- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя :S
Първоначално написано от kireca
Е дай една снимка, то повечето хора са доста самокритични.
В стария ти клас не знам кво е ставало но това не е важно квото и да каже никой няма да те съди по това. Не го гледай само от гледната точка,че тя ще разкаже на всички. От друга страна няква фръцла, която познавам от 3 дена идва и ми злослови против някъф съученик? Аз бих и теглил една майна щото очевадно е голяма интригантка. Тя също не е перфектна, така че вади си изводи.
Отиди и заговори момичето! Може пък да си хубав за нея.
Просто няка какво друго да ти кажем. Посъветвахме те, дадохме ти идеи за разговор а ти пак си вадиш извинения от задника. Проблема не е, че няма какво да и кажеш а, че токова се притесняваш, че постоянно си търсиш извинение да не го направиш.
Действай и то скоро. Аз така като бях в седми клас и ходих на уроци много харесвах момичето в курса ми по български. Цяла година обсъждах с една приятелка кво да правя и цяла година нищо не направих. Имах и скайпа, бяхме говорили малко, но аз сам си се прецаках. Само в последния ден и оставих една бележка и това беше. Повече не я видях.
Толкова години минаха минаха и пак понякога се сещам за нея и се чудя какво щеше да стане ако просто бях говорил с нея. Единственото, с което се успокоявам е, че тя ми имаше скайпа и ако искаше да има нещо между нас щеше да ми пише...
Не искаш и с тебе да стане така нали? Хайде действай.
П.П. Като я заговориш пиши кво е станало, че ми е интересно.![]()