- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За или против?!
Подреждането на учениците по ред на номерата в клас? Лично за мен това е апсолютно безмислено и тъпо =D>![]()
You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!
В повечето случаи и на мен ми се струва тъпо и безсмислено..
Т.е. повечето пъти съм "ПРОТИВ" това (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ми общо взето ми е все едно. Преди даже ми беше кеф, защото седях до близка фр, обаче вече сме скарани а и номерата ни станаха различни. Абе не седя до някой ретард.. тъй че...![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ПРОТИВ!!!
Някои учители искат така,за да ни запомнят имената ама-НЕ!!![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
+1Първоначално написано от nadetyYy
абе май не![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
все едно
по номера сме само в кабинетите и пак седя до приятелката ми, понеже сме поредни номера.
I couldn't care less what you think.
Против!
... And when I'm gone,
just carry on don't mourn,
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm lookin' down on you smiling
And I didn't feel a thing so baby
don't feel no pain, just smile back ...
аз пък съм за... така или иначе ако седна до 9ти, това означава, че ще съм до една от най-добрите ми приятелки.гадно ли ви е
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ели, ами неи на нас ни казаха да сядаме по номера, сядахме известно време и после полека се разместихме..
за съм, само да ви правя сечено, иначе ми е все таяА вие сте против, щото искате да си говорите по време на час и по тоя начин да разваляте часа... сечено пък!
Първоначално написано от EmiNeMgIrL
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
ПРОТИВ... Искам да седя до когото аз искам![]()
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
за иии . по Bъпроca
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Твърдо против! Нас сега ни карат така по един предмет, докато ни запомнят имената...![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Никога не сме сядали по номера, но май ще е по-добре да сме по номера нз
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Тъпо е да, ама от една страна ефикасно срещу нежеланото говорене във час, и после защо не можели да схванат нищо от тва, дето го говори даскала/даскалката!
Все тая.В кабинета по химия 8 клас седяхме по номера,но от втория срок нататък всеки седи където си иска.Сега не ни подреждат по номера.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
За авторката слушането в час по БЕЛ ще е доста полезно.Първоначално написано от programings
^
Ей, това е форум според правилника сме задължени да говорим на чисT книжовен език само в класната стая ; )
Перфектно, давай сега да говорим на циганскиПървоначално написано от diksi
![]()
м , то зависи с кви седиш ,но в момента съм против![]()
Бут шиляляя, како !Първоначално написано от katericArofl
Все тая ... направено е за улеснение на учителя и ... както г-жата по физика каза преди 2 години ... ако нещо се случи на паботното ни място ... ще се знае кой е отговорен ...
Попринцип против.
Но ако се падам да седя с някой готин човек за.![]()