.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 180
    Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    Нищо не можете да промените Като им харесва така - така ще си ходят, няма просто заради някой, на който не му харесва да спрат

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    Аре млъквай е, кой както иска ще си ходи.
    +

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от bonbon4e_to

Добре бе госпожичке,ходи си както искаш,ако щеш гола тръгни!
    Кой какво ти казва специално на тебе?
    Става въпрос за огромните коси или за поведението и облеклото на ''кифла''
    Ако ти се чувстваш такава и се обиждаш и те е яд ,че във форума се гаврят на такива ,като теб никой не ти е виновен!
    Коментарът ти е напълно неуместен.Аргументирай се поне по цивилизован начин без да използваш селяндурските изрази от махалата!
    Хайде вече стига!Ако имате мнение по темата ,го изразявайте правилно и ясно,кифладжийските истории -другаде!Хайде със здраве!
    Приеми че топираната коса изглежда ПО-добре от обикновенната права и залепнала коса + обикновенните ви дрешки
    тва вашето е селското !

xKiFlA
    -

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA

Ако ти се чувстваш такава и се обиждаш и те е яд ,че във форума се гаврят на такива ,като теб никой не ти е виновен!
    Коментарът ти е напълно неуместен.Аргументирай се поне по цивилизован начин без да използваш селяндурските изрази от махалата!
    Хайде вече стига!Ако имате мнение по темата ,го изразявайте правилно и ясно,кифладжийските истории -другаде!Хайде със здраве!
    Приеми че топираната коса изглежда ПО-добре от обикновенната права и залепнала коса + обикновенните ви дрешки
    тва вашето е селското !
    о кифло това че нормалните момичета не се обличат като чалга принцеси не ги прави селянки точно обратното ти и всички други от твоята партия трябва да се сложите в графата селянки. ПИСНАЛО МИ Е ДА ГЛЕДАМ МОМИЧЕТА НА ПО 14-15 КОЙТО ИЗГЛЕЖДАТ 30 ГОДИШНИ! Ае усъзнайте се това е детството ви и какво като станете на 30 ще мязате на 50 и ще искате да сте на 15 и това че твоята коса е залепена за главата ти не означава че при всички е така нормално е като не си миееш косата да залепва за скалпа ти не е задължително да си правиш косата като кошер че да те забележат

Град
    Шумен
    Мила ми кифло ..
    я кажи кое е по - селско
    Обикновенно облечени момичета с чаровно излъчване, сресана и измита коса ..

или курвенце като това ...

+ Обоснование.
    Ако няма такова се признаваш за Безмозъчно Дебилче и напускаш спора с наведена глава.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Фен
    Град
    Бургас

тва вашето е селското !
    Ха-хах Ето каква е истината.Ако ти беше наистина хубава и се харесваше такава каквато си,нямаше да си правиш обем и да висиш денонощтно пред огледалото Явно косата ти е в мееега лошо състояние щом така настоятелно подкрепяш кифлите ИИИ щом така и не се усмели да пуснеш твоя снимка-ясна е работата И все пак наистина тези момичета изглеждат ужасно състарени,някак всичко детско у тях е изчезнало,нямат нито чар,нито онази красива естествена усмивка,от целият този грим не могат даже да се усмихнат от страх да не им паднат лицата или да не им изскочат лещите.Пълен ужас!Такива сте много зле,честно!

Хубава тема!НЕ зная дали нещо ще се промени,но истината е такава.Много е грозно с такава огромна коса,тъпи чалгарки!

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    искат да се правят на по- големи но и това да искат.. като си топираш косата, не значи, че си топираш и мозъка.. за жалост.
    Но не можеш да наливаш акъл, че е тъпо, грозно и т.н.
    +

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И за мен е грозно. Ако момичето има тънка коса и няма обем нека се топира, но малко, а не да е като кошница в главата.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Мила ми кифло ..
    я кажи кое е по - селско
    Обикновенно облечени момичета с чаровно излъчване, сресана и измита коса ..

+ Обоснование.
    Ако няма такова се признаваш за Безмозъчно Дебилче и напускаш спора с наведена глава.
    ми кво да кажа...харесват ми и двата типа (поне тея на снимките ) дето си пуснала. а последната как така я наричаш курва .. без да я познаваш? или от прическата зависи дали си такава ?

xKiFlA
    -

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    И аз съм против кошерите,дето баниците си ги разхождат на главите и се надявам модата им да мине(ако не е минала още).Най-лошото е,че си съсипват косите.Ясно е,че за някой по-специален случай не пречи косата ти да изглежда малко по-различно и по - интересно
    Например
    http://slideshow.ivillage.com/laurenbighair.jpg
    http://www.healthandbeauty.net.au/im...ary-duff11.jpg
    Но не повече от това,иначе изглежда селско и неестествено.Много повече ми харесват момичета с нормална,не сплескана коса.Много добри примери са

^ аватара на hotxxmess и този на Rebirthing
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Хора, успокойте се малко ! И на мен не ми харесва огромната топирана коса ама кво да направя. Нали не се смеят на мен? Нали аз изглеждам прилично? За какъв чеп ми е да гледам в чуждата паница? Момичета, оставете "кифлите" както ги наричате (изключително тъпо бтв) и си гледайте своя живот. Няма смисъл да се вспускате в бурни спорове. Нали не се смеят на вас? А към вас топираните "кифли" много сте далеч от истината за завиждането. Убедена съм, че след 1-2 годинки ще ви дойде акъла в главата и ще се смеете сами на себе си ! Стига сте се поставяли един над друг в този форум. Винаги някой иска да е повече от другите. Това е просто сайт, просто тема..

