- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стига с тази мода на ОГРОМНАТА ТОПИРАНА КОСА!
Нищо не можете да променитеКато им харесва така - така ще си ходят, няма просто заради някой, на който не му харесва да спрат
![]()
+Първоначално написано от xAddicteDx
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Приеми че топираната коса изглежда ПО-добре от обикновенната права и залепнала коса + обикновенните ви дрешкиПървоначално написано от bonbon4e_to
тва вашето е селското !
xKiFlA-
о кифлоПървоначално написано от xKiFlA
това че нормалните момичета не се обличат като чалга принцеси не ги прави селянки точно обратното ти и всички други от твоята партия трябва да се сложите в графата селянки. ПИСНАЛО МИ Е ДА ГЛЕДАМ МОМИЧЕТА НА ПО 14-15 КОЙТО ИЗГЛЕЖДАТ 30 ГОДИШНИ! Ае усъзнайте се това е детството ви и какво като станете на 30 ще мязате на 50 и ще искате да сте на 15
и това че твоята коса е залепена за главата ти не означава че при всички е така нормално е като не си миееш косата да залепва за скалпа ти
не е задължително да си правиш косата като кошер че да те забележат
![]()
Мила ми кифло ..
я кажи кое е по - селско
Обикновенно облечени момичета с чаровно излъчване, сресана и измита коса ..
или курвенце като това ...
+ Обоснование.
Ако няма такова се признаваш за Безмозъчно Дебилче и напускаш спора с наведена глава.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Ха-хахПървоначално написано от xKiFlA
![]()
Ето каква е истината.Ако ти беше наистина хубава и се харесваше такава каквато си,нямаше да си правиш обем и да висиш денонощтно пред огледалото
Явно косата ти е в мееега лошо състояние щом така настоятелно подкрепяш кифлите
ИИИ щом така и не се усмели да пуснеш твоя снимка-ясна е работата
И все пак наистина тези момичета изглеждат ужасно състарени,някак всичко детско у тях е изчезнало,нямат нито чар,нито онази красива естествена усмивка,от целият този грим не могат даже да се усмихнат от страх да не им паднат лицата или да не им изскочат лещите.Пълен ужас!Такива сте много зле,честно!
Хубава тема!НЕ зная дали нещо ще се промени,но истината е такава.Много е грозно с такава огромна коса,тъпи чалгарки!
+Първоначално написано от lenito_sf
ми кво да кажа...харесват ми и двата типа (поне тея на снимките ) дето си пуснала. а последната как така я наричаш курва .. без да я познаваш?Първоначално написано от gabi7u
или от прическата зависи дали си такава ?
xKiFlA-
И аз съм против кошерите,дето баниците си ги разхождат на главите и се надявам модата им да мине(ако не е минала още).Най-лошото е,че си съсипват косите.Ясно е,че за някой по-специален случай не пречи косата ти да изглежда малко по-различно и по - интересно
Например
http://slideshow.ivillage.com/laurenbighair.jpg
http://www.healthandbeauty.net.au/im...ary-duff11.jpg
Но не повече от това,иначе изглежда селско и неестествено.Много повече ми харесват момичета с нормална,не сплескана коса.Много добри примери са
^ аватара на hotxxmess и този на Rebirthing
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Хора, успокойте се малко ! И на мен не ми харесва огромната топирана коса ама кво да направя. Нали не се смеят на мен? Нали аз изглеждам прилично? За какъв чеп ми е да гледам в чуждата паница? Момичета, оставете "кифлите" както ги наричате (изключително тъпо бтв) и си гледайте своя живот. Няма смисъл да се вспускате в бурни спорове. Нали не се смеят на вас? А към вас топираните "кифли" много сте далеч от истината за завиждането. Убедена съм, че след 1-2 годинки ще ви дойде акъла в главата и ще се смеете сами на себе си ! Стига сте се поставяли един над друг в този форум. Винаги някой иска да е повече от другите. Това е просто сайт, просто тема..
Просто не мога да си представя Точно това момиче да не е такава.Първоначално написано от xKiFlA
Вижда се.
айде![]()
-You, obviously. *smile*
_________
нормално едни вафли в корените и толкова,другото вече е прекалено
не се изказвай неподготвен,прасе
О, уоу, какво самочувствие наблюдаваме тук! Какво избиване на копмплекси, каква злоба! Както някой по-горе беше казал - чист кокошарник.
