- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата.
Харесвате ли момчета с дълги коси? Какви предпочитате, къдрави или с прави коси? (като имам предвид дълга коса, естествено не до кръста)
![]()
![]()
Косата не ми е главен критерий. Никакъв критерий не ми е даже.
Все ми е тая дали е с къса или с дълга коса, важното е да е пич.![]()
Има момчета на които им ходи по -дълга коса,има момчета на които им стой като на педераси,. Лично аз не харесвам момчета с дълга коса.Първоначално написано от sashow
sleda ot lubovta
Аз вече се чудя, има ли нещо, което харесвашПървоначално написано от Princessani
![]()
Харесва момчета с дъгли пишоци, не с дълги косиПървоначално написано от sashow
![]()
Ми да има нещо ,което харесвам ,момчета със сини очи и къса нормално постригана коса и сладки и да последното е най-вярноПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Бил съм с дълга коса и НИТО ЕДНО момиче не каза че ме харесва.До една всички казаха ,че не харесват мъже с дълги коси.Това е моето наблюдение.
Иначе да живее бръснатата глава!
![]()
Може просто да не ти ходи. Ако съм момче ,никога няма да имам коса,то много гризи иска (сресване,боядисване ,подържане ,фиксиране ,изправяне,накъдряне ,балсами т,н) ако момчетата харесваха момичета без коса да съм я махналаПървоначално написано от P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
И аз така мисля, защото при мен е точно обратнотоПървоначално написано от anichka12345678
Като кажа, че ще се подстригвам и всички се ядосват
Ама много грижи изисква, ама според мен си заслужава
Все някой ден ще ми писне и вероятно пак ще мина на типично мъжката прическа :Д
Не ти трябва коса излишно главоболие тая подръжкаПървоначално написано от sashow
![]()
Sleda ot liubovta
Пределно ми е ясно ,колко грижи изисква и за какво иде реч.Според мен ми стоеше ,но сега с \"гола\" глава си се харесвам и аз най-много.
Но аз дадох себе си просто за пример.По-важното в поста ми беше ,че всички казаха,че НЕ харесват мъже с дълга коса.Независимо дали им стои добре.
мда .. на всеки различно ходи ... затова ме дразнят като кажат , че това как си облечен и каква прическа имаш не е важно ... а тогава защо ме нападате като имам фешън прическа , а просто такава ми ходи (казвам нападате не заради вас във форума а попринцип) .. пък и за да опознаеш някой , е важно и да те привлече с нещо ... а външния вид е най-напред
.... опп айде , че излязах от темата
![]()
а и гледам че за грижата говорите .. пак е относителноабсолютно нищо не правя на моята освен че я мия с някакъв евтин странен шампоо (само дет мирише яко .. ) и всички казват , че ми била уникална
![]()
т.е може и да не се налага голяма грижа а само 1 сресване
![]()
и говоря попринцип а не за случея ...
иначе мисля че ти отговориха достатъчно
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
А има ли някой да харесва момичета без косаПървоначално написано от P
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Има ги, бе!Първоначално написано от anichka12345678
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
И аз като бях с твоята коса ми стигаше толкова, но сега шампоани, балсами, гелове... Всеки с вкуса сиПървоначално написано от Fizz
![]()
Неее! Все 1 гледам момчеПървоначално написано от FuckedUp
Дори с къса коса да са, може да имат страхотно тяло и да са с много готин характер, но не мога да възприема такова момиче!
![]()
![]()
хаха сигурна съм ,че е такаПървоначално написано от sashow
![]()
Sleda ot liubovta
E, ако и женските реагирате по същия начин като видите мъж с дълга коса, отлитам към първия бръснач![]()
Първоначално написано от sashow
![]()
![]()
![]()
чак пък толкова ,но то нали знаеш ,че трябва първо око да види
![]()
sleda ot lubovta
Мен лично ме отвращават момчета с дълги коси...Не знам всеки си има мнение,но на мен ми се вижда някак гнусно...![]()
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Аз пък най-вече момчета с дълги коси харесвам. Изглежда ми много секси. Е, има и изключения, но са малко.![]()
Зависи си от човека... дали му отива, как се грижи за нея.
п.п. Има такава тема.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Харесвам момчета с къси коси ,с дълги и къдрави-не !Но това не ми е критерии.
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.