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u

ми кво да кажа...харесват ми и двата типа (поне тея на снимките ) дето си пуснала. а последната как така я наричаш к***а .. без да я познаваш? или от прическата зависи дали си такава ?
    Просто не мога да си представя Точно това момиче да не е такава.
    Вижда се.
    айде
    -You, obviously. *smile*
    _________

Супер фен Аватара на Di
    нормално едни вафли в корените и толкова,другото вече е прекалено
    не се изказвай неподготвен,прасе

О, уоу, какво самочувствие наблюдаваме тук! Какво избиване на копмплекси, каква злоба! Както някой по-горе беше казал - чист кокошарник.
    Иха.
    А по темата - кога ще ви дойде гениааалната идея, че всеки си има глава и коса върху нея, и може да си прави с тях каквото си иска!
    А, междо другото, познавам момичета, които си топират косата (е, не като тази на снимката по-горе, там нямам думи) , и са отличнички и прекрасни хора! Така се харесват - така си я носят. Защо винаги полагането на грижи за външния вид трябва да е изблик на самовлюбеност и желание да се харесаш? Говорим за грижи в граници.
    Друг е въпроса, че тук не видях момиче, което да е ЗА топираната коса и да се защитава като нещо различно от чиста кифла.
    Хора, и да ги учим, и да им обясняваме, и да им го набиваме в главите, приемете,че битката е загубена и само става едно смешно женско меле.
    Ключ?

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Vannesa
    .
    Ключ?

добре бе, мамка му!
    Това е форум.
    Защо винаги трябва да се иска да се заключат теми, по които има доста какво да се изпише и по които има различни мнения.
    Просто си кажи каквото имаш да казваш и толкова.
    Ако модератор заключи темата съм съгласна, но това да ми се прайте на важни и да раздавате въображаеми ключове...бре!
    Щом темата стои ние можем да спорим докато не я заключат.
    -You, obviously. *smile*
    _________

И дай като е форум, свобота на словото и етц, да го напълваме с такива теми, при които накрая едни раздават съвети, други се обиждат, трети...
    Нали не мислиш, че ще промениш нещо като декламираш такива лекции? Момичетата, които се уважават, си знаят как да се носят, другите - по техния си начин, и това е. Кофти не кофти - не можеш да промениш мисленето на половин БГ с теми във форум, ако толкова си се загрижила - има си други начини.
    В края на краищата всички стават смешни
    Нищо лично.

Хаха, тук булшинството от комплексирани момичета обиждат тези тупираните, 'щото за разлика от тях поне ''кифлите'' се опитват що-годе да докарат някакъв външен вид, макар и понякога да прекаляват. Много по-добре изглежда коса с обем (в границите на нормалното, разбира се), отколкото сплескана коса. Баси комплексарите, чак и тема отварят - който каквато иска прическа ще си прави, какво се карате..
    You say I'm fixed, but I still feel broken..

Голям фен Аватара на SWT

:)

Аз пък си мисля,че са гот :P а ти мисля,че си нямаш работа тръгнала из форумите да налагаш мнение да не мислиш,че някой ще спре да се топира само защото ти не го харесваш

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    [quote="xKiFlA"]

тва вашето е селското ![/quo

А ти приеми, че нетопирана коса не значи на 100% сплескана. Който си има обем, не му трябва да се топира, а вие като имате по 2 косъма на главата, много ясно, че ще се топирате. Тук не става въпрос за неподдържащи се момичета с мазни и залепнали коси, никой не ги споменава. Темата е глупава и безцелна..
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Ю ноу, 100 % от момичетата имат приятно жизнено бухнала косичка, когато е чиста
    Просто статистика.

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Ю ноу, 100 % от момичетата имат приятно жизнено бухнала косичка, когато е чиста
    Просто статистика.
    не съм съгласна Аз например съм с права , тънка и не много гъста коса и ако не направя вафлички в корените изглежда сплескана ... на мен просто ми трябва малко обем ... но така направен , че да не си личи изобщо че имам вафлички ... а не прическа-кошер

Мега фен
    Вие пък не се научихте, че се пише "тУпирам", ей..

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland

тва вашето е селското !
    Не, моето момиченце. Коса тип кошер, дънки с ниско дъно (все едно си наср*н), тениска D&G менте от женския пазар за 5 лева и чанта I<3 NY е селско ох не ми се спори, вярно, всеки си ходи който иска. На някои им отива - ок. Но други просто прекаляват и мисля, че няма човек, който да го отрече Ако няма такива изцепки, няма на кого да се смея. Тъй, че, направо ви насърчавам да ходите така!
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Защо винаги полагането на грижи за външния вид трябва да е изблик на самовлюбеност и желание да се харесаш?
    Това е въпросът. А отговора е много прост - всички са комплексирани същества, които явно си нямат друга работа освен да коментират другите, вместо да гледат себе си. И аз не харесвам топирани коси, но не правя тема за това, нали? ..

Офф-топик: Ваннеса ава и подписа ти са суперски.

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си