Значи с моята приятелка (с която ходя от близо 4 месеца) ии преди 2 седмици тя беше в нас и аз я съблякох обаче се оказа че няма презервативи ... мн ме ебаваше ... 2 дена по ктсно се скарахме супер жестоко и бяхме пред късане ии тя ми даде 1 седмица да се променя и стана въпрос за това и тя ми каза така : Ако преди днес е тряало да ти вярвам на 90 % за да ти пусна аз съм ти вярвала на 95 % ся ми тряат 10 и ако не се провалиш тази седмица в промяната ти ще ти вярвам 100 % ... ако се провалиш ще скъсаме ... Аз се провалих и тя не ме скъса явно ме обича много.Проблема е,че тва дали ще се променя зависи от това тя как се държи с мен тя се държа тъпо и затова не се промених и ся не иска да ми пусне и каза че ще се дръпне ако се опитам да я съблеча ... аз я питах защо и тя каза нали съм ти обяснявала че тряа ти иам 100 % доверие вече за да ти пусна и аз казах да нали щеше да ми вярваш след тази седмица и тя каза само ако не се провалиш а ти се провали и ся не иска да ми пусне и аз се побърквам затова че преди 2 седмици беше навита а сега не е и преди това е била навита 1 месец просто ме е тествала дали ми стиска да направя нещо шот супер мн ми пука за нея и ме е страх да не се прецака нещо ... и ся се изяждам от вътре затова ... ;хх Не ми е само до секса с нея просто се побърквам затова че вече не ми вярва при положение че не съм направил нищо да и прецакам доверието към мен ... помощ ... Тя е девствена ...