- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стига с тази мода на ОГРОМНАТА ТОПИРАНА КОСА!
и все пак не сме ограничените ние..не говоря само за високите токове,ноо..има ли смисъл да споря?!
хахахха това е илюзия, породена от обема на прическатаПървоначално написано от danibebi
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ХАХА![]()
Хора , не разбрахте ли , че винаги ще има различни мнения.
Разни хора , разни идеали!![]()
Всеки има глава на раменете си , всеки има право на избор , всеки има право да ходи както си пожелае.
Който иска да си ходи с 5 метра топирани коси и с 5 сантиметра пола. Живеем в страна , в която всеки е свободен да прави избора си. Ми те така са си избрали , така да си живеят. След време ще съжелават , но .. те ще са си виновни.
За топирането на косата - нямам против , но да е умерено и да е добре направено. НЕ като тези бустански плашила от снимките.![]()
За грима - същото като косата.![]()
Дрехите и обувките няма да коментирам - който иска да ходи като магистрална лелка , който както иска да ходи.
Аз , която съм на 14 не бих тръгнала с 12 сантиметра токове. Ако бях поне на 16 - да. Но аз лично не смятам , че на 14 години трябва да се носят толкова високи обувки.
А пък на xKiFlA изобщо не и обръщайте внимание. Кой знае какво затворено и комплексирано момиче е. Това самочувствие съм почти сигурна , че е само във форума. Не и обръщайте внимание , защото тя търси точно това - внимание , иска да се покаже..
Тази тема се превърна в кокошарник.![]()
Първоначално написано от gabi7u
![]()
![]()
и аз мн неща искам ама няма
и не. не съм никва такава точно обратното съм не си нищо сравнение с мен щом искаш си излагай снимки в форума..мойте са в сайтове и изчезвай от главата ми и не ме наричай дебилна щото тва си ти! айде
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
понеже не си дебилна пусни снимка,но май нямаш смелост![]()
на мен дума неможе да кажеш :PПървоначално написано от neeDaBosS
завиждаш .ходи с лепнала коса и не се занимавай с мен
срам е да пиша аз с такива като вас..даже нз що пиша![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
да ви имам разбиранията за красиво![]()
тцтцт... скоро видях едно момиче,отгоре гледаш косата и супер обемна,гъста (ест. беше топирана) а надолу висяха няколко кичура косанямате си и представа колко смешно изглежда отстрани.хора стегнете се и спрете да си правите главите двойни с тези коси
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
не искам и да ти казвам,с такива въшки като теб трудно се оправят хората..айде отивай да гледаш том и джери и не се занимавай с насПървоначално написано от xKiFlA
Аз съм съгласна с авторката на темата,но всеки си има вкус.![]()
НА МЕН ПЪК МНОГО МИ ХАРЕСВА ИЗПРАВЕНА С ОБЕМ КОСА( е стига да нее прекалено де ;д)
И вярно смешни са ми тези,но си мълча все пак си е за тях![]()
На мен ми харесва да си правя така косата с обем , но доста рядко , защото понякога ме мързи да я правя ..![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Въпрос на вкус.
Аз не ги харесвам.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Както кажеш кифлоооПървоначално написано от xAddicteDx
БТВ: и аз те обичам![]()
стига си повтаряла ,че ме обичаш ,казах че и аз те обичам..Опа забравих ,че кифлитее са тъпи и не разбиратПървоначално написано от xAddicteDx
![]()
Първоначално написано от xAddicteDx
Добре бе госпожичке,ходи си както искаш,ако щеш гола тръгни!
Кой какво ти казва специално на тебе?
Става въпрос за огромните коси или за поведението и облеклото на ''кифла''
Ако ти се чувстваш такава и се обиждаш и те е яд ,че във форума се гаврят на такива ,като теб никой не ти е виновен!
Коментарът ти е напълно неуместен.Аргументирай се поне по цивилизован начин без да използваш селяндурските изрази от махалата!
Хайде вече стига!Ако имате мнение по темата ,го изразявайте правилно и ясно,кифладжийските истории -другаде!Хайде със здраве!
ооо да .. МНОГО топираните коси изглеждат ужасно , още по-ужасно е, че лепват и оня duckface винаги ..
Поредната анти тема![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Глава като телевизор.. няма нужда, явно просто това е модерно..Моята работа е такава, че от време на време, слушам изповедите на днешната младеж.И искам да ви кажа, че външния вид не е най-големия проблем....Начина на мислене на повечето от тях, незаинтересованите родители и понякога учители, които са си вдигнали ръцете от тях.Изривена предтава за това кое е правилно и неправилно.Но разбира се има изключения.Мое лично мнение, не ангажиращо никой.
Пфф поредната банална тема..![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Пфф.. вие сте банални с отвратителната визия и деградиралото поведение ,което показвате!Явно се обиждаш и затова отговаряш по този начин на темата!Като си кифла,кажи кифла съм и толкова.Форумът е точно затова,авторката си е изразила мнението.Ако ще изразяваш и ти мнение го направи,ако ли не,няма нужда от спам!Първоначално написано от JustUnforgivable