.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 180
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Вие пък не се научихте, че се пише "тУпирам", ей..
    нещо си в грешка.. пише се топирам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vaniliika
    Бе не ми казвай, че съм в грешка. Тупирам е. Точка.

I ♥ machoka Супер фен
    каква злоба,какво нещо

Град
    Шумен
    ти като намираш косурите в хората-добре, ама на тебе като ти ги намират не приемаш,а? егати
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Цитирай Първоначално написано от mecheeeee
    не съм съгласна Аз например съм с права , тънка и не много гъста коса и ако не направя вафлички в корените изглежда сплескана ... на мен просто ми трябва малко обем ... но така направен , че да не си личи изобщо че имам вафлички ... а не прическа-кошер
    Вафличките в корените горят доста гадно, може да стане причина и за пърхот и белене на кожата на скалпа :ССС Иначе, все едно описваш моята коса преди да открия шампоаните и фъскащите неща за обем ;дд Страшни времена бяха ;дд

Цитирай Първоначално написано от digitalgirl93

Това е въпросът. А отговора е много прост - всички са комплексирани същества, които явно си нямат друга работа освен да коментират другите, вместо да гледат себе си. И аз не харесвам топирани коси, но не правя тема за това, нали? ..

Офф-топик: Ваннеса ава и подписа ти са суперски.
    Е, чак всички... Просто не знам каква е тази ограниченост понякога, значи ако ти харесва да се понаправиш заради самата себе си, подчертавам, веднага минаваш в лагера на кифли оод, хмм... Друг е въпроса, че тия момичета, дето го правят заради себе си и в граници са малко ;д

ХХХ, почнах с моите теории пак , извинявам се.

Офф-топик ансър : Благодаря

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Освен всичко останало то седи грубо ! При тва на момиче .. Едно момиче трябва да бъде нежно ,за пример ,а не няк`ва с по две тубички фон дьо тен на лицето ,изрусена и мязаща на траверс
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

ебаси човека .. ти му казваш кое е правилно то си иска да си върви по своята простотия .. евала .. както искаш си го казвай ..

I ♥ machoka Супер фен
    '' не ми казвай кое как е,тупирам е..точка. '' за каква се мислиш ?

ебаси човека .. ти му казваш кое е правилно то си иска да си върви по своята простотия .. евала .. както искаш си го казвай ..
    Защо се учудваш?То простия човек и да му говориш ,не разбира ама ще се прави на велик учител кое как било!Смешна работа.Срамота!

Повече от фен Аватара на Melanie
    Тук все едни и същи хора си спорят..колко сладко

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Харесвам обемните коси, но не и тези за които става въпрос.
    Humans need fantasy to be human.

Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    говорех на кифлата не на теб
    на мен дума неможе да кажеш :P
    завиждаш .ходи с лепнала коса и не се занимавай с мен
    срам е да пиша аз с такива като вас..даже нз що пиша
    не искам и да ти казвам,с такива въшки като теб трудно се оправят хората..айде отивай да гледаш том и джери и не се занимавай с нас
    Ей, не засягай темата за Том и Джери
    По темата всеки има право на избор...лично на мен ми е супер смешно, 13-14 годишно да си правят прически тип телевизор и да ходят с късите полички стегнати сутиени и прочие и си мислят, че момчетата им се радват щото приличат на големи какички ама като станат на 20 ще приличат на 30 годишни, защото си мислят че е модерно да си цапотиш лицето с кви ли не боклуци по лицата...
    ПП - Писна ми от копия...всеки ден едни и същи лица

Цитирай Първоначално написано от dob4y
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    говорех на кифлата не на теб
    на мен дума неможе да кажеш :P
    завиждаш .ходи с лепнала коса и не се занимавай с мен
    срам е да пиша аз с такива като вас..даже нз що пиша
    не искам и да ти казвам,с такива въшки като теб трудно се оправят хората..айде отивай да гледаш том и джери и не се занимавай с нас
    Ей, не засягай темата за Том и Джери
    По темата всеки има право на избор...лично на мен ми е супер смешно, 13-14 годишно да си правят прически тип телевизор и да ходят с късите полички стегнати сутиени и прочие и си мислят, че момчетата им се радват щото приличат на големи какички ама като станат на 20 ще приличат на 30 годишни, защото си мислят че е модерно да си цапотиш лицето с кви ли не боклуци по лицата...
    ПП - Писна ми от копия...всеки ден едни и същи лица
    налии , квадратни коси и оранжеви лица , егати модерните
    за жалост ще се похабят
    tell me what i wanna hear . .

АБЕ ГОЛЕМИ СТЕ ЗЛОБАРКИ ! всички сте еднакви ! в БГ жените и момичетата сте такива отровни змии че просто няма надежда за вас ! тая била такава оня онакава на тая виж и косата виж и дрехите , виж и грима .. пфф гледат ти обувките гледат ти дрехите , коментират , говорят ти зад гърба ужас !! неможе едно красиво момиче да влезне в заведение без ВСИЧКИ жени да я огледат ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ и да пуснат по някой коментар '' виж я па тая кво се е наконтила ''
    ОСЪЗНАЙТЕ СЕ МАЛКО ! всички сме хора и имаме право да изглеждаме както си искаме !

ПС - има разлика от топирана коса до топирана коса ! може да изглежда много красиво ако е топирана с мярка и от някой който си разбира ! иначе това което сте пуснали наистина е смешно

Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    Харесвам обемните коси, но не и тези за които става въпрос.

