа смешна и прочие.
Аз съм смешна???
![]()
![]()
ХАХАХА СМЯХ В ЗАЛАТА!!!
Ти пускаш тема , избиваш си всичките комплекси, определяш коя била срам за женския пол, коя не... и после АЗ съм смешна?
Да.. добре.. моята простотия граници няма.
Признавам набързо прочетах поста и останах с погрешно впечатление. Тука признавам избързах. Moя грешка. Обаче като цяло мнението, че сте ограничени си остава.
![]()
![]()
говорех на кифлата не на теб
Първоначално написано от neeDaBosS
Ок.![]()
![]()