Иха.
А по темата - кога ще ви дойде гениааалната идея, че всеки си има глава и коса върху нея, и може да си прави с тях каквото си иска!
А, междо другото, познавам момичета, които си топират косата (е, не като тази на снимката по-горе, там нямам думи) , и са отличнички и прекрасни хора! Така се харесват - така си я носят. Защо винаги полагането на грижи за външния вид трябва да е изблик на самовлюбеност и желание да се харесаш? Говорим за грижи в граници.
Друг е въпроса, че тук не видях момиче, което да е ЗА топираната коса и да се защитава като нещо различно от чиста кифла.
Хора, и да ги учим, и да им обясняваме, и да им го набиваме в главите, приемете,че битката е загубена и само става едно смешно женско меле.
Ключ?
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Първоначално написано от Vannesa
добре бе, мамка му!
Това е форум.
Защо винаги трябва да се иска да се заключат теми, по които има доста какво да се изпише и по които има различни мнения.
Просто си кажи каквото имаш да казваш и толкова.
Ако модератор заключи темата съм съгласна, но това да ми се прайте на важни и да раздавате въображаеми ключове...бре!
Щом темата стои ние можем да спорим докато не я заключат.
-You, obviously. *smile*
_________
И дай като е форум, свобота на словото и етц, да го напълваме с такива теми, при които накрая едни раздават съвети, други се обиждат, трети...
Нали не мислиш, че ще промениш нещо като декламираш такива лекции? Момичетата, които се уважават, си знаят как да се носят, другите - по техния си начин, и това е. Кофти не кофти - не можеш да промениш мисленето на половин БГ с теми във форум, ако толкова си се загрижила - има си други начини.
В края на краищата всички стават смешни![]()
Нищо лично.
Хаха, тук булшинството от комплексирани момичета обиждат тези тупираните, 'щото за разлика от тях поне ''кифлите'' се опитват що-годе да докарат някакъв външен вид, макар и понякога да прекаляват. Много по-добре изглежда коса с обем (в границите на нормалното, разбира се), отколкото сплескана коса. Баси комплексарите, чак и тема отварят - който каквато иска прическа ще си прави, какво се карате..
You say I'm fixed, but I still feel broken..
Аз пък си мисля,че са гот :P а ти мисля,че си нямаш работа тръгнала из форумите да налагаш мнение да не мислиш,че някой ще спре да се топира само защото ти не го харесваш![]()
[quote="xKiFlA"]Приеми че топираната коса изглежда ПО-добре от обикновенната права и залепнала коса + обикновенните ви дрешкиПървоначално написано от bonbon4e_to
тва вашето е селското ![/quo
А ти приеми, че нетопирана коса не значи на 100% сплескана. Който си има обем, не му трябва да се топира, а вие като имате по 2 косъма на главата, много ясно, че ще се топирате. Тук не става въпрос за неподдържащи се момичета с мазни и залепнали коси, никой не ги споменава. Темата е глупава и безцелна..
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Ю ноу, 100 % от момичетата имат приятно жизнено бухнала косичка, когато е чиста![]()
Просто статистика.
не съм съгласнаПървоначално написано от Vannesa
Аз например съм с права , тънка и не много гъста коса и ако не направя вафлички в корените изглежда сплескана ... на мен просто ми трябва малко обем ... но така направен , че да не си личи изобщо че имам вафлички ... а не прическа-кошер
![]()
Вие пък не се научихте, че се пише "тУпирам", ей..
Не, моето момиченце. Коса тип кошер, дънки с ниско дъно (все едно си наср*н), тениска D&G менте от женския пазар за 5 лева и чанта I<3 NY е селскоПървоначално написано от xKiFlA
ох не ми се спори, вярно, всеки си ходи който иска. На някои им отива - ок. Но други просто прекаляват и мисля, че няма човек, който да го отрече
Ако няма такива изцепки, няма на кого да се смея. Тъй, че, направо ви насърчавам да ходите така!
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Това е въпросът. А отговора е много прост - всички са комплексирани същества, които явно си нямат друга работа освен да коментират другите, вместо да гледат себе си. И аз не харесвам топирани коси, но не правя тема за това, нали? ..Първоначално написано от Vannesa
Офф-топик: Ваннеса ава и подписа ти са суперски.![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..