Цитирай Първоначално написано от glamourr
    АБЕ ГОЛЕМИ СТЕ ЗЛОБАРКИ ! всички сте еднакви ! в БГ жените и момичетата сте такива отровни змии че просто няма надежда за вас ! тая била такава оня онакава на тая виж и косата виж и дрехите , виж и грима .. пфф гледат ти обувките гледат ти дрехите , коментират , говорят ти зад гърба ужас !! неможе едно красиво момиче да влезне в заведение без ВСИЧКИ жени да я огледат ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ и да пуснат по някой коментар '' виж я па тая кво се е наконтила ''
    ОСЪЗНАЙТЕ СЕ МАЛКО ! всички сме хора и имаме право да изглеждаме както си искаме !

ПС - има разлика от топирана коса до топирана коса ! може да изглежда много красиво ако е топирана с мярка и от някой който си разбира ! иначе това което сте пуснали наистина е смешно
    чшш, успокой се малко.

Syjalqvamche pisha taka, no pisha ot tela I sym na garata v pld.
    Nqkoi v komentara sibeshe kazal Che momchetata shteli da se prinudqt da stanat obratni. E da AMA ne e syvsem taka zashtoto na mnogo ot momchetata tova Im haresva. To ne e prosto mnogo a povecheto ama . . .

Просто са много глупави. Докато има тъпаци, които се кефят на малолетни тупирани курвички, ще ги има и курвичките. Те са деца, опитват се да се харесат на момчетата, да бъдат уважавани и вписващи се. Не осъзнават, че всъщност изглеждат глупави, смешни и неподдържани. Да, когато видя някоя тупирана коса, имам чувството, че не е мита с години от целия този лак и прочие. Момичета, осъзнайте се. Достойните момчета харесват уверени, естествени и красиви момичета. Някоя кифла по-горе беше казала, че всички им завиждаме затова пишем. Миличка, защо да ти завиждаме? Сигурна съм, че желанието да се тупираш се е породило от комплекс от коса без обем и живот. Сигурно цял живот никой не ти е обръщал внимание и си решила да привлечеш с огромна коса, тонове грим и нацупена уста. Поинтересувай се малко от мода. Не, не тази мода във вашето село, а световна. Косата трябва да притежава феерия, блясък и естествен обем, да е мека и подвижна. Опитайте поне веднъж просто да си измиете хубаво косата, ако трябва да я изсушите и разпилeeте със сушоар и да я срешете- ще изглеждате 100 пъти по- добре. Загледайте се- най-красивите и поддържани модели имат именно такива коси- дълги, обемни и естествени.

Като станат на по 40 години ще осъзнаят колко нелепо са изглеждали....само че ще е късно вече [-o<

Е вие много взехте да нападате момичетата с тези прически, изказвайте си мнението, но без обидни думи ! Всяко момиче има право да изглежда както си поиска - това си е за нейна сметка ! От къде знаете, може някой да не харесва вашата прическа Има наистина смешни момиченца с такива коси, но всичко си е въпрос на личен избор, а това че на вас не ви харесва - не значи, че по такъв начин трябва да ги определяте !

Не забравяй, че когато сочиш някого, три пръста винаги сочат теб !

Няма лошо да се прави по специални случаи, но всекидневно НЕ.

На тази тема й трябва един здрав ключ .

Няма смисъл от споровете ,които провеждате тук.
    Тази тема е абсолютно безсмислена по простата причина,че
    кифлите няма да спрат да се топират като
    траверс както вече казах , но пък поне виждат хората как им се присмиват зад гърба..
    И какво е мнението им за тях..
    И аз съм против това. Наистина е много по - добре да имаш
    хубава и сресана коса (не зализана) и чиста, отколкото като
    плашило.. да плашиш хората и да ги караш да ти се
    изсмеят в лицето..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Тя тази мода мина вече.. много сте назад..

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    БГ е свободна държава! Ако искаш ще ходиш с тупирана коса, ако искаш, не! ))))))))0

Супер фен Аватара на fuckme
    абе, всички се успокойтеее... всеки има глава на раменете си, мозък (колкото и да е малко) в нея, и си преценява сам как да изглежда. и на мен някои момичета с топирана коса ми изглеждат смешно, но има други, които го правят добре и им стои добре. както казаха по - горе има разлика от топирана до топиииранаааа. не мисля, че е нужно да се правят специални теми за това как се обличат или как си правят прическите момичетата. тези теми ВОНЯТ на комлекси. не ми се искаше и аз да се намесвам в романите, ама ми писна. още от първия пост в темата разбрах за какв става дума. оставете момичетата да си правят каквото искат с косите, телата и дрехите, вас това не ви засяга. да, косата им ще окапе примерно. да, кожата на лицето им ще стане на нищо след 10 години. да, ще се състарят като пушат. да, ще си навредят като пият. ВАС КАКВО ВИ ЗАСЯГА? вие нали сте си наред, зарежете другите. такова групово оплюване според мен е адски глупаво. и сега моля да не ми се отговаря със "ами дразня се като видя няква кифла с огромна коса..." ии защо по - точно се дразниш? досега само такъв тип отговори виждам, не и причини. за да обидите някого, най - малкото ви трябват аргументи. аз бях дотук, защото не искам да влизам с никой в конфликт. надявам се разбрахте какво казах и го осъзнахте. сега моля, не ме нападайте